32 yeter zaten 64 yapsan baya baya bütçeyi zorlar bi yerlerden kısarsın. yapay zeka ve modelleme yapmaz isen yazılımda ekran kartı da pek sıkıntı olmaz. birde kasa ve bileşenler mi yoksa aksesuarlar monitör filan dahil mi bunları da yazarsan ona göre öneri yaparlar. tek diyeceğim 30k ya ddr5...
en azından arkadaş beleş filan istemiyor satmasını istiyor şansını dene ama bi sıkıntı olursa parçalar 2.el haberin olsun yani bir şey olursa senin sorunun geri yazıp bozuldu deme de 😅
Bildiğin telegram ya , gruptaki yönetici ve botlar hariç göremiyorum ve ss filanda alınmıyor. Alınıyo da boş ekran çekiyor. Mesajı filanda ileti şeklinde alamıyorsun kopyalaman lazım anca başkasına atacaksan
yok kanal özel alımda yapmıyor böyle yayılınca çok kişi alıyor göndermiyorlar vb. bu attıklarını herkes alıyor die adamlar göndermiyo yüksek ihtimal. geçende beleşe 40 tane 1lt kola almıştım ( geçmiş mesajlarda görürsün ) hatta bekle migrosla ilgili bişede vardı 1500 tl lik kod vermişlerdi
aldığın ürüne yada satıcı yorumları vb önemli genelde aldıklarım geliyor böyle çok indirim vardı çanta filan gelmez die belirtiyodu kanal o yüzden almadım. yoksa bak burda son örnekler var mesela alta bıraktım. 300 tane elektrik bandını napacaksam 1 bant 30 kuruşa geldi kargoda şuan
çok kasma bir şey olmaz geçen twitterda emekli savcıya verdiğin kararlar taraflı olabilir seni de araştıracaz filan yazmıştım. retweetlerle twit atmak mesela aynı katagori çok kasma cok cok hesap benim değil de geç max ifade verirsin. yaşın -18 ise daha da rahatsın sadece ailenle papaz olursun...
şuan yine dediğim gibi 18 yaş altını etkiler ama son olaylardan sonra bant daraltması genele yansır ilerdeki aşamalarda
1776888371
zamlanmadan önlem alalım bari