Fason üretim, marka ismine takılmayın; bu ürün EasySMX markası altında da satılıyor.
Evet, o fiyat lansman dönemine özelmiş, kısa süre içinde tekrar yükselttiler.
Kontrolcüyü biraz daha kullanma fırsatım oldu ve belirtmem gereken hem artı hem de eksi yönleri mevcut.
Öncelikle, yön tuşlarının başarılı olduğundan daha önce bahsetmiştim. Ancak benim gibi yön tuşları üzerinde parmağını kaydırarak kullanan biri için, çıkıntılı yapısından dolayı parmakta hafif...
Evet, satışa sunulur sunulmaz hemen aldım. İsterseniz, almayı düşündüğünüzde bana özel mesaj atın; size nasıl aldığımı detaylı olarak anlatırım. Söylediklerinize katılıyorum, Türkiye’de Beitong modelleri düzgün bir fiyattan satılsa gerçekten iyi iş yapar.
Sağ olun hocam. 😃 Gerçekten başarılı bir cihaz. Fiyatı da Apex 5’e göre oldukça uygun; ben 4800 TL’ye aldım. Sizinki tam bir koleksiyon ürünü, benim de çok sevdiğim bir animeden ama fiyatı gerçekten yüksek. Bu ürün ise fiyat-performans açısından mevcut elite kontrolcü pazarında bence bir numara...
G7 Pro zaten fazlasıyla iyi bir gamepad. Ben birazda yeni teknolojileri denemek maksatlı alıyorum sıkıldığımı elden çıkarıyorum. Artık almak istediğim gamepad kalmadı. Huben 2 yolda. Direwolf 4 ve ZD CL ay sonu gönderecekler bakalım.
Bende öyle biliyorum ama bu daha iyi basım mesafesi olarak ve uygulanan daha az güçle daha hızlı tepkiler alabilirisiniz.
Yazılım halledilse KP70 daha iyi. Apex 5 micro switch tetikler yok. Joystick gerginlik ayarı için aparat kullanıyorsun.
1760707331
Apex 5 ingilizce yazılım desteği ve oyun...