1 aya daha pahalı olup olmayacağı belli değil her şey ışık hızında artıyor o riski de almak istemiyorum. Şöyle bir şey de var incehesap itopya vs. Sitelerde...
Ya çok düşünmek istemiyorum yks öğrencisiydim taze sınavım bitmiş hızlıca alıp oynamak istiyorum. Sistem 2. El olmadan ve diğer hazır sistemlere kıyasla max...
Şöyle bir sistem topladım kendimce toplam fiyat 67k oluyor ne düşünüyorsunuz neler değiştirilebilir, aynı fiyata daha iyi sistem toplanır mı ? Genel olarak...
Beyler şu sistem büyük ihtimalle yarın İncehesap gaming gecesinde 57kya satışa çıkacak. Yükseltme olarak önerilerinizi bekliyorum. Maks 70k olsun toplam...
Hocam ben yaptım valla ya. Hiç bilgim yok bu konularda. Ufak tefek araştırarak böyle bir şey çıkardım kendime araştırmaya devam ediyorum. Neleri yanlış...
Bir de şöyle bir sıkıntı var mesela bu attığın sistemde ekran kartı modeli gigabyte’ınkinden daha kötü bir model zaten sırf ekran kartından 4k fark var ssd...
Reis valla bayadır araştırıyorum hiç görmedim bu sistemden ucuz oem paket. Ekran kartı ve işlemci aynı eyvallah ama ram, ssd hadi onları geçtim kasa, psu...
araştıra araştıra en son böyle bir toplama sistem kurdum kendime. Amacım rahat rahat fivem, valo, rust vs. Oyunları oynamak. Hikayeli oyunları da oynamak...