Ürünü yaklaşık 2-3 aydır kullanıyorum. Ancak bilgisayarı ilk açtığımda, radyatör bölümünden gelen bir koku fark ediyorum. Bu koku tam olarak yanık kokusu gibi değil; tarif etmesi zor ama oldukça yoğun. Yaklaşık 5-10 saniye içinde kayboluyor.
Ayrıca bilgisayarı kapattıktan bir süre sonra kasayı...
Verdiğiniz bilgiler ve konu hakkındaki detaylı anlatımınız için teşekkür ederim. Bu konuyla ilgili iki sorum olacak:
Ultimate Legend modelinde bulunan 6 titreşim motorunun aynı modda eş zamanlı çalışmadığını biliyorum. Xinput modunda tetik titreşimi (impulse triggers) ve standart motorlar...
Alalı bir ay olmadı 8200 TL'ye aldım. Fiyatına göre iyi bir anakart. 3 SSD slotuda soğutuculu. Üst seviye işlemcileri besleyecek güce sahip.
20 gbps'lik USB portu. Optik ses çıkışı gibi özelliklerle donatılmış.
Eksi olarak chipsetinden dolayı gen5 SSD ve PCI express 5 desteği yok fakat şuan için...
Sistem bileşenleriniz neler? Sizinkinin güç kaynağıyla ilgili olma ihtimali var gibi duruyor. Bu tür bir sorun birçok parçadan kaynaklanabilir; bu yüzden doğrudan ekran kartından kaynaklandığını söyleyemiyorum. Şu an belirgin çökme sorunu yaşamıyorum, yalnızca oyunlarda birkaç dakikada bir FPS...
Dün biraz test ettim hocam bir sorun gözükmüyordu fakat sorun rastgele ortaya çıktığı için birkaç gün daha test etmem gerekiyor.
1770101018
Dün biraz test ettim hocam bir sorun gözükmüyordu fakat sorun rastgele ortaya çıktığı için birkaç gün daha test etmem gerekiyor.