arkadaşlar 2 ay önce claw tactical combat gamepad aldım ama bugüne kadar oynamamıştım bugün pragmata oyununa başladım fakat gamepad 2.4 ghz modunda 10-15...
valla manyetik klavye kullanıyorum şu an öncesinde birçok mekanik switch klavye kullandım ve çalıştığım yerde satışını yapıyorduk bu yüzden çok inceleme...
iyi de normal mekanik switche göre manyetik switchler çok daha iyi neden normal mekanik switch klavye kullansın insanlar onu anlamıyorum 3000TL ye gayet iyi...
Sizin dediğiniz model daha iyi tabii ki. Bataryalı şuan 5 bin TL o model. Piyasa fiyatı o. Ekstra indirim bunda olduğu için paylaştım. Ama tabii ki bütçe sorunu...
arkadaşlar bu süpürgeyi araç için almıştım hiç memnun kalmadım. Einhell in bir çok ürününü kullanırım sağlam marka ama bu süpürge hoşuma gitmedi. bunun...
Yerli malı kullanalımda ecnebilerin reddetiği aflatoksinli fıstıkları biz yiyelim, piyasada fısıtklı ürünler ucuzlaasın çoğalsın değil mi? Özellikle yerli...
kolpaçino bomba davidoff hot water indirimli 1.400TL rossmanda 1.400TL ye satıyor indirimsiz halini :kekw::kekw: yani paylaşırken hiç mi bakmıyorsunuz...