arabayı sürme fırsatı buldum hatta baya çeşit araç sürme fırsatı buldum bu aracın bana göre en uyuz eden özelliği direksiyonda korna olan kısım dönmüyor bas baya yanlardan dönüyor benim gibi tek el kullananlar için alışması filan zaman alır. birde hız sabitlemeye geçmesi biraz saçmaydı başka...
anlaşılan pek bilgi sahibi değilsin , sigorta şirketi de olsa en basiti yeni şubeler açılması , ek eleman alınması , ekstra sigorta alanlarının açılması şeklinde ek düşerlerdi olsaydı bence.
YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
ben çorbacı değilim o yüzden sadece şirketlerin bilançoları üzerinden görüşlerimi yazıyorum fintables verilerine göre :
https://fintables.com/sirketler/BEWEN/finansal-tablolar/bilanco
bewen in 3 milyar 884 milyon tl uzun vade , 857 milyonda kısa vade yükümlülük (...
servisi kaliteli biliyorum ama sürekli bozuluyor die airpods pro 3. nesil aldım androiddeki gibi sanırım ldac mı ne yoktu ama apple a özgü bir şey vardı baya yakın veriyor sesi çoğu kişi farkta etmez açıkcası odyofil filan değilse. bozulması sıkıntı ama servis kaliteli zaten alman markası
bunun önceki neslinde sanırım kutu kumaştı onu kullanmıştım apple music de feci sarıyordu kristal seste bu kutu pek güzel gelmedi tr de tahminin 15-16dan başlar sarı siteden yd getirenlerden alın ama genel olarak üst model kulaklık markaları arasında bu markada daha cok sorun cıktığını duymuştum...
odada yer kaplıyor rengi ve parlaklığı değişen bir akıllı lamba alın daha işlevsel olur yattığınız yerden kapa açta yaparsınız garanti de olur hem dert etmenize gerek kalmaz lamba patlar o olur bu olur diye. fiyatları da yakın zaten.