Arama sonuçları: *

• Users: MUKAN
  • Order by date
  1. M

Oyun sırasında ekranım siyah ekran

Olay görüntüleyicisinde bir şey gözüküyor mu hocam?
  2. M

Sürekli mavi ekran hatası alıyorum

Minidump dosyalarını WinDbg programı ile analiz ederek elde ettiğiniz çıktıyı buraya yazınız. İlgili minidump dosyaları genellikle C:\Windows\Minidump dizininde bulunmaktadır. Ayrıca Live Kernel Dump dosyaları da dahil olmak üzere, varsa C:\Windows\LiveKernelReports klasörü altındaki dump...
  3. M

Beitong Kunpeng 70 – İlk İzlenim

Direwolf 4 modeli, fiyat–performans açısından oldukça başarılı bir seçenek. Aynı zamanda sizin aradığınız özellikleri de barındırıyor. Joystick gerginliği ayarının yapılabiliyor olması önemli bir avantaj. Ben sizin yerinizde olsam, kullanım şeklime en uygun ve ihtiyaçlarımı karşılayan bu...
  4. M

MinixPC’de satılıyor ve fiyatı yaklaşık 120 dolar. Ürün Çin’den geliyor. Eğer bir arkadaşınız sipariş verip ABD’de teslim alarak size getirebilirse olur; ancak zamanı yoksa, doğrudan ABD’de satılan güvenilir bir site ben de bilmiyorum. Global versiyonunu almanızı önermiyorum, olsa bile. Benim G7...
  5. M

Kunpeng 70: Diğer saydığınız modellere göre bariz şekilde üst seviye. Gecikme değerleri mükemmel olmasa da profesyonel rekabetçi oyun oynamıyorsanız farkı hissetmek zor. Global versiyonunda bazı özellikler kırpılmış. Çin versiyonu asıl donanıma sahip fakat yazılımı Çince. Tetik titreşimi desteği...
  6. M

RTX 5070 Ti ve i5-14600KF Sistemde nvlddmkm.sys Hatası ve GPU Testinde Kapanma

Bugün işlemci ve anakartın iade süresinin son günüydü. Bu nedenle Vatan Bilgisayar üzerinden iade talebi oluşturdum. Ekran kartı ve RAM’in iade süresi dolmuştu ancak zaten bunları iade etmeyi düşünmüyorum. Gerekirse servise gönderirim. Herhangi bir sorun çıkması durumunda da değişim talep...
  7. M

Eski bilgisayarım var onda deneyebilirim. Tabi hatalar rastgele çıktığı için bayağı vakit akacak. 1769081314 Tamamdır hocam en yakın zamanda format atıp deneyeceğim.
  8. M

Hwinfo verilerine göre mi söylüyorsunuz hocam olmadı öyle yapacağım mecbur. 1769065318 Olabilir hocam gerçi intelin yazılımı ile test etmiştim sorun çıkmamıştı.
  9. M

Fast Boot kapalı durumda. Tüm sürücüler güncellendi ve şu an için herhangi bir sorun görünmüyor.(USB ve Ethernet) Ancak yaşadığım siyah ekran probleminin nedenini bir türlü tespit edemedim. Ekran kartına VRAM dâhil olmak üzere stres testleri uyguladım, herhangi bir hata ile karşılaşmadım...
  10. M

Gen 4'e ayarladım. Birde bilgisayarı yeniden başlatınca ethernet gidiyor bazen de USB'lerden çalışmayan oluyor. Bilgisayarı tamamen kapatıp açınca düzeliyor.
  11. M

Diğer oyunları bunun kadar denemedim hocam. Hatalar rastgele çıktığı için vakit çok alıyor.
  12. M

Kod farklı. Sadece Xmp açıktı şimdi onu da kapattım. Occt, 3mark, memtest vb. testlerde hiçbir sorun çıkmamıştı. Hatta dün aynı oyunu 3 saat kadar oynadım sorun olmadı ama bugün böyle bir hata ile çöktü. Bakalım birde böyle test edeceğim. Sorunun kaynağını hala tam olarak tespit edemedim...
  13. M

6: kd> !analyze -v Loading Kernel Symbols ............................................................... ................................................................ ................................................................ ............. Loading User Symbols PEB is paged out (Peb.Ldr...
  14. M

AMD ekran kartı kapanma sorunu

PSU? Sıcaklık yükte ne durumda? Olay görüntüleyicisinde olay anında hangi hata kodunu veriyor?
  15. M

🔥İndirim Hazır Sistem İndirimleri

Anlık sıçramalarda sorun oluyor anladığım kadarıyla bunun dışında kullanılan işlemci de önemli teoride yetiyor olabilir ama uygulamada yük altında durumlar değişebiliyor. 1768337534 MSI
  16. M

🔥İndirim Hazır Sistem İndirimleri

Güç kaynağına dikkat edin arkadaşlar geçen ki 5070 ti sistemi aldım şu an sorunlarla boğuşuyorum. Güç kaynağını iade yolladım yeni güç kaynağı gelecek test edip yazacağım teknik yardım kısmından takip edebilirsiniz. 5070 ti sistemi alacaklar 750 watt'ın üzerinde bir güç kaynağı alın ve kaliteli...
  17. M

Pc de birden görüntü gidiyor

Aynı PSU 5070ti sistemim var yük altında çöküyor oyunlar. Teknik yardımda konu açtım takip edebilirsiniz.
  18. M

Vatan'da RTX 5070 Ti'li Sistem 68 Bin TL

Bende merak ediyorum sorun yaşayan var mı? Ayrıca soğutucu da yetersiz ben 360mm sıvı soğutucu taktım zor zapt ediyorum işlemciyi.
  19. M

High Power Performance ATX 3.1 1000W 80+ GOLD PCIe 5.1 ATX Güç Kaynağı (HP1-S21000GD-F12S) Satın aldım gelmesini bekliyorum hocam geldiğinde test edip yazacağım.
  20. M

Ekran kartı güç girişini kontrol ettim. Herhangi bir oturmama veya erime, is izi vs. yoktu. Ben şimdilik güç kaynağından şüpheleniyorum. Yeni güç kaynağı sipariş verdim eskisini iade gönderdim. Yenisi geldiğinde deneyip paylaşacağım.
Geri