Citroen C5 1.6 Hdi Alınır mı?

Hocam haklısın valla biraz sıkıntılı seçimler yapıyorum ama bu bütçede içime sinen bir araba alıp uzun yıllar kullanmak istiyorum 10-15 sene satmayacagim bir araba için o yüzden titz davranıyorum. Eğer içime sinmeyecek bir araba alacaksam ulaşımı çözsün amaçlı bu araba brodway olur.
o bıraz zor olur hocam 10 15 sene. dıyelımkı 15 sene sonra arabayaı satacaksın 2041de boyle arabalar mı kalacak mı kı satılacak? alacaksan 2 3 sene kullan 200k bırıktır bır ust model al.

o bıraz zor olur hocam 10 15 sene. dıyelımkı 15 sene sonra arabayaı satacaksın 2041de boyle arabalar mı kalacak mı kı satılacak? alacaksan 2 3 sene kullan 200k bırıktır bır ust model al.
Artık genetik mi bilmiyorum bizde sıfır araba alma alerjisi var illa çürük çarık eski olacak. Ben birde sıfır arabada kendimi rahat hissedemem şurası çizilecek burası pislenecek falan sarı mercedes filmi gibi olur bize eşek gibi kullanacağımız araba lazim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Gitmediğin iyi olmuş bu bütcede konforu unut
Sadece o değil adam keyfi ilan mı açmış ne satıp satmamakta kararsizim falan diyor beni hoş edemezseniz satmam böyle abuk subuk konuşuyor ne yapayim abi domalayim mı sana yani sanki araba değil kız veriyor.

Hocam bir c5 buldum 2008 1.6 hdi 260.000km de değişen boya yok saticinin yazdığı açıklamaya göre bakımlı duruyor araç. Bu sabah araca bakmaya gidecez pek bir bilgim yok çoğu kişi uzak dur demesine rağmen balıklama atlıyorum az birsey korku var.
260k da bulaşma derim ama sen bilin motoru sıkıntı zaten onlarda ve sen gidip 260k da bulmuşsun. kazalı boyalı vb olup 100-150k olması daha mantıklı olurdu bence. tabi satışı 2 şekilde de uzun sürer anca takasa girersin.

260k da bulaşma derim ama sen bilin motoru sıkıntı zaten onlarda ve sen gidip 260k da bulmuşsun. kazalı boyalı vb olup 100-150k olması daha mantıklı olurdu bence. tabi satışı 2 şekilde de uzun sürer anca takasa girersin.
Yok hocam satici ile görüştük vazgeçtik zaten. Adamin satmaya niyeti yok ki arabayı inceleyelim ekspere falan sokalım. Çok resmi ciddi alıcı bir tavırla konuşmamıza rağmen alaycı bir tavırla karşılaştık bizim onu ikna etmemizi bekliyordu. Bende c5 hastası değilim öyle yaşadığım yerde önüme orijinal duran bir araba çıktığı için ilgilendim

Usta üstüne 100k daha falan koyup düşük yıl kia picanto falan bulamaz mısın ki?

Bu arabalar neden tutulmuyor. Ben focus 2 veya 2.5 almayı düşünüyorum ama ona ayıracağım bütçe ile citroen c5 de alabilirim. Araba D segment dışarıdan zaten gemi gibi duruyor çok yakışıklı bir araba. Ama tercih edilmiyor sebebi nedir acaba meşhur Fransız elektronik arızaları mi?
c5 yerine c elysee alırsanız satarkende kolay satarsınız tabi bütçeniz uyuyorsa

Yuh abi hadi 500k tamam kilometre taşı dersin de 400den 600e çıkmak cidden çokmuş bilmeden dedim kb
Yok bütçem esnek zaten. Sıfır araba da alabilirim ama ben hem ihtiyacımı görsün hem hoşuma gitsin istiyorum. Sıfır araçlar şuan 1.3 milyondan başlıyor o kadar parayı ufak bir kazada çöp olacak arabaya vermek mantıksız. İleride bir ev hayalimizde var olabildiğince ucuza halledelim diyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

c5 yerine c elysee alırsanız satarkende kolay satarsınız tabi bütçeniz uyuyorsa
C elysee'i deneyimledim hiç bize uymuyor ya. C5 te almayız büyük ihtimal baktığım araçtan vazgectik başka c5 te kolay kolay çıkmaz karşıma.

aradığınız araba nasıl bişey bilmiyorum ama temiz bir fiat bravoda alabilirsiniz gaza bastığınızda geri dönüşü olan bir araç 1.6 multijetleri
Hocam aile aracı olarak kullanıcaz o yüzden scenic falan öneriyorum ama benimde yaşım genç yani bana uymuyor. Bende konforlu sedan bakıyorum c5 tüm ihtiyaçları karşılayan bir arabaydi. Simdi de focus 2.5 veya 2 bakıyorum yine bizim ihtiyacımızı karşılayacak arabalardan ama c5 kadar konforlu değil tabi. Tamamen hayali bir şekilde eski caravellelere bakıyorum, connecte bakıyorum hatta demin vianoya baktım 2008-2010 model muazzam bir araç ama bu tür arabaları ilk araç olarak alamam. Belki focus alıp birkaç sene kullanıp sonrasında biraz daha hafif ticariye geçebiliriz

bravoyu motor konusunda sağlam ve parçaları ucuz olduğu için önerdim eski bir fordu yürütmek daha maliyetli olabilir
Bravoyu beğeniyorum aynı şekilde puntoyuda ama hb bize küçük kalıyor. Focus sedanda yetmeyecek hatta sw focus görünce daha bir ilgiyle bakıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,245,556
Üyeler
204,742
Son üye
revak
Geri