theodore. isimli üyenin son içerikleri

1. T

🔥İndirim Amazon Purina Kısırlaştırılmış Kedi Maması İndirimleri 459/549₺

benim kedi hills yiyo. ama kısırlaştirmamış olanı yiyor kısırlaştırılmış olanı yemiyor. hils inde çok farklısını denedim ama yemiyor bitek onu yiyor varmı öneri?
  2. T

🔥İndirim MSI 1tb M450 Gen4 Nvme M.2 2280 SSD 3400mb Okuma / 2400mb Yazma 6.599,00₺

gen4 görünümlü gen3. gen3 hızı kadar ancak ve kendisi giriş seviyesi.
  3. T

🔥İndirim Koçtaş Mobil Klima 7000 Btu 6.299 TL

Benim odada çatı katında. Ben klima taktırdım. Sizin oda nasıl ki klima olmuyor ?
  4. T

13. Nesil İntel ve RX 9070'li Ddr4 Sistemim

Anakart çok güzel :)
  5. T

❌İndirim Bitti! 358,54 TL—Sensodyne Diş Eti Bakımı Diş Fırçası 12 Adeti

ayda 1 tane kullanıp atiyorum ben. fiyat iyiymiş kaçmiş yaw 😂
  6. T

🔥İndirim Gigabyte Gs25f2a 24.5" 1 Ms Full Hd Ips 240 Hz Oyuncu Monitörü | 3299 TL

gaming gecesinde çek kullandırmıyor
  7. T

Mouse Önerisi 6000tl

Bozuk vs çıkarsa direk yenisi ile değiştirirler değil mi?. Buralardan hiç alışveriş yapmadım.
  8. T

Mouse Önerisi 6000tl

şuan g305 kullanıyorum ilk ayda sol tarafdaki tuş bozuldu. 22 aydada orta tuşu basıyor basmıyor. Basıyor oyun içerisinde zor basıyor. artık değiştirmem gerek. Özellikleri , malzeme kalitesi , sorunu olmuyan kalite bir şey ariyorum. Taksitle alabileceğim şu iadesi sorunlu müşteri hizmetleri...
  9. T

🔥İndirim 🔥2499 TL - En F/P 8000hz Nordic Mouse Beast One Pro

malzeme kalite nasıl hocam.
  10. T

🔥İndirim NZXT 8000 Hz Kablosuz 2.199 TL

amazonda görmüştüm 2400 tl. oda sinerji satiyo. merak ettiğim alınır mı. şuan 305 var 100gram ağırlık var birde orta tuşu bazen basmıyor. orta tuşu sağlam bişey lazim :D
  11. T

❌İndirim Bitti! Artctic Liquid Freezer 3 Pro 360 Soğutucu Troy Karta Ozel 4.570 TL

Bende troy kart yok. sanal troy alamiyoz mu :D
  12. T

Yardım Prime 95 Kitlenmesi /Acil/

Hortumu ellediğinde suyun radyatöre dogru gittiğini hissedersin. buda pompanın çalıştıgı anlamına gelir. fakat cızırtı vs sıkıntısı varsa yenisini iste derim. normalde cızırtı olmaz.
  13. T

hortumun bir yanı sıcak bir yanı soguk olur. sende durum nasıl.? su akışını hissediyorsun değil mi? dediğin gibi ise ağrızalı olabilir değişim istiyebilirsin.
  14. T

montajda bir hata yapmadınız değil mi?. Pompanın su akışı oldugundan emin olun. Bazen insanlar bakır blogun altındaki plastiği sökmeyi unutuyorlar. Tekrar kontrol ederken onada bakın. söktüysenizde bakın macun ile cpu yapışmış mı birbirlerine.
  15. T

❌İndirim Bitti! 🔥 Bic Flex 3, 4, 5 Tıraş Bıçaklarında İndirim🔥

onu bende kullanıyorum baya iyi. ayda 1 değiştiriyorum ben.
Geri