Chuno isimli üyenin son içerikleri

1. Chuno

Iem Kulaklık Önerisi

https://wraithesports.com/products/wraith-evox-iem-kulaklik Bu güzel olabilir ses kalitesi on numara üstat şarkıda güzel dinlersin rekabetçi oyunlardada mükemmel hikayeli oyunlardada kuş cıvıltılarını boyutlu şekilde duyarken falan güzel olabilir bu kulaklık senin için
  2. Chuno

Yardım Kaliteli F/P Kulak İçi Kablolu Kulaklık Önerisi

Valla aklıma çok gelmiyo Kulak içi dostum kulak dışı olsa birsürü söylerdim ama bu kulaklığın ses kalitesinin iyi olduğunu bildiğim için önerdim bide kablolu kulak içi istiyormuşsun
  3. Chuno

Yardım 2.El 4080 Süper mi X Sıfır 9070xt mi

Dostum marka çok önemli deil hani güzellerden phoneix pny tercih edebilirsin ama bu konuda takıntılıysan
  4. Chuno

Tabi Airpods falan gibi kulaklıklara göre biraz daha büyük ama çok büyük durmaz
  5. Chuno

https://wraithesports.com/products/wraith-evox-iem-kulaklik
  6. Chuno

Thermalright Burst Assassin 120 Se Montajı Doğru Mu?

Hava soğutma ters üstat
  7. Chuno

Bildiğimiz ndivia stabil sürücü amd de şuan iyi ama ndivia klasik rx 9070 xt den çok az farkla daha güçlü bazen 9070xt oyun konusunda geçebiliyor rekabet yani 5070 ti in en büyük avantajı yapay zeka ve gddr7 bellek 1780414734 45 e 2 nci el birsürü temiz 5070 ti ekran kartları var kardeşim ve...
  8. Chuno

Kanka Bence değişmeye gerek yok gibi elinde rtx 4080 super varsa anca rtx 5070 ti yada 5080 falan olabilir oda gddr7 teknolojisi ve yeni mimari olduğu için
  9. Chuno

RTX 5060 mı 3080 Ti mı?

Rica ederim Ama Eğer donanım bilgin var ise rtx 5060 sistemler ve ürünler İncehesap gaming gecesinde 2-3bin tl indirime girebiliyor belki o indirimleri toplayıp daha iyi bi sistem toplayabilirsin
  10. Chuno

RTX 5060 mı 3080 Ti mı?

Üstat sen bana şunu de Sen istiyormusun istemiyormusun ben mümkünse garantisi devam eden ürün bulucam
  11. Chuno

RTX 5060 mı 3080 Ti mı?

Dostum 2 nci elden sistem toplamak çok mantıklı Bana güven zaten ürünlerin sağlık durumları vesaire yazmıyorssa ilanda yada kötüyse hiç toplamam bana güvenebilirsin 2nci el konusunda bu sitede birsürü kişiye yardım ettim
  12. Chuno

Çözüldü✓ Anakartı Değiştirdim Ekran Gelmiyor

Daha önceden geliyormuydu yoksa yeni monte ettin ve gelmiyor mu
  13. Chuno

RTX 5060 mı 3080 Ti mı?

Kanka dersen ki 40k bütçem var 2 nci el ürünlere açığım sana on numara bir sistem toplarım kabul edersen
  14. Chuno

RTX 5060 mı 3080 Ti mı?

40k ya 2 nci elden dediğin sitemlerden 2 kat güçlü sistem toplamak
  15. Chuno

35k Ya Monitör Dahil En İyi Ne Olur

Dostum şunu söyleyim 35k ya her şey dahil sistem yapılır ama geleceğe dönük olmaz işlemci anakart ram vesaire hepsi eski nesil hani 40-42k ya çıkarırsan bütçeyi emin ol çok iyi bir sistem çıkar ortaya ben yardım edicem sana
Geri