hukuğa gitse de bir şey alman yaşın 18 altıysa korkma üstüyse en max evine tebligat gelir ifadeye çağırırlar maximum o da çok çok absürt bir durum olur hayır olsa da ceza fazla yemen anca çocuk psikiyatriden psikolojimi etkiledi ailem beni bu küfürler yüzünden darp etti vb diyip suç yığacak ki...
sıkıntı yok etsin beraat alırsın gibi bu durumdan siber zorbalığa girerse üst üste oyun kaybettim anlık öfke ve uzun süre bilgisayar başında olduğumdan vb sık bişeler işte. bazen suç duyurusu yapsa da dosya direk açılmadan kapanıyor olabilir yani başına bir şey gelmez en azından bi daha...
2k monitte var 1080p de 2 sini de aktif kullanıyorum 16gb alıyorsan ekran kartını direkt 2k al g65b öneririm kullanıyorum güzel akar. 1080p alırsan hz i yüksek olsa da kafi. ileriye dönük kesin 2k al bir daha dert çekmen
1771157629
ekran kartını yükseltirsin sonra monit uğraştırır hem 2k kullan...
sarj için baseus yada spigenden şaşma ben spigen kullanıyorum 14pm de kablo başlık olarak. koruma camı ve kılıfı 2 yıldır kullanmıyorum alıyorsan cam olmasına dikkat et yeter gibi bazıları plastik oluyor koruyucuların.
eğer fotoğraftaki konumda kaza olduysa adam yolda ve bununda farkında die trafik çağırıp tutanak tutturmamış kusurlu die. sigorta da yaptırmamış olabilir çok sebep var. çarptığın aracın plakasını bankadan girip vergisine filan baksana ( ödemeden önce cıkıyor ) bu mtv bile ödediğinden şüpheliyim...
aslında apple özelinde hazır bu tarz resim pdf tarzı şeyler var kayıt edip yeri gelince yapıştırabiliyorsun stiker şeklinde. samsung da da fotoğraf ekleme özelliği var nota ama çizim için kesinlikle apple derdim. çizimle ve ekosistemle pek derdi yoksa samsung daha ön planda. birde telefonuna...
tokyoda inmek biraz daha tuzlu oluyor ve yoğun bir yer sakin kafayla ortalama bir yere inip 1 binimlik akbille filan metroyla gidilebilir hem yolda manzarada görmüş olursun ama göbekten başlamak da iyi tercih. skyscannerda istediğini bulmak iyi olmuş. iyi yolculuklar
bende samsung kullanıyorum telefonum üst model apple şuan alsam gider apple alırım bu bütçede , anatomi de çizimde öenmli samsung note o yönden eksik kalıyor apple da ücretli üyelik gerektiren uygulamalar var ama işini harbi yapıyor kalem ucu sert yumuşak farklı bulabilirsin , temu kapanmadan bu...
bende aynı fikirdeyim genelde bilet iptalinde rötarda filanda iyi şeyler oluyor para iadesi ekstra para vermeleri filan. ajet berbat bu yönden pegasus iyinin kötüsü gibi bir şey tabi. japonyaya gidersen shinkansen dehşet hızlı tren shibuya ve tokyoyu kesin gör anime izliyorsun anlaşılan benim...
int gidip gelme sebebi ana sunucunun evine olan uzaklığı bağlayan kişi bilgilendirme yapıyor fiber değilse normal bu durum bizim burda 50 mbps destekliyor ama adama 24 bağlattık 50 den daha düzgün çalışıyor 50 de gidiyordu 24 de hiç kesilme olmuyor.