https://wraithesports.com/products/wraith-evox-iem-kulaklik
Bu güzel olabilir ses kalitesi on numara üstat şarkıda güzel dinlersin rekabetçi oyunlardada...
Valla aklıma çok gelmiyo Kulak içi dostum kulak dışı olsa birsürü söylerdim ama bu kulaklığın ses kalitesinin iyi olduğunu bildiğim için önerdim bide...
Bildiğimiz ndivia stabil sürücü amd de şuan iyi ama ndivia klasik rx 9070 xt den çok az farkla daha güçlü bazen 9070xt oyun konusunda geçebiliyor rekabet...
Kanka Bence değişmeye gerek yok gibi elinde rtx 4080 super varsa anca rtx 5070 ti yada 5080 falan olabilir oda gddr7 teknolojisi ve yeni mimari olduğu için
Rica ederim Ama Eğer donanım bilgin var ise rtx 5060 sistemler ve ürünler İncehesap gaming gecesinde 2-3bin tl indirime girebiliyor belki o indirimleri...
Dostum 2 nci elden sistem toplamak çok mantıklı Bana güven zaten ürünlerin sağlık durumları vesaire yazmıyorssa ilanda yada kötüyse hiç toplamam bana...
Dostum şunu söyleyim 35k ya her şey dahil sistem yapılır ama geleceğe dönük olmaz işlemci anakart ram vesaire hepsi eski nesil hani 40-42k ya çıkarırsan...