Usta :D 3 monitör aynı anda aynı şekilde bozulma oluyorsa sence 3 monitör de bozuk olabilir mi yapma allah askına. Ekran kartı stabilitesi bozuluyordur. Hub dönüştürücü ekran kartından ilettiği bilgiyi o hz değerinde diğer ekranları bozacak akışta sağlıyordur. ya da ekran kartı arızalıdır.
Dost ne trolü internetteki eski stok fiyatlarına bakarak karar veremezsiniz :D 2080 satılan elinde kalan eski depo ürünleri fiyatları yoktur bile tıkladığın anda tükendi ya da stokta yok ibarelerini görürsün :D O kasa max 15 eder zorlasan 16 kimse gidip 2. elden 2080 alıyım 30 k veririm demez...
Sonunu düşünen kahraman olamaz, bu kadar düşünüp kendinizi yormayın bir bilene sorun (satıcılardan bahsetmiyorum) x monitör alınır mı diye konu açsanız zaten cevaplar gelirdi. Bana kalırsa alınır.
Yani bence sistem alıyorsanız kesinlikle para ayırmıyorum demeyin. 5080 bandına yakın bir ekran kartı ve 9070 xt yi yakından sollayan bir ekran kartı. Veriyorsanız ona verin. Canavardır. Gidip 5080e 70 k verebilecek durumunuz yoksa bu kaçar mı size bırakıyorum
https://www.akakce.com/ekran-karti/rtx-5080,1,2.html en düşük 5080 fiyatı
https://technical.city/tr/video/GeForce-RTX-4070-Ti-SUPER-vs-GeForce-RTX-5080 (Ekran kartı karşılaştırması)
Sizce kaçırılır mı? sorunu yoksa yapıştırın gelsin. Kart arayıp bulamadığım kartlardan...
anakart zayıf bir anakart, keza power kasanın kendine ait poweri ise ve uygun yollu ise ssd gen 3 falansa ederi iyidir. Eğer daha kaliteliyse 25-26 eder
5600 silikon kalitesi bakımından oc kaldırabilecek bir işlemci değil. Nvidia tarafında 5000 serisi çoğu ekran kartında darboğaz mümkün. Velev ki 58003d diyorsunuz konu sahibinin işlemcisi 5600x o da silikon bakımından zayıf bir serinin x modeli. Buna istinaden söyledim am4 bir işlemci gayettabi...
Anakartınız oc yapmaya pek uygun değil vrm voltajı kaldıramayıp ısınıp kendini korumak için kapanıyor.
1780533803
Stabilite sorunları da vrm voltaj dalgalanmasından kaynaklanması muhtemeldir
1780533895
Eğer bu işleri seviyorsanız (benim gibi :) güçlü vrm faz yapısına sahip anakart edinmeniz, en...