Hocam fikriniz ve tavsiyeniz için teşekkürler Param yetiyor 0 bir R7 5700X'e o zaman onu alıyorum birçok kişide onu almamı önermiş zaten Sadece endişem kule...
bende de sata var 480gp hyper fury x hala 95 sağlıkta yazma okuma hızları stabil 6 yıl olmuştur alalı banamısın demiyor ddr5 sistemime taktım m2 aldığım...
5700 çok farklı bir işlemci 5600, 5600x, 5700x gibi işlemcilerden. Onu söylemek istemiştim. 16mb önbellek günümüz oyunlarında gerçekten zayıf kalabiliyor bu...
keşke söylemek istediğini yazsaydın dost o halde
demek istediğini şimdi anlıyorum ama önceki yanıtında sadece önbellek demişsin farkındasın umarım. forum...
hiç dönmüyorsa sıkışmıştır biraz ısı uygulayıp dene tornavidan boşa dönmüyor değil mi ?. tornavidan uygunsa vidayı tutuyorsa biraz ısı uygula saç kurutma...
yok ısınınca gevşer atar o bant bide erir yapışkanı devrelere zarar verirsin, anakartı komple sök dediğim gibi arkadan kurtar vidayı. standoffa ulaşman...
standoff ile birlikte dönüyor vida anladığım kadarı ile arkadan standoffu tutmadan o vida çıkmaz gibi duruyor. başıma sık sık geliyor laptop tamir ederken...
bilmiyorsan bilgisayarcıya götür kral zarar verirsen diğer parçalara uğraşırsın anakart soğukken işlem yapma çıt diye kırılma sesi gelir elinde kalır...
anakartınn arkasından penseyle tut çizmeden üstten çevir.
1784662411
hiç ulaşamıyorsan bir şekilde oraya ulaşacak kadar anakartı sök alttan tutman lazım...