MehmtÇ isimli üyenin son içerikleri

1. MehmtÇ

Sıfır Tıraş İçin Tıraş Makinesi Önerisi

bu arada enseyi de almak istiyorsan 360 dönemler var onlar direkt kopararak alıyor genelde başlarda tahriş eder ama ense için en rahatı onlar
  2. MehmtÇ

Sıfır Tıraş İçin Tıraş Makinesi Önerisi

one blade kafi yoksa wahl bak onlarda güzel eğer jilet vurmuyosan 0 almak çok zor one blade o yüzden sıfıra yakın kesiyo ortasında diğer makinelere kıyasla bıcak var. powertec de kullandım baya onlarında güzelleri var. bazıları batma yapıyor ters vurunca dikkat et özellikle boğaz altı sakalda. 0...
  3. MehmtÇ

Am4 Sistem İçin F/P Odaklı 32 GB (2x16) Ddr4 Ram Önerisi

çift monitör kullanıyorum 2 ekranın birinde oyun diğerinde başka bişe açsan bile yetmiyor gerçektende 16. 32gb kurdum kurarken 16 yı hep aştığı için iyi yapmışım dedim. 5600x , b450mk2 ve 16.2 ram olarak baya yakın sistem şuan dediğine bi ekran kartı değişik aramızda. soracağın yada ram...
  4. MehmtÇ

Cs2 De Yatırım Tavsiyesi

Paran çoksa bütün kasalardan konteynır doldur yat üstüne. Paran az ise armory pass alıp süs aç. Süsler zaten armory i çeviriyor genel olarak ( topluluk sosisli süsü açıyorum ben ) şansa fazlada gelebilir. Biriken süs çıkartıcıları ile de 3. Parti sitelerden ucuz fiyattan charmli skin al...
  5. MehmtÇ

🔥İndirim Vatan Stokları Temizliyoruz Kampanyası

harbidn vardı dün öğlen arabayla uğradım 2dk baktım boş iken
  6. MehmtÇ

gördüğüm iyi oldu sağolasın 2 mağazada var biri yarın kapalıymış.
  7. MehmtÇ

Yardım İndirim (Asus Prime A620) 3979 TL Stok 4

5060ti alıyosan 8-16 var 8 günümüzde zor besler 16 iyidir. ram tek slot 16gb başlangıç için yeterli bulursan ucuza 16gb dan 2 li de alabilirsin toplam 32gb. a serisi anakart bu işlemciyi kurtarır ama minimum bi b serisi anakart önerimdir en azından faz sayılarına dikkat et beslemesi açısından...
  8. MehmtÇ

2 mmağazada da var yarın bakarım bayramda açıktır umarım
  9. MehmtÇ

bende adanadaki watch 10 lardan birini alacağım yakın bana şehrimde yani. yarın gideceğim garanti işi sitede 24 ay yazıyor o nasıl işliyor 5 ay demişsin.
  10. MehmtÇ

Thrustmaster T128 13.031 Tl ( Faizsiz 6 Taksit ) Amazon Depo

https://amzn.eu/d/070VpGMR Thrustmaster t128 13k tl ( akakçe en düşük 18k tl ) Faizsiz 6 taksit Amazon depo Durum: çok iyi Not : normalde amazon depo konusu var Emin olmadığımdan böyle açtım.
  11. MehmtÇ

❌İndirim Bitti! Tırnak Bakım Seti Manikür Pedikür Seti 13 Parça Çantalı Bakım Seti 60 Tl

Alınmaz tırnak makası bile tırnak kesmiyor anca 45 kilo 1.55 gotik 36.5 numara kızın tırnağını filan keser. O derece dayanıksız.
  12. MehmtÇ

Yardım Yeni Aldığım Monitörde Sorun Var

14 gün geçmediyse almak zorundalar bu arada yok derseler thh yaz
  13. MehmtÇ

6k Sıvı Soğutma Önerisi

radyatör kısmı normalda daha iyi rpm vb her şeyi karşılaştırınca normali daha iyi o yüzden yakınlar ( fiyat olarak ) internette radyatör vb gözüküyor bakarsın hem daha da sessiz olur normali. internette karşılaştırma videolarını izle anlarsın.
  14. MehmtÇ

6k Sıvı Soğutma Önerisi

proyu alma normalini al
Geri