gerekli biçimlendirmeyi yaptınız dimi?. eğer flaş da ufak boyutlu ayrılmış alan varsa anakart görmüyebiliyor. tamamen biçimlendirmen lazim onuda normal biçimlendirme ile olmuyor. Flaşı 2 ye bölüp dene 8gb kullanılabilir kalanıda ayrılmamış bölüm olarak yap.
Önnyükleme seçimi: Önyüklenebilir...
gx3 850w. moduler olmayan. 2 adet ayrı ayrı cpu kablosu 1 adet 450w destekli 12vhpwr zımbırtı kablo. 2 tane pci y kablo toplam 4x8 pin ekran kartı girişi çıkıyor. sata vs molex lerde standart işte. psu 3060 ile 7800x3d ile kullandıgım için sesi çıkmıyo. başka bi ekran karti ile kullansam ne olur...
7800x3d f2 ile destekliyor. 9800x3d de f2 ile destekliyor %99 ihtimal ile çalışır diye düşünüyorum. Zaten f2 en düşük versiyon bios olarak görünüyor. sorun olacağını sanmam
hocam bu viskasın dandik kuru maması varya hah onu yiyor. 3000 tl ye aldıgım mamayı yemiyor XD ben iyisini istiyorum tosunum yesin yaş mama zaten sık sık alıyorum. Mesela ne zamandı hatırlamıyorum aradan 2-3 ay geçmiştir sanırım 50 tane yaş mama aldım baya indirimdeydi hiçbirini yemedi XD. Yaş...
royal canin purina hills in çogu serisini hep denedim hocam. Koklayip koklayip bıraktı koydum önüne 1 hafta o mama bekledi 1 tane bile içinden alıp da yemedi. Kedim kısır bu arada 6 yaşında zaten. Tavuk dışında yemiyor kedim zaten ev yemekleri felan hayatta yemez. et delisi bile değil tavuk bile...
benim kedi hills yiyo. ama kısırlaştirmamış olanı yiyor kısırlaştırılmış olanı yemiyor. hils inde çok farklısını denedim ama yemiyor bitek onu yiyor varmı öneri?