MehmtÇ isimli üyenin son içerikleri

1. MehmtÇ

Rx9060xt 16gb uyumlu monitör arıyorum

çok sağolun öneriler için araştıracağım bunları da. @öğümcek adam @tayfn35 @TechGuy
  2. MehmtÇ

Rx9060xt 16gb uyumlu monitör arıyorum

r5 5600x asus prime radeon OC 9060xt 16gb şu ( ekte ) monitörü düşünüyorum 2k geçeceğim 180hz hali hazırda aynı markanın 1080p kullanıyorum. display port ile takınca 240hz alabiliyorum oc ile 260hz yapmayacağım 240hz yeterli olursa üstüne de okeyim mönitör tavsiye eder misiniz bütçe 12k birde...
  3. MehmtÇ

❌İndirim Bitti! Apple orjinal İphone 13/14 şeffaf kılıf 344TL!

kargoya verilmiş arkadaşlar kuzene hediye aldım hem lazımdı hemde doğum günüydü bu ay iyi denk geldi.
  4. MehmtÇ

RX 9060 XT 16 GB GDDR6 Ekran kartına Monitör önerisi

bende aoc 240hz 2k monitör alacağım 2 hafta sonra şuan kullandığımdan Q27G4ZR modeline geçmeyi düşünüyorum aynı ekran kartı 240fps alır mıyım sizce cyberpunk cs gow karışık oyunlar hikayeli fps fark etmez fsr açarım
  5. MehmtÇ

Telefonumun kurulumunu tamamlayamıyorum

usb ile pc bağlayıp hard reset atman lazım ( ablamın ilk teli bende 2018 gibi bir zamanda yapmıştım aynı işlemi ) ( heralde eski tip samsung uçtu onlar micro usb to usb a girişli kablo olması lazım iş görür ) , sıfırlarken mail hesabını kaldırmadan sıfırlamışsınız. bu yüzden sıfırlamadan yada...
  6. MehmtÇ

Çözüldü✓ Düzenleme : Topladım am4 sistem nasıl olmuş..?

işlemci çok pahalı almışın
  7. MehmtÇ

R5 5600x sistemime ekran kartı ve upgrate önerileri

5600x ile 9060xt 16gb kullanıyorum sıkıntı yaşamadım 5060ti dengi sayılır, diyorsan dert etme sonradan ddr5 geçersen kullanırsın.
  8. MehmtÇ

YouTube, TikTok ve 1000+ Platformlar için Ücretsiz Açık Kaynak Video İndirici

android ise snaptube apk kursun ios ise genel uygulamalar için tek yapması gereken tarayıcıya ss... ( boşluğa uygulamayı yazması mesela twitter için sstwitter vb. ) girin ve kopyaladığınız bağlantıyı yapıştırmanız yetiyor beyler 1766150164 bu pc için ios ve android yazayım dedim
  9. MehmtÇ

❌İndirim Bitti! 🔥🔥 Trendyol 2000/1000 İndirim 🔥🔥

kredi kartı geçmiştim o yüzden geri alamıyorum hesabı kimlik doğrulaması istiyor moneypay bende uğraşmadım zaten canında kaymaklı kadayıf çekiyordu aileye alırım en azından :peeposad:
  10. MehmtÇ

valla uğraşamayacağım gibi , artık bi dahakine
  11. MehmtÇ

money gg olmuş bi de 1k atmıştım çekemiyorum akşama 1kg kaymaklı kadayıf yerim artık birde moneyde sanal kartım olduğunu öğrendim. siparişte veremedim. neye niyet neye kısmet. :kekw:
  12. MehmtÇ

Çözüldü✓ IPhone ve Macbook için kulaküstü kulaklık önerisi

Kendime alacağım kulaklığı önerdim 1 aya kalmaz bende alırım. Beğenmen iyi, zaten sony bu anc işinin vakkosu.
  13. MehmtÇ

ARKADAŞLAR SSD FİYATLARININ DÜŞME İHTİMALİ VAR MI ?

ben şahsen hiç düşen bir şey görmedim bu ülkede en mantıklısı almak oluyor genelde ama normal şartlarda 2026 nın 2. çeyreğinde düşüşe geçmesi lazım
  14. MehmtÇ

İŞ Bankası Trendyol Yemek 300/200 Kod

genelde bildirim olarak geliyor yoksa maximum u indir orda çıkar
  15. MehmtÇ

İŞ Bankası Trendyol Yemek 300/200 Kod

kişiye özel bana yapay zeka 500 e 300 vermiş
Geri