Evet, native destek olması benim için çok önemli. Bu yüzden 8BitDo Ultimate 3 modelini de almak istiyorum. Onda da tetik titreşimi mevcut ve native destek...
KP70'de global ve çin farklı olduğundan birbirlerinin yazılımını kullanamıyorlar ama çin versiyonda daha fazla oyun desteği var adaptif tetik konusunda...
Aynen 3E modeli lisanstan ve modüler yapısından ötürü aşırı pahalı açıkcası ekstra micro switch modülüde var ama membrane ile micro switch arasında geçiş...
Evet, ben de saydığınız özelliklerden dolayı merak ediyorum. Artık Türkiye'ye gelmesini bekleyeceğim, o zaman fiyatına göre alıp almamaya karar vereceğim...
İkiside merak edilecek ürünler valla sadece 8BitDo Ultimate 3 tarafında membrane butonlar sinirimi bozuyor ama özel tasarımları çok güzel ama GameSir...
Yeni PC'ye geçtikten sonra Windows 11'e de geçmiştim. Kontrolcüyü, alıcısı şarj standının içinde olacak şekilde kablosuz kullanıyorum. GameSir yazılımında...
Trendyol'dan almıştım 1 yıl önce mega kuponla.
Bu ürün hakkındaki yorumlara pek takılma. Ben de birkaçına baktım da gerçeği yansıtmıyor; sesi az demişler...
SteelSeries'i 1 yıldır aktif olarak kullanıyorum, gayet memnunum fakat fiyat konusunda bir şey diyemeyeceğim çünkü ben yarı fiyatına almıştım. Şu anki...