PC DONANIM isimli üyenin son içerikleri

1. P

❌İndirim Bitti! Coca Cola 450 Ml 11 TL

Sakın ha CUMHURBAŞKANI adayı olma ! SAKIN HA OLMA!
  2. P

Hala Oynadığım 20 Yıllık Oyun Size Nasıl Görünüyor?

oyun değil ticarethane, söylenenlere göre içinde yalnızca para dönmeyen oyuncuk, bahenesel pikseller topluluğu, yerden yere vurulmuşluk, hatta ileri gidiyim, askerde kuma sıçmışlık. ?''Ekşi''mi oldu yorum ne? 1788555036 Ayrıyetten gelir elde ettim diyenlerin yüzde 90'ının palavra sıktığı (niye...
  3. P

Ddr4 Sistem mi Ddr5 mi

apu işlemci alıp sistemi ofis bilgisayarına çevirme dost gerekirse rx580 tak benim gibi cs2 pubg vs güncel fps oyunlarının çoğunu orta yüksek ayarlarda sıkıntı yaşamadan oynarsın ikinci elde 3-4k ya bulursun max. en kötü senaryoda bile ekran kartını idarelik kullan ama dahili grafikli işlemci...
  4. P

Ddr4 Sistem mi Ddr5 mi

ddr4 2020lerde bitti. ben de aynı konuyu düşünüp ddr4 bir sistemi üst düzey toplar mıyım diye düşünürken sistemi bilen tırnak içerisinde ''gevvvuşek'' satıcıların fiyatları hemen hemen çok yakın tuttuğunu gördüm. Örneğin ddr4 te iyi bir işlemci olan x serisi 5700x 5900x gibi bir işlemci alayım...
  5. P

Ryzen 5 7500f E Sıvı Soğutma Gerekirmi Yapsam Mantıklımı RTX 3060 ile

konuyu düzgün aç ne dediğin belli değil. 7500lü 3060 lı sistem toplamak istiyorsun sanırım. sıvı soğutma alacaksan tek şartın ileride işlemcimi yükseltirim olmalı. Aksi halde orta seviye bir hava soğutma işini çözecektir. Yani sıvı soğutma gerekmez ama olursa da tadından yenmez bir durum...
  6. P

Ekran Kartına Dönüştürücü Kullandığım İçin Sabit 60 FPS Alıyorum

dijitalden dijitale dönüşüyor aslında modlar arasında sınırlandırma olmamalı. ekran ayarlarında çözünürlük ayarı varsayılan ekranın çözünürlüğü mü ? yoksa farklı bir çözünürlük mü kullanıyorsun? eğer orjinal çözünürlükte ise ve dönüştürücü ile monitör 75 hz seçeneğinden farklı seçenek...
  7. P

MSI Mag 271qp Qd-OLED X28 Vs Asus Xg27aqdmes - Hangisini Almalıyım?

yan hesaplık yapma dost işine bak. sizli bizli konuşmana gerek yok forum burası. benim için sen sensin bende benim <3 1788484664 ayrıca sataşma değil sorun çözme platformu olarak kullan burayı ban yersin yine nemelazım.
  8. P

ben ironi yapmıstım arkadaşa çerçeveden bahsediyor diye .d sansür mü istiyorsun
  9. P

panel rezalet diye kimi kötülüyorsun hocam. apple kullanmıyorum hoşlanmadım demekle aynı şey piyasada msi dan daha iyi panel kullanan bir markadır şahsen. ha panelden kastın dışındaki plastik değildir umarım :D
  10. P

https://www.itopya.com/aoc-q27g4zdr-265-240hzoc-003ms-hdmi-dp-usb-adaptive-sync-pivot-hdr10-qhd-qd-oled-gaming-monitor_u31690 beni binle bunu al.
  11. P

hdmı to dp mi kullanıyorsun? normalde böyle bişey olmaması lazım hdmi vga dan mı dönüştürüyorsun o kısmı tam netleştirir misin?
  12. P

monitörün 60 fps sabit olabilir ayarlardan değiştirmeyi denedin mi orjinal kaç hz ?
  13. P

2. El 20-15 Bin TL Arası Ekran Kartı Önerisi ?

ikinci elde fiyatı 20 kya çekmiş 6950xt var düşünürsen kargo yapıyormuş .
Geri