PC DONANIM isimli üyenin son içerikleri

1. P

Sistemimi Satacağım Ne Kadar Eder Dostlar ?

ram 32 olsa 40-45 derdim. 35 iyi gibi. 1781748087 Bu arada sistemin diğer parçalarının çok pahalı veya zamanının en iyisi olması fiyatı (güncel) üzerinden etkilemiyor. Fiyatı büyük oranda ekran kartı belirliyor çünkü ddr5 sisteme geçerken de alıcı ekran kartını değiştirmek istemeyebilir. Bunu da...
  2. P

RTX 3050/3060 Sistem Önerisi

Size mesaj ilettim belirttiğiniz doğrultuda size yardımcı olmak isterim.
  3. P

70 Bin TL Civarı Sistem Önerisi

Size özel mesaj yolu ile ulaştım. Değerlendirmenizi rica ederim.
  4. P

Bilgisayar Açılmıyor Fanlar Son Hız

Katılıyorum. Belirtiler sistem donanımları boot edemediğinde ortaya çıkan cinste. Uyarı ışıklarını kontrol edin ve paylasın.
  5. P

Fps Değerlerinde Azalama

Eksik bilgi yardımcı olmak isterdim ama olamıyorum. Parça ismi bu şekilde yazmayın. Üstelik eksikler var ANAKART: MSİ B550A-M PRO GAMİNG SSD: HYPER FURY 500GB SATA EKRAN KARTI: ASUS ventus 2x rtx 3050 8gb OC gibi tüm özellikleri belirtmeniz lazım siz 3050 diyorsunuz hangi 3050 belli değil...
  6. P

Yeni Sisteme Geçiyorum Gözden Geçirmem Gereken Bişey Var mı Fiyatlandırmalar İyi mi

Güzel olmuş reis anakart rog strix tercih edebilirsin f modeli indirimde falan filan
  7. P

Ram Timing Ayarından Sonra Memory Management Hatası

samsung için m die bence o ayarlarınız (detaya girmeden) iyi gözüküyor. 1.35 bile fazla ama yeterli olabiliyor üzeri fazla ısıtıyor 60 derecelerde gezindiğini biliyorum forumlarda... ama güncel durumunuz için bahsettiğim yolları denemekte fayda var. uğraşmayı seviyorsanız deneyin hocam. zaten...
  8. P

Fps Değerlerinde Azalama

tüm parçaların tam isimlerini marka model iletir misiniz?
  9. P

R5 5500 & Arc B580 Sistemi Yeniden Başlatınca Siyah Ekran Kalıyor

Ekran kartı slotunu fiziksel olarak temizleyin (diş fırçası uygun olabilir) anakart ne hatası veriyor siyah ekranda ?
  10. P

Ram Timing Ayarından Sonra Memory Management Hatası

Yapılabilecek bir çok kombinasyon var hocam öncelikler hynix a die chip için 1.35 sınırda 6000 mhz ramlere oc yapıyorsanız korkmadan 1.40 deneyin. sonrasında adım adım ilerleyebiliriz tras ayarlarınız biraz sıkı görünüyor esnetebiliriz vsoc gereksiz voltaj vermeyin. 1.20.1.23 arası iyidir ama...
  11. P

Bilgisayarı Taramak İçin Anti-Virüs Programı Önerisi

Avg üzerine tanımam 1 aylık deneme versiyonu var. indirin deneyin. 1781638081...
  12. P

Lcd Ekranlı Fp Sıvı Soğutucu

thermalrihgt lcd ekranlı özelleştirilebilir kule tipi soğutucuları var hatta ilerde yüksek tdp işlemci ile değiştirirsen dahi soğutur 80-90 cfm arası soğutma desteği olanlar var. uygulamayı indirip lcd ekranı özelleştiriyorsun sanırım . Araştırmanı öneririm. (sadece işlemci sıcaklığı ve gpu...
  13. P

Fps Değerlerinde Azalama

Muhtemel thermal throttle. En son temizlik ve bakımları ne zaman yapmıştınız?
  14. P

Fps Düşüşü ve Kasma Sorunu

Benim hatam anakartınızı görmemiştim. Siz uygulayın yarın konuya devam ederiz.
  15. P

Fps Düşüşü ve Kasma Sorunu

Marka model özelliklerinizi tam verin, hw monitör indirip kurarak sıcaklık değerlerinizi kontrol edin. İşlemci veya ekran kartı sıcaklık sınırlarını aşıyorsa (işlemci ya da donanım isminden internette tjmax ya da maxtemp yazarak parçanız için tehlikeli olan sıcaklık değerlerini ve limitleri...
Geri