MUKAN isimli üyenin son içerikleri

1. M

Gamesir G7 Pro Shadow Ember – İlk İzlenim

Kupon ve indirimleri takip ederek ürünü Türkiye'den almanızı öneririm. Yurtdışı alışveriş hem daha zahmetli hem de riskli.
  2. M

Olur. Takip etmenizde fayda var. 1765227555 Sorun olur diye düşünüyorum.
  3. M

Beyaz renkteki kauçuk kısımlar zamanla sararabiliyor. Eğer böyle durumlara takılıyorsanız ve iade süresi geçmediyse ürünü iade edebilirsiniz.
  4. M

🔥İndirim 🔥DONGLESIZ🔥GameSir Nova HD Rumble NS 660 TL + Vergi

Bu durum GameSir için geçerli değil.
  5. M

Rica ederim, umarım güzel günlerde kullanırsınız. Şimdiden hayırlı olsun.
  6. M

X20 aslında kötü bir ürün değil, fiyatı da fena sayılmaz. Ancak Reddit’te okuduğum yorumlarda birçok kullanıcının çeşitli sorunlar yaşadığını gördüm. Elbette bu, her üründe aynı sorunların olacağı anlamına gelmez; çünkü genellikle sorun yaşayan kullanıcılar yazmaya daha yatkın oluyor. Yine de...
  7. M

Bütçenizi biraz daha artırabilirseniz en iyi seçenek GameSir Cyclone 2 olur. Bütçeyi aşmak istemezseniz alternatif olarak gri renkli GameSir Nova 2 Lite’ı tercih edebilirsiniz.
  8. M

14,72 dolar ürün fiyatı. GameSir, gönderimi 4PX ile yapıyor ve last mile olmadığı için kargonuzu doğrudan PTT teslim alacak. Paket üzerinde "game controller" olarak belirtildiğinden %80 vergi ödemeniz gerekecek. Ayrıca kargo ücretsiz görünse de pakette kargo ücreti yazmadıkları için 3 dolar...
  9. M

1000-2000 TL Gamepad önerisi

Beyaz renkte joystick şaftında zamanla aşınma oluşuyor. Benim de dahil olduğum birkaç kullanıcı aynı durumu yaşadı. Ayrıca joystick başlıkları kısa sürede sararıyor.
  10. M

1000-2000 TL Gamepad önerisi

GameSir Nova 2 Lite Gri rengini alın.
  11. M

Öneri Bu gamepadlerden hangisi

Rica ederim.
  12. M

Öneri Bu gamepadlerden hangisi

8BitDo Modeli Artıları Şarj süresi oldukça uzun. Sağlam malzeme kalitesi. Tepki süresi gayet iyi, fiyatına göre en iyilerden biri. Eksileri Gövde yapısı küçük, büyük ellere sahip kullanıcılar için ergonomik olmayabilir. Tetik mesafesi kısa, bu nedenle yarış oyunları için uygun sayılmaz...
  13. M

Öneri Uzun Tetik Gamepad Önerisi

Kullandım, beyazlarda joystick şaftında aşınma oluyor; bende de öyle oldu, başkalarında da olduğunu gördüm. Siyah versiyonunda ise böyle bir şikayet duymadım. Kısacası siyah versiyonunu alın. Tetikler uzun yarış oyunları için ideal ama ölü bölge ne kadardı hatırlamıyorum. Onun dışında yön...
  14. M

Öneri Uzun Tetik Gamepad Önerisi

Hayırlı olsun.
  15. M

MSI GC300 İtopya 2200TL

O zaman hayırlı olsun.
Geri