hocam bence iphonedan şaşılmamalı eski telefonları bile hala canavar gibi bence tavsiyem iphonedir herkes bir şey söyler kamera tarafında baya başarılı...
Almayın üstüne biraz daha koyup 9800x3d almamak için bir sebep yok. 9700x alın daha ucuza bir kaç ayarla benzer performans alırsınız daha soğuk şekide.
ben gündelik kullanıcıyım 116gb dayım daha o kadar fotoya vb rağmen ve hepsi de 4k kalitede. 256gb işimi görüyor eğer yetmez diyorsan 512 al da bana fazla...
icloud evet ödüyorsun kalite kaybı vb yok ama ben telefonu güvenceye almak için direkt 200gb alan almıştım galeride karışık video foto ss vb 8k dan fazla...
en üst modellerde olsa android gibi linux tabanlı işletim sistemi kadar leş bir sistem yok samsung filan dehşet işlemci ram filan koyarak önüne geçiyor tabi...
sondaki x ve p playstation ve xbox için ayarlanmış modeller demek pc de vb sıkıntı çıkarmaz 2 si de donanım olarak aynı yazılımsal farklar var. nova 5...
oyun oynuyorsan iphone alma 4 yıla yakın iphone kullanıcısıyım ve kaçak xiaomiden geçiş yapan biri olarak söylüyorum, oyun oynamıyosan 120hz olan bir modeli...
Hocam iphone kaliteli bir markadır.Yani 13 ile 14 arasında cok fark yok 14- ile 15 arasında cok fark yok hep azar azar.Uzun süreli güncelleme desteği de...