theodore. isimli üyenin son içerikleri

1. T

❌İndirim Bitti! (Amazon Satıcılı) Corsair Hs80 Rgb Kablosuz Oyuncu Kulaklığı 5300 TL

Sabah geldi kulaklık. Kafama oldugu gibi taktım cuk diye oturdu. sanki tam kafama göre tasarlanmış gibi 😂 konforlu güzel. tam ağırlıklarını hatırlamıyorum ama void pro daha ağırdı. ağır olmasına ragmen konforluydu. Bu daha hafif buda konforlu. Tabi birkaç ay test etmek lazim. Dolby access direk...
  2. T

🔥İndirim North Bayou Nb F80 Monitör Standı 900 TL 🔥

Siteler vesa var diyor. Monitor ayagını çıkartınca 4 tane vida deliği çıkar muhtemelen vardır. Bende 2 adet var 34 oled monitor almayı düşünüyorum. sorun çıkartmaz diye düşünüyorum. Var mı 34 inç oled ile kullanan ? :D
  3. T

🔥İndirim Msi Mag Corefrozr Aa13 Kule Soğutucu 🔥1.099₺ ( Dip Fiyat )

segotep çift kuleli. msi olan tek kuleli.
  4. T

❌İndirim Bitti! (Amazon Satıcılı) Corsair Hs80 Rgb Kablosuz Oyuncu Kulaklığı 5300 TL

düz. Ama zaten benim için önemli olan mic ve konforlu olması. müzik flim ve son olarak birkaç saat oyun oynuyorum. ondada keyfimi kaçırmasın kafi. rgb lerini zaten kapatırım void pro yuda öyle kullanıyordum.
  5. T

Bugün akşama dogru elimde olur. bakalım bende sıkma yapacak mı görücem. Teşekkürler
  6. T

HS80 wifi li olanı. Daha önceden void pro vardı. acayip konforlu kulaklıktı. umarım buda aynısı olur
  7. T

Bende şimdi sipariş ettim. Kulaklıga ihtiyacım vardı. Microfon kalitesi müzik flimlerde tatmin etmesi oyunlarda ayak seslerini duyuyum yeter. Umarım void pro gibi buda konforludur.
  8. T

12000 Btu Klima Önerisi (Alındı)

Klimayi aldım 2 günde ulaştı. 3.cü gün kuruluma geldi. Şuanda kullanıyorum benim odamı çok hızlı sogutuyor. Dış unite fanı sesi hiç duyulmuyor. 27 derece de çalıştırıyorum şuanlık. 24 derece de ise direk oda buz gibi oluyor. işlemci eskiden boşta 55-60 arasında gezerdi. şuanda 42-45 aralarinda...
  9. T

Kredi Kartına Para Atarak Limiti Artırılabilir, Taksitli Alışveriş Yapılabilir?

Bankkart da %100 oluyor. aynısını yaptım limitimi arttırmadı banka. Bende para attım o parayida taksitlendirdim... bir sonraki ekstrada borç sadece ufak miktar görünüyor. Amazon dan yada vatan dan vs alacaksan hediye çeki olarak yükleme yapip kalanı da taksitlendirebilirsin. Amazon hediye çeki...
  10. T

Kairayi 3 taksit aldım hocam. KK ye nakit aktarip aldım. Daha sonra salona da almayi düşünüyorum olefini sanırım devlet kurumlarinda kullanıyorlarmış. forumda okudugum kadarı ile. herkese yarımlarınız için teşekkür ederim.
  11. T

Kartın limitini arttıramadım. bende kk ye para aktarıp ordan taksitlendirme yapacağim.
  12. T

hocam şuan kartın limitini arttırabilirsem almaya çalışıyorum fiyati güzel. tşk ler alttaki lg yede bakacağim
  13. T

Kredi Kartına Para Atarak Limiti Artırılabilir, Taksitli Alışveriş Yapılabilir?

20 bini cash ver kalanı taksitlendiremiyor musun?. online olarak alacaksan çogu site çift kart ile ödemeye izin veriyor. Mağazadan alacak isen genelde birazını başka kalanı k.kartın ile taksit yaptırabilirsin. ben böyle yapiyorum markette vs. nakit var ise nakit veriyorum kalanı k.kartından...
  14. T

Merhaba arkadaşlar çatı katı odam için 12000 btu klima önerisi almam gerek. odam çatı katı oldugu için yatık şeklinde. fakat bir duvarı uzun duvar oraya klima oluyormuş. birkaç yere sordum olur dediler. Bankkart a 6-9 arası taksit yapabileceğim 30 ile 40 bin arasında klima önerilerine açıgım...
Geri