Bana 3 hamle hakkın var denmişti o hamlelerle de 2 deneme yapılıyor. Tabi ben sınavda diğer hamleleri kullanmadım sadece geriye atıp parkı yaptım ama var...
giriş tek hamle de çıkışta sınırsız manevra hakkın var ben ilkine girdim yanımdaki ana hoca oldu dedi baktım dışardan bakan hoca uyuz gibi bakıyor yandaki...
konu basit ben almayın diyorum değmez diyorum dinletemedim bana 12 yaşındaki erkek çocuğu için sim kart takılan akıllı saat lazım heves etmiş max 8k ya...
Evet. Şu an alabileceği en iyi eylem; gücü cidden varsa ödesin. Yoksa, ödemesin ve telefonuna GetContact kursun. 0212, 0216, 0850, bilmediği 053'lü ne...
borcu kapatırsa 3 aya yeniden kkb skoru oluşur bankalar kart vermek için sıraya girr borç yapıp ödememek anlık gelişen bir olay planlı değilse hele aniden...
eğer o yüzde 25 e de el konulmasın istiyorsan alacaklı olarak birine senet imzalat aylık uzun vadeli senet olsun her ay 1 senedi yırtar atar yada ödersin...
üzerine kayıtlı olan mal varlğı vs varsa icra edilir eğer yoksa maaş varsa ona %25 ine el koyarlar oda yoksa ileriye dönük miras vs kalma durumunda ordan...