Anlık sıçramalarda sorun oluyor anladığım kadarıyla bunun dışında kullanılan işlemci de önemli teoride yetiyor olabilir ama uygulamada yük altında durumlar değişebiliyor.
1768337534
MSI
Güç kaynağına dikkat edin arkadaşlar geçen ki 5070 ti sistemi aldım şu an sorunlarla boğuşuyorum. Güç kaynağını iade yolladım yeni güç kaynağı gelecek test edip yazacağım teknik yardım kısmından takip edebilirsiniz. 5070 ti sistemi alacaklar 750 watt'ın üzerinde bir güç kaynağı alın ve kaliteli...
High Power Performance ATX 3.1 1000W 80+ GOLD PCIe 5.1 ATX Güç Kaynağı (HP1-S21000GD-F12S) Satın aldım gelmesini bekliyorum hocam geldiğinde test edip yazacağım.
Ekran kartı güç girişini kontrol ettim. Herhangi bir oturmama veya erime, is izi vs. yoktu. Ben şimdilik güç kaynağından şüpheleniyorum. Yeni güç kaynağı sipariş verdim eskisini iade gönderdim. Yenisi geldiğinde deneyip paylaşacağım.
Ürünü yaklaşık 4.800 TL’ye aldım ancak artık hem satın aldığım yer Türkiye’ye gönderim yapmıyor hem de yeni gümrük düzenlemeleri yüzünden ürünün basitleştirilmiş gümrük ile Türkiye’ye girişi imkânsız.