Arama sonuçları: *

1. P

Lcd Ekranlı Fp Sıvı Soğutucu

thermalrihgt lcd ekranlı özelleştirilebilir kule tipi soğutucuları var hatta ilerde yüksek tdp işlemci ile değiştirirsen dahi soğutur 80-90 cfm arası soğutma desteği olanlar var. uygulamayı indirip lcd ekranı özelleştiriyorsun sanırım . Araştırmanı öneririm. (sadece işlemci sıcaklığı ve gpu...
  2. P

Fps Değerlerinde Azalama

Muhtemel thermal throttle. En son temizlik ve bakımları ne zaman yapmıştınız?
  3. P

Fps Düşüşü ve Kasma Sorunu

Benim hatam anakartınızı görmemiştim. Siz uygulayın yarın konuya devam ederiz.
  4. P

Fps Düşüşü ve Kasma Sorunu

Marka model özelliklerinizi tam verin, hw monitör indirip kurarak sıcaklık değerlerinizi kontrol edin. İşlemci veya ekran kartı sıcaklık sınırlarını aşıyorsa (işlemci ya da donanım isminden internette tjmax ya da maxtemp yazarak parçanız için tehlikeli olan sıcaklık değerlerini ve limitleri...
  5. P

Ekran Kartsız Bilgisayar Önerisi 50-60 Bin TL

Düşünürseniz danışmanlık hizmeti verebilirim. O fiyatlara ekran kartsız çok stabil ddr5 sistemler ayarlayabilirim
  6. P

İnanılmaz Uzun Süren Boot (~200 Saniye)

Anakart kontrol ışıkları uzun süre yanmakta ve bir türlü start vermemekte ise bunun için yapabileceğiniz bios ayarları var. Hata bios post setupda anakart logonuzun ekranda kalış süresini bile ayarlayabilirsiniz.
  7. P

50-60 Bin TL Bandında Sistem Toplama

Şiddetle önermiyorum. Teşhir ürünleri test ürünleri ve defalarca farklı sistemlere takıp çıkarılmış ürünler veya satılırsa geri dönecek şekilde defolu ürünler (fabrikasyon) olma ihtimali yüksek. Alınabilir, fakat sonradan ağrıyan baş can sıkıcı olabilir. Eğer satın alınacak ise parçaların daha...
  8. P

Öneri AMD 9060xt Alınır mı?

alınır çok ta uygun fiyatlı 8 gb de taş gibidir insanları lükse yönlendirmemeliyiz sıradan ev kullanıcısı için try hard işlemler yapmayan biri için fps oyunları için 8 gb vrm fazla fazla yeterli. Fiyat dahilinde değerlendirebilir arkadaşımız.
  9. P

Ekran Kartı Ne Seçmeliyim?

Destek veriyorum danışmanlık için yazabilirsiniz direkt mesaj. almayı düşünüyorsanız yardımcı olmak isterim
  10. P

75k Sistem Yükseltmek.

Kesinlikle görüşmeliyiz. Özel mesaj atabilirsiniz. Ayrıca mevcut seçenekler ile taş gibi en az 5 yıl götürecek ddr4 te olur ddr5 için de bir tık ortalama bir sistem cıkarılır fakat ileriye dönük olur. Tercihi size bırakırım ama detayları konuşmak isterim
  11. P

Sistem İçin Ram Seçimi Nasıl Olmalı-

https://www.akakce.com/ram/en-ucuz-kingston-fury-beast-16-gb-3200-mhz-ddr4-cl16-kf432c16bb-16-fiyati,1359419327.html 1781220833 bana kalırsa arşivin 2. el sayfasına bakabilirsin . 3200 mhz 2x16 ramler var dı en sonpeşin alacaksan
  12. P

Sistem İçin Ram Seçimi Nasıl Olmalı-

2x8 16gb ram windows 10 yeterli kankacım bütçe dostu taş gibi akar. ayrıca ramleri cl 14-15 seçmene gerek yok cl 18 iyidir
  13. P

Yardım AMD Ryzen İşlemci Önerisi

Dfs güvenilirdir.
  14. P

70-80k Butce Toplama Pc

yardımcı olmak isterim özel mesaj atınız
  15. P

(Yardım!) Steam Destek Mia Evans İsimli Şahıstan Gelen Mesajlar ve Eylemler

Söylemek istediğim Windows tarafına da erişimi var mı yok mu
  16. P

Kutuphaneden siliniyor ama bilgisayarda oyun dosyaları duruyor mu? Windowsa değil sadece steama mi erişiyor?
  17. P

Çözüldü✓ Hangi Monitör Daha Mantıklı? 2525hm Alıyorum

Fazeon 240 Hz monitorune bakın yazınca çıkıyor pivot özelliği sağa sola dönme yukarı aşağı ve ileri geri eğme var. 240hz modu 8bit gayet iyi bir standart fiyatı 5-6k seviyesinde 0.5 ms gtg. Fiyatına göre baya iyi çıktı bir arkadaşa sistem topladık pişman etmedi.
  18. P

steame mail at. durumu çözmeleri gerektiğini birinin musallat olduğunu ve sorun çözülmez ise manevi tazminat davası açacağını söyle. Büyük şirketler bu tip dava olaylarında hemen kullanıcıya öncelik vererek ya sorunu çözer ya da kullanıcıyla iletişime geçer. Bu arada adam verileri çekmiş. format...
  19. P

50-60k Arası Bütçeyle Nasıl Bir Yol İzlenmeli

Size özel mesaj iletmişim sanırım ben profesyonel seviyede destek veriyorum dilerseniz yine aklınıza gelirse mesaj iletebilirsiniz. Piyasada bilgi ile dolu ama doğru bilgiyi ayırt edemeyen ezberci çok kişi var. Bugun daha bir pc teslim ettim. Kullanıcı çok memnun. Takdir sizin
  20. P

Çözüldü✓ M2 SSD Ye Soğutucu Alınır mı ?

gen3 ise gerek yok gen4 ve üzerine düşünülebilir. gen 3 e de takarsın ama kasa hava akışı iyi değilse ısınabiliyor. genelde gereksiz
Geri