hamzaklc67 isimli üyenin son içerikleri

1. hamzaklc67

AMD Ekran Kartı Donma-Çökme Sorunu

SİSTEM: -AMD RX9060 XT 16GB -AMD RYZEN 7 7800 3XD -16GB 6000MHZ DDR5 -LEXAR NM 710 1TB SORUN:Oyun oynarken fpste hiçbir sorun yokken bir an fpsler 5-6lara düşüyor ve crash yiyiyorum, ekran kararıyor pc kendine gelmiyor ya da oyun oynarken bir anda 7-8 saniyelik bir donma yaşıyorum. DDU indirip...
  2. hamzaklc67

Rx9060xt Monitör Tavsiyesi

İşlemci: AMD Ryzen 7 7800X3D Ekran Kartı: Sapphire RX 9060 XT Pulse 16GB 7-10k arası monitör arıyorum bu sisteme göre neler öneririsiniz ? Oynayacağım oyunlar rust, fivem, valorant, cs
  3. hamzaklc67

Ana Kart Önerisi Lazım

Uzun süredir planladığım sistemin büyük bir kısmını belirledim. Ancak anakart seçimi konusunda kararsız kaldım. Ağırlıklı olarak rekabetçi oyunlar (Valorant, Rust) ve FiveM gibi optimizasyon isteyen oyunları oynuyorum. Ayrıca, sistemin uzun ömürlü olması ve ileride yapılacak küçük yükseltmelerde...
  4. hamzaklc67

Rx9060xt Ryzen7 3xd Sistem Öneri

1 aya daha pahalı olup olmayacağı belli değil her şey ışık hızında artıyor o riski de almak istemiyorum. Şöyle bir şey de var incehesap itopya vs. Sitelerde hep 2-3 hatta 0 taksit oluyor o da tek karta. Toplama yapınca 6-9 taksit arası her şeyi halledebiliyorum
  5. hamzaklc67

Ya çok düşünmek istemiyorum yks öğrencisiydim taze sınavım bitmiş hızlıca alıp oynamak istiyorum. Sistem 2. El olmadan ve diğer hazır sistemlere kıyasla max kaç lira daha ucuz olur. Yani beklememe değecek bir fiyat farkı var mı ortada
  6. hamzaklc67

Hazır Kasa 60-70k Arası Bütçe

60-70k arası fiyatta amd ryzen 7 7800x3d li sistem arıyorum. Genel olarak fivem, rust, valırant oyunlarını oynuyorum
  7. hamzaklc67

Şöyle bir sistem topladım kendimce toplam fiyat 67k oluyor ne düşünüyorsunuz neler değiştirilebilir, aynı fiyata daha iyi sistem toplanır mı ? Genel olarak işlemci ağırlıklı oyunlar oynuyorum
  8. hamzaklc67

Hazır Sisteme Yükseltme Önerisi

Beyler şu sistem büyük ihtimalle yarın İncehesap gaming gecesinde 57kya satışa çıkacak. Yükseltme olarak önerilerinizi bekliyorum. Maks 70k olsun toplam. Bu arada ekran kartına da bi bakarsanız sevinirim model olaeak 3 fanlı vs değişiyor ya bilmiyorum neler fark eder...
  9. hamzaklc67

Kasa Topluyorum Yardımcı Olur Musunuz

Hocam ben yaptım valla ya. Hiç bilgim yok bu konularda. Ufak tefek araştırarak böyle bir şey çıkardım kendime araştırmaya devam ediyorum. Neleri yanlış yapmışım bilgilendirebilrsen çok güzel olur
  10. hamzaklc67

Bir de şöyle bir sıkıntı var mesela bu attığın sistemde ekran kartı modeli gigabyte’ınkinden daha kötü bir model zaten sırf ekran kartından 4k fark var ssd de atnı şekilde benim attığım sistemde lexarınki ve aralarında 2k kadar fark var psu ve kasa da aynı şekilde benim attığım sistemde bir tık...
  11. hamzaklc67

Evet işte gaming gecesinde 59kya düşmüştü
  12. hamzaklc67

Reis valla bayadır araştırıyorum hiç görmedim bu sistemden ucuz oem paket. Ekran kartı ve işlemci aynı eyvallah ama ram, ssd hadi onları geçtim kasa, psu, anakart resmen çöp koyuyorlar. 1781797334 Evet geçen hafta bu sistemin aynısı 60kya gelmiş şimdi gördüm umarım tekrar gelir
  13. hamzaklc67

araştıra araştıra en son böyle bir toplama sistem kurdum kendime. Amacım rahat rahat fivem, valo, rust vs. Oyunları oynamak. Hikayeli oyunları da oynamak istiyorum fakat aksın yeter öyle aman aman grafikler şahane olsun küçük detaylar çok önemli falan gerek yok. Drop asla yemiyim yani eski...
  14. hamzaklc67

Kasa Toplamak mı Hazır Pc mi

Fps oyunları genel olarak
  15. hamzaklc67

Kasa Toplamak mı Hazır Pc mi

Allah aşkına birisi şu kararsızlığımı gidersin. Sistem toplamak istiyorum aslında keyifli oluyor ama piyasada her şeyin fiyatı saçma sapan farklı. Üç beş bilen birilerine sordum onlar: youtuberlar arada hazır sistem hazırlıyor baya indirimli oluyor dediler ama benim de aklıma takılan şey zaman...
Geri