one blade kafi yoksa wahl bak onlarda güzel eğer jilet vurmuyosan 0 almak çok zor one blade o yüzden sıfıra yakın kesiyo ortasında diğer makinelere kıyasla bıcak var. powertec de kullandım baya onlarında güzelleri var. bazıları batma yapıyor ters vurunca dikkat et özellikle boğaz altı sakalda. 0...
çift monitör kullanıyorum 2 ekranın birinde oyun diğerinde başka bişe açsan bile yetmiyor gerçektende 16. 32gb kurdum kurarken 16 yı hep aştığı için iyi yapmışım dedim. 5600x , b450mk2 ve 16.2 ram olarak baya yakın sistem şuan dediğine bi ekran kartı değişik aramızda. soracağın yada ram...
Paran çoksa bütün kasalardan konteynır doldur yat üstüne. Paran az ise armory pass alıp süs aç. Süsler zaten armory i çeviriyor genel olarak ( topluluk sosisli süsü açıyorum ben ) şansa fazlada gelebilir. Biriken süs çıkartıcıları ile de 3. Parti sitelerden ucuz fiyattan charmli skin al...
5060ti alıyosan 8-16 var 8 günümüzde zor besler 16 iyidir. ram tek slot 16gb başlangıç için yeterli bulursan ucuza 16gb dan 2 li de alabilirsin toplam 32gb. a serisi anakart bu işlemciyi kurtarır ama minimum bi b serisi anakart önerimdir en azından faz sayılarına dikkat et beslemesi açısından...
bende adanadaki watch 10 lardan birini alacağım yakın bana şehrimde yani. yarın gideceğim garanti işi sitede 24 ay yazıyor o nasıl işliyor 5 ay demişsin.
https://amzn.eu/d/070VpGMR
Thrustmaster t128
13k tl ( akakçe en düşük 18k tl )
Faizsiz 6 taksit
Amazon depo
Durum: çok iyi
Not : normalde amazon depo konusu var Emin olmadığımdan böyle açtım.
radyatör kısmı normalda daha iyi rpm vb her şeyi karşılaştırınca normali daha iyi o yüzden yakınlar ( fiyat olarak ) internette radyatör vb gözüküyor bakarsın hem daha da sessiz olur normali. internette karşılaştırma videolarını izle anlarsın.