theodore. isimli üyenin son içerikleri

1. T

Mouse Önerisi 6000tl

Bozuk vs çıkarsa direk yenisi ile değiştirirler değil mi?. Buralardan hiç alışveriş yapmadım.
  2. T

Mouse Önerisi 6000tl

şuan g305 kullanıyorum ilk ayda sol tarafdaki tuş bozuldu. 22 aydada orta tuşu basıyor basmıyor. Basıyor oyun içerisinde zor basıyor. artık değiştirmem gerek. Özellikleri , malzeme kalitesi , sorunu olmuyan kalite bir şey ariyorum. Taksitle alabileceğim şu iadesi sorunlu müşteri hizmetleri...
  3. T

🔥İndirim 🔥2499 TL - En F/P 8000hz Nordic Mouse Beast One Pro

malzeme kalite nasıl hocam.
  4. T

🔥İndirim NZXT 8000 Hz Kablosuz 2.199 TL

amazonda görmüştüm 2400 tl. oda sinerji satiyo. merak ettiğim alınır mı. şuan 305 var 100gram ağırlık var birde orta tuşu bazen basmıyor. orta tuşu sağlam bişey lazim :D
  5. T

🔥İndirim Artctic Liquid Freezer 3 Pro 360 Soğutucu Troy Karta Ozel 4.570 TL

Bende troy kart yok. sanal troy alamiyoz mu :D
  6. T

Yardım Prime 95 Kitlenmesi /Acil/

Hortumu ellediğinde suyun radyatöre dogru gittiğini hissedersin. buda pompanın çalıştıgı anlamına gelir. fakat cızırtı vs sıkıntısı varsa yenisini iste derim. normalde cızırtı olmaz.
  7. T

hortumun bir yanı sıcak bir yanı soguk olur. sende durum nasıl.? su akışını hissediyorsun değil mi? dediğin gibi ise ağrızalı olabilir değişim istiyebilirsin.
  8. T

montajda bir hata yapmadınız değil mi?. Pompanın su akışı oldugundan emin olun. Bazen insanlar bakır blogun altındaki plastiği sökmeyi unutuyorlar. Tekrar kontrol ederken onada bakın. söktüysenizde bakın macun ile cpu yapışmış mı birbirlerine.
  9. T

❌İndirim Bitti! 🔥 Bic Flex 3, 4, 5 Tıraş Bıçaklarında İndirim🔥

onu bende kullanıyorum baya iyi. ayda 1 değiştiriyorum ben.
  10. T

🔥İndirim 24.990tl Kaira Dtxr35a 12000 Btu/H Wifi Inverter Duvar Tipi Klima

reis benim oda çatı katı ve eğik. 4 metrenin yettiği yer düz alan değil. İçeriye yağmurlarda su almaması için düz yere kurduk. dış ünitede tıkırtı vs hiçbişey yok. sessiz sessiz çalışıyor. 7 metre parası ödedim işte klimaya ek 14000 tl tuttu. Parasında değilim inan bana oda öyle bir sıcak...
  11. T

🔥İndirim 24.990tl Kaira Dtxr35a 12000 Btu/H Wifi Inverter Duvar Tipi Klima

metre başina 2000 tl alıyorlar. kazık mı bilmiyorum. benim 11.5m tuttu klima borusu
  12. T

🔥İndirim Denki 12000 Btu A++ Inverter Klima 22999 TL

24 eco modda kullanıyorum. sessiz çalışıyor odayı buz gibi yapiyor. fakat 24 den yükseltince tıkırtı sesi geliyor acayip rahatsız edici özellikle gece derece yi yükseltince.
  13. T

❌İndirim Bitti! Xfx Swıft Radeon RX 9070 XT 30.119₺

Bu ne zaman kalktı? arkadaş geçen sonradan taksitlendirme yapabilirsin demişti. önceden de çok yapılıyodu onudamı kaldırdılar yaw.
  14. T

❌İndirim Bitti! Xfx Swıft Radeon RX 9070 XT 30.119₺

hangi bankadan aldın hocam?. bazi bankalarda sonradan taksitlendirebilion faizsiz yapiyo bankkart da yapabiliosun. bende limit olsa 5080 alacaktım arkadaşda hesaplarken bitti 2dk da
  15. T

Uzun Süreli Gigabyte Gs25f2 Kullanan Varmı

zaten dedim ya hocam benzer modeller mi bilmiyorum diye. yani aynı ürünün 200 hz olanı yada 240hz olanı olabilir. g25f2a 240hz aldım ben 2-3 ay önce şuan sorunsuz bir sorun yaşamadım. pivot vs olması çokta önemli değil kolla kullanıyorum zaten. gcc den kontrol edebiliyosun. çok fazla benzer...
Geri