M
Reaksiyon skoru
120

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• M
      MUKAN, Gamesir G7 Pro Shadow Ember – İlk İzlenim başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Yeni PC'ye geçtikten sonra Windows 11'e de geçmiştim. Kontrolcüyü, alıcısı şarj standının içinde olacak şekilde kablosuz kullanıyorum. GameSir yazılımında...
      • 1000049027.webp
    • M
      MUKAN, Kablosuz Gaming Iem Önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      2.4 GHz alıcılı tam kablosuz kulak içi kulaklıklar şeklinde Türkçe veya İngilizce aratırsanız ya da yapay zekaya sorarsanız bu tür bazı modeller...
    • M
      AKG N5 Hybrid geçen gün 6.000 TL’ye düşmüştü fakat kaçırdım. Onun hakkında da olumlu ve olumsuz yorumlar var; onu da takibe alabilirsin.
    • M
      Trendyol'dan almıştım 1 yıl önce mega kuponla. Bu ürün hakkındaki yorumlara pek takılma. Ben de birkaçına baktım da gerçeği yansıtmıyor; sesi az demişler...
    • M
      SteelSeries'i 1 yıldır aktif olarak kullanıyorum, gayet memnunum fakat fiyat konusunda bir şey diyemeyeceğim çünkü ben yarı fiyatına almıştım. Şu anki...
    • M
      MUKAN, Beitong Kunpeng 70 – İlk İzlenim başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Bugün denedim bir problem yoktu. Size sorunlu ürün denk gelmiş.
    • M
      Merhaba, yarın dener söylerim ama böyle bir şey olmaması lazım.
    • M
      Gelmiş stoğa da pahalı anca Ekim gibi alabilirim.
    • M
      Tamamdır hocam çok teşekkür ederim siparişi geçiyorum.
    • M
      Kutunun daha önce açılıp açılmadığını büyük ihtimalle anlarsınız. Süngerlerin yerleşimi, poşetin durumu ve kutunun iç düzeni buna dair fikir verir.
    • M
      Aradaki fiyat farkına değmez. Şuan bu ürün Yurtdışı fiyatından daha ucuza ve garantili. İkiside premium ürün segmentinde malzeme kalitelileri bayağı iyi...
    • M
      Apex 5'in adaptif tetik sistemi, genel kullanıcı deneyimlerine göre KP70'den daha başarılı. Ancak genel tabloya bakıldığında, sunduğu özellikler...
    • M
      Evet, üst seviye bir ürün ve fiyatı makul.
    • M
      İlk aldığım zaman Forza Horizon 5'te denedim ama çok iyi hissettirdiğini söyleyemem. Sorun yazılım tarafında yoksa donanım iyi. FH5'te oyun için iyi bir...
    • M
      Gecikme kısmında sorun olmaz. Yazılım ve adaptive tetikler açısından Apex 5 tercihim olurdu. KP70 tetik desteği yeterli değil ve iyi hissettirmiyor. Ama...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,242,626
Üyeler
203,914
Son üye
Recep3759
Geri