odada yer kaplıyor rengi ve parlaklığı değişen bir akıllı lamba alın daha işlevsel olur yattığınız yerden kapa açta yaparsınız garanti de olur hem dert etmenize gerek kalmaz lamba patlar o olur bu olur diye. fiyatları da yakın zaten.
test içindi bu , ürün faturalı ve garantili zaten daha ki oyunlarda hiç bir sıkıntı da görmedim aldığım arkadaşta pc mühendisiydi
1784152289
model numarasında c40 die belirtmiş cl40 olduğunu çakma orjinal die test ettim merak etmeyin
istersen foto atayım 2 gün filan kullandım sonra zaten takılma yok yükseltip zorlamayayım deyip düşürdüm elemanlar zaten ramlere ömür boyu garantili diye satıyor işlemciden sonra en zor bozulan parça cl46 bile ucuzsa alınır, ben tecrübe edemedim diye bellek türünü oc e uygun cl40 aldım o yüzden...
hiç okuyamam yazılanları sadece bilgi vereyim cl40 16gb ram hynix a çip var diye gittim 1.8v a mı ne çektim cl28 i filan gördü sanırım ( denemek için ) ısınmada yok çok kasılacak şeyler değil bunlar bellek türüne dikkat et kafi ama cl40 gibi değerde de bi fark hissetmemiştim max 5-10fps oynuyor...
kullanıyorum hatta şuan üstümde , feci rahat bişe hava da alıyor terletmiyor da geçen sene mezundum yani uzun süre masabaşında geçiriyordum ona rağmen feci memnundum en azından 1 kere dene derim