Alalı bir ay olmadı 8200 TL'ye aldım. Fiyatına göre iyi bir anakart. 3 SSD slotuda soğutuculu. Üst seviye işlemcileri besleyecek güce sahip.
20 gbps'lik USB portu. Optik ses çıkışı gibi özelliklerle donatılmış.
Eksi olarak chipsetinden dolayı gen5 SSD ve PCI express 5 desteği yok fakat şuan için...
Sistem bileşenleriniz neler? Sizinkinin güç kaynağıyla ilgili olma ihtimali var gibi duruyor. Bu tür bir sorun birçok parçadan kaynaklanabilir; bu yüzden doğrudan ekran kartından kaynaklandığını söyleyemiyorum. Şu an belirgin çökme sorunu yaşamıyorum, yalnızca oyunlarda birkaç dakikada bir FPS...
Dün biraz test ettim hocam bir sorun gözükmüyordu fakat sorun rastgele ortaya çıktığı için birkaç gün daha test etmem gerekiyor.
1770101018
Dün biraz test ettim hocam bir sorun gözükmüyordu fakat sorun rastgele ortaya çıktığı için birkaç gün daha test etmem gerekiyor.
Minidump dosyalarını WinDbg programı ile analiz ederek elde ettiğiniz çıktıyı buraya yazınız. İlgili minidump dosyaları genellikle C:\Windows\Minidump dizininde bulunmaktadır. Ayrıca Live Kernel Dump dosyaları da dahil olmak üzere, varsa C:\Windows\LiveKernelReports klasörü altındaki dump...
Direwolf 4 modeli, fiyat–performans açısından oldukça başarılı bir seçenek. Aynı zamanda sizin aradığınız özellikleri de barındırıyor. Joystick gerginliği ayarının yapılabiliyor olması önemli bir avantaj. Ben sizin yerinizde olsam, kullanım şeklime en uygun ve ihtiyaçlarımı karşılayan bu...
MinixPC’de satılıyor ve fiyatı yaklaşık 120 dolar. Ürün Çin’den geliyor. Eğer bir arkadaşınız sipariş verip ABD’de teslim alarak size getirebilirse olur; ancak zamanı yoksa, doğrudan ABD’de satılan güvenilir bir site ben de bilmiyorum. Global versiyonunu almanızı önermiyorum, olsa bile.
Benim G7...
Kunpeng 70: Diğer saydığınız modellere göre bariz şekilde üst seviye. Gecikme değerleri mükemmel olmasa da profesyonel rekabetçi oyun oynamıyorsanız farkı hissetmek zor. Global versiyonunda bazı özellikler kırpılmış. Çin versiyonu asıl donanıma sahip fakat yazılımı Çince. Tetik titreşimi desteği...
Bugün işlemci ve anakartın iade süresinin son günüydü. Bu nedenle Vatan Bilgisayar üzerinden iade talebi oluşturdum. Ekran kartı ve RAM’in iade süresi dolmuştu ancak zaten bunları iade etmeyi düşünmüyorum. Gerekirse servise gönderirim. Herhangi bir sorun çıkması durumunda da değişim talep...
Eski bilgisayarım var onda deneyebilirim. Tabi hatalar rastgele çıktığı için bayağı vakit akacak.
1769081314
Tamamdır hocam en yakın zamanda format atıp deneyeceğim.