MUKAN isimli üyenin son içerikleri

1. M

🔥İndirim Hazır Sistem İndirimleri

Anlık sıçramalarda sorun oluyor anladığım kadarıyla bunun dışında kullanılan işlemci de önemli teoride yetiyor olabilir ama uygulamada yük altında durumlar değişebiliyor. 1768337534 MSI
  2. M

🔥İndirim Hazır Sistem İndirimleri

Güç kaynağına dikkat edin arkadaşlar geçen ki 5070 ti sistemi aldım şu an sorunlarla boğuşuyorum. Güç kaynağını iade yolladım yeni güç kaynağı gelecek test edip yazacağım teknik yardım kısmından takip edebilirsiniz. 5070 ti sistemi alacaklar 750 watt'ın üzerinde bir güç kaynağı alın ve kaliteli...
  3. M

Pc de birden görüntü gidiyor

Aynı PSU 5070ti sistemim var yük altında çöküyor oyunlar. Teknik yardımda konu açtım takip edebilirsiniz.
  4. M

Vatan'da RTX 5070 Ti'li Sistem 68 Bin TL

Bende merak ediyorum sorun yaşayan var mı? Ayrıca soğutucu da yetersiz ben 360mm sıvı soğutucu taktım zor zapt ediyorum işlemciyi.
  5. M

RTX 5070 Ti ve i5-14600KF Sistemde nvlddmkm.sys Hatası ve GPU Testinde Kapanma

High Power Performance ATX 3.1 1000W 80+ GOLD PCIe 5.1 ATX Güç Kaynağı (HP1-S21000GD-F12S) Satın aldım gelmesini bekliyorum hocam geldiğinde test edip yazacağım.
  6. M

Ekran kartı güç girişini kontrol ettim. Herhangi bir oturmama veya erime, is izi vs. yoktu. Ben şimdilik güç kaynağından şüpheleniyorum. Yeni güç kaynağı sipariş verdim eskisini iade gönderdim. Yenisi geldiğinde deneyip paylaşacağım.
  7. M

Güç kaynağının sitesinde böyle bir ibare var. Hazır sistem olarak almıştım ama üst model 5070 ti'ları desteklemiyor sanırım.
  8. M

0: kd> !analyze -v Loading Kernel Symbols ............................................................... ................................................................ ................................................................ ................ Loading User Symbols Loading unloaded...
  9. M

Yarın deneyip geri dönüş yapacağım hocam.
  10. M

Sistem Bileşenlerim: GPU: ZOTAC RTX 5070 Ti Gaming Solid Core OC CPU: Intel Core i5-14600KF (360mm soğutucu) Anakart: MSI PRO Z790-P WIFI (BIOS Güncel) PSU: MSI 750W 80 Plus Bronze RAM: 32GB DDR5 5600MHz İşletim Sistemi: Windows 11 (Güncel) Yaşadığım Sorunlar: Rastgele Çökmeler: Oyunlarda (Örn...
  11. M

Beitong Kunpeng 70 – İlk İzlenim

Ürünü yaklaşık 4.800 TL’ye aldım ancak artık hem satın aldığım yer Türkiye’ye gönderim yapmıyor hem de yeni gümrük düzenlemeleri yüzünden ürünün basitleştirilmiş gümrük ile Türkiye’ye girişi imkânsız.
  12. M

🔥İndirim OCYPUS DELTA L36 ARGB V2 360mm Sıvı Soğutucu 2.400₺

3 bin olmuş fiyatı alınır mı yoksa bu fiyata başka önerisi olan var mı?
  13. M

🔥İndirim Steelseries Arctis Gamebuds 5026₺!

Tavsiye ederim, güzel bir ürün. Aktif olarak kullanıyorum.
  14. M

Gamesir G7 Pro Shadow Ember – İlk İzlenim

Kupon ve indirimleri takip ederek ürünü Türkiye'den almanızı öneririm. Yurtdışı alışveriş hem daha zahmetli hem de riskli.
  15. M

Gamesir G7 Pro Shadow Ember – İlk İzlenim

Olur. Takip etmenizde fayda var. 1765227555 Sorun olur diye düşünüyorum.
Geri