arkadaşlar bu ekranı kasanın dışında kullanma imkanım var mı bilenler aydınlatırsa sevinirim mesela monitörün altına koyabilirmiyim bu şekilde bağlantı...
böyle bir şans olamaz ürünü sepete ekledim kuponu girdim tam alıcam internet gitti 10 dakika sonra internetim geldi ''kuponun süresi doldu'' uyarısı...
İkisini de kullandım hocam benzer ürünler bence
1772657468
Çek hocam bence, ürün sorunları tamamen şans işi. Bu markadan 3 model kullandım özellikle bass...
forumu yanlış anladın heralde sıcak fırsatlar kısmı burası tavsiye vermek istiyorsan başka bir başlık kısmından verebilirsin dostum burda fırsatlık bir...
hocam garantide su ile temas yüzünden kullanıcı hatası diyemezler ben banyoda duşun altında kullanıyorum önceki braun makinemi de duşta kullanıyordum bi...
7 ay önce mg7920 modelini aldım aynı set ve bir farkını göremedim buradaki ile kullanım kısmına gelirsek ürün gayet başarılı sakalları düzeltmede yada...
Tüketici hakem heyetine başvur, kazanırsın muhtemelen çünkü fiyatı piyasaya göre uygundu ama bedava denebilecek bir fiyat değildi.THH seni haklı görür diye...