Yurtdışında yaşayan ve ara ara ülkeye gelen bi eş dost akraban varsa https://www.fc-moto.com sitesinden alabilirsin bu arada. Ben o şekilde buranın tam yarı fiyatına revitleri çekmiştim. Tek sıkıntı taksit olmaması
Hocam ben 3 sene önce kask alırken bakmıştım ondan beri de sen sorana kadar hiç ilgilenmedim o yüzden net bi cevabım yok maalesef. Özelliklerine baktığımda birbirlerinden kalite anlamında devasa farklar da göremedim. Yani hangisi daha hoşuna gittiyse ve denediysen eğer(mümkünse denemeden alma)...
Ne bluetoothlu gamepad ne de Asura'yı hiç kullanmadım fakat anlattığınız durum normal değil tabii ki. Garantiye göndermeden önce kesinlikle bi dongle ile deneyin.
Hazır konu açılmışken ben de bir soru sorayım. Arkadaşlar piyasada numpadli klavye düşmanlığı mı türedi? Gerçekten merak ettiğimden soruyorum. Numpadli ve kablolu bir iki tane numpadli ve kablosuz manyetik switch klavye hiç göremedim.
Yani hocam arkadaşın da dediği gibi hangi full face kaskı alırsan al ilk başta sıkar, bunaltır ve görüşünü yarı yarıya kesiyor gibi gelir. Bunlara zamanla alışıyorsun. Gerçekten canını yakmayacak ama yüzünde hareket halinde sabit duracak şekilde al demişlerdi bana aldığım zaman. En iyisi deneyip...
Hocam led işi için şu şekil şerit led önerebilirim. Ben bunu aldığımda ips panellerdeki siyahın grileşmesi olayını çok ciddi derecede azalttığı için almıştım. Olede geçtikten sonra da arkaya sabit beyaz ışık olsun karanlıkta gözüm yorulmasın diye düşük parlaklıkta kullanıyorum. Tabii sadece...
İşlemcinin temiz sıkıntısız olduğunu varsayarsak bir uyumsuzlukla karşılaşmazsınız. Phantom spirit 200-250w soğutabilen bir soğutucu. 9700x 105w modunda maksimum 140w civarı çekiyor. Sadece yeni işlemciyi takmadan biosu güncellerseniz iyi olur
Üç hafta önce 8.800'e almıştım amazondan ben de. Gayet memnunum. Crystal disk mark'ta okuma verdiği değerde yazma ise verilen değerlerin de üstündeydi. Tabii bu sentetik test ama normal kullanımda yani işte oyun yükleme süresi, dosya kopyalama, oyun içi yükleme süreleri vs memnunum ve bir...