Hocam bende dediğim gibi gigabyte g27f2 modeli vardı. İtopyadan almıştım 3 sene garantiyle. 2 sene 8 ay sonra ortaya çıktı bu durum. İtopya'ya garantiye...
gaming gecesinde 5k'ya 850w xpg core reactor 2 VE sattılar iki kere benim gördüğüm. Bi süredir kullanıyorum sesi rahatsız etmiyor parçaları da kaliteli...
5070ti ve 7500x3d ile kullanıyorum bir süredir. occt power testi yaptım iki saat kadar en ufak bir problem çıkmadı. Günlük kullanımda fan sesi duyulmuyor...
Selamlar arkadaşlar. Bu incelemede son kullanıcı gözünden Beitong KP40 ve KP70'i Dualsense ile kıyaslayarak değerlendireceğim. Bu incelemeyi yazmadan önce...
İki üç hafta önce vatanda goodram'in bi modeli webe özel indirime girmişti. Mağazaya gidip mağazadan teslim siparişi vermek istediğimi söyledim. Sen...
bende de aynı dac var. Aynı şekilde bir problem yaşamadım. Zaten dac'ın içinden usb c to a dönüştürücü çıkıyor. Sorun olacak olsa o şekilde satmazlardı diye...
Hocam bende de gigabyte g27f2 modeli vardı. Attığınız ilk fotoğraftaki şekilde anlık gelip gitmelerle başlayıp fotoğraftaki duruma gelmişti 1 ay gibi bir...
Niye verilmesin hocam ileride işlemci upgrade ederseniz yine kullanırsınız, fazla soğutmanın zararı olmaz. Ben şahsen amd'nin eski wraith prism fanını...
her anlamda NB daha iyi
1788106810
ben renkten başka bişey göremedim
1788106962
kaliteli bir Çin markası açıkçası hocam adamlar piyasdaki ekiği görmüş...