PC DONANIM isimli üyenin son içerikleri

1. P

Yardım Ekranlarımda Yenileme Hızını Değiştirince Piksel Bozulmalar Oluyor.

Usta :D 3 monitör aynı anda aynı şekilde bozulma oluyorsa sence 3 monitör de bozuk olabilir mi yapma allah askına. Ekran kartı stabilitesi bozuluyordur. Hub dönüştürücü ekran kartından ilettiği bilgiyi o hz değerinde diğer ekranları bozacak akışta sağlıyordur. ya da ekran kartı arızalıdır.
  2. P

Papara Tarzı Kart Önerisi

Tosla .
  3. P

Gigabyte X870e Anakart Termal Macun

Yumuşak diş fırçası ile baskı uygulamadan dilediğin kadar ileri geri hareketi yaparak alabilirsin. Yorumlar şaka dolu. Konu kilit
  4. P

Merhaba Kasamı Acil Olarak Satmak İstiyorum

Dost ne trolü internetteki eski stok fiyatlarına bakarak karar veremezsiniz :D 2080 satılan elinde kalan eski depo ürünleri fiyatları yoktur bile tıkladığın anda tükendi ya da stokta yok ibarelerini görürsün :D O kasa max 15 eder zorlasan 16 kimse gidip 2. elden 2080 alıyım 30 k veririm demez...
  5. P

MSI Mag 274qrfw E20 200 Hz Alınır mı? | 2k Gaming Monitör

Sonunu düşünen kahraman olamaz, bu kadar düşünüp kendinizi yormayın bir bilene sorun (satıcılardan bahsetmiyorum) x monitör alınır mı diye konu açsanız zaten cevaplar gelirdi. Bana kalırsa alınır.
  6. P

2.El 4070ti Super 28k

Yani bence sistem alıyorsanız kesinlikle para ayırmıyorum demeyin. 5080 bandına yakın bir ekran kartı ve 9070 xt yi yakından sollayan bir ekran kartı. Veriyorsanız ona verin. Canavardır. Gidip 5080e 70 k verebilecek durumunuz yoksa bu kaçar mı size bırakıyorum
  7. P

2.El 4070ti Super 28k

https://www.akakce.com/ekran-karti/rtx-5080,1,2.html en düşük 5080 fiyatı https://technical.city/tr/video/GeForce-RTX-4070-Ti-SUPER-vs-GeForce-RTX-5080 (Ekran kartı karşılaştırması) Sizce kaçırılır mı? sorunu yoksa yapıştırın gelsin. Kart arayıp bulamadığım kartlardan...
  8. P

Merhaba Kasamı Acil Olarak Satmak İstiyorum

Max 15k :) 1780613642 Bu fiyatı istemek için yasadışı kumar falan oynamanız lazım. umarım düşündüğüm gibi değildir.
  9. P

Sizce Bu Sistem Nasıl

anakart zayıf bir anakart, keza power kasanın kendine ait poweri ise ve uygun yollu ise ssd gen 3 falansa ederi iyidir. Eğer daha kaliteliyse 25-26 eder
  10. P

Bu Sistemin Maliyeti Ne Olmalı

55-60 minimum indirimde denk gelirse çok güzel fiyat olur muhtemelen indirimsiz max 70 e kadar zorlarlar.
  11. P

Monitor Arızası Sizce Sorun Ney?

Farklı pcde dediğiniz farklı bir monitöre bağladınız ama yine aynı şekilde mi oldu
  12. P

Upgrade Tavsiyesi Ekran Kartımı Ddr5 mi

5600 silikon kalitesi bakımından oc kaldırabilecek bir işlemci değil. Nvidia tarafında 5000 serisi çoğu ekran kartında darboğaz mümkün. Velev ki 58003d diyorsunuz konu sahibinin işlemcisi 5600x o da silikon bakımından zayıf bir serinin x modeli. Buna istinaden söyledim am4 bir işlemci gayettabi...
  13. P

Upgrade Tavsiyesi Ekran Kartımı Ddr5 mi

İletişiminiz saygılı değil devam ediniz.
  14. P

Ryzen 5 5600 Overclock Sorunu

Anakartınız oc yapmaya pek uygun değil vrm voltajı kaldıramayıp ısınıp kendini korumak için kapanıyor. 1780533803 Stabilite sorunları da vrm voltaj dalgalanmasından kaynaklanması muhtemeldir 1780533895 Eğer bu işleri seviyorsanız (benim gibi :) güçlü vrm faz yapısına sahip anakart edinmeniz, en...
  15. P

Ryzen 5 5600 Overclock Sorunu

Anakartınız nedir
Geri