MorgothMelkor isimli üyenin son içerikleri

1. MorgothMelkor

Yardım Claw Tactical Combat Gamepad Kendi Kendine Hareket Ediyor

arkadaşlar 2 ay önce claw tactical combat gamepad aldım ama bugüne kadar oynamamıştım bugün pragmata oyununa başladım fakat gamepad 2.4 ghz modunda 10-15 dakika ara ile kendi kendine 3 kere sola 1 kere sağa 1 kere yukarı gidip duruyor usb portlarını denedim windows üzerinden kalibrasyon yaptım...
  2. MorgothMelkor

🔥İndirim Leobog Hi75c Pro Alüminyum Mekanik Klavye (Stoklar Güncellendi!!!)

valla manyetik klavye kullanıyorum şu an öncesinde birçok mekanik switch klavye kullandım ve çalıştığım yerde satışını yapıyorduk bu yüzden çok inceleme fırsatım oldu fps moba vs hangi oyun olursa olsun tepkime manyetik klavyelerde çok daha iyi ayarlarını yapabiliyorsan çok az bir basma ile...
  3. MorgothMelkor

iyi de normal mekanik switche göre manyetik switchler çok daha iyi neden normal mekanik switch klavye kullansın insanlar onu anlamıyorum 3000TL ye gayet iyi manyetik switch klavye alınabiliyor şu an
  4. MorgothMelkor

arkadaşlar cahilliğimi mazur görün ama manyetik switch olmayan bir klavyeye neden bu para verilir anlam veremiyorum
  5. MorgothMelkor

Einhell Te-Vc 18 Li Şarjlı El Süpürgesi / Batarya Dahil 2.707 Tl

Bende incelemeleri izledim 70mbar olan gayet iyi fakat bu ürünün çekim gücü baya zayıf geldi bana
  6. MorgothMelkor

Einhell Te-Vc 18 Li Şarjlı El Süpürgesi / Batarya Dahil 2.707 Tl

emiş gücü nasıl bilsem alıcam
  7. MorgothMelkor

❌İndirim Bitti! İntel ARC B580 12GB 🔥9.999₺ (SINIRLI STOK)

ödeme adımında "fiyat değişti" uyarısı verip 14.500TL oluyor
  8. MorgothMelkor

❌İndirim Bitti! İntel ARC B580 12GB 🔥9.999₺ (SINIRLI STOK)

siteye üye oldum şifre kabul etmiyor sıfırlama yapıyorum kullanıcı adı yanlış diyor dikkatli olmak lazım
  9. MorgothMelkor

❌İndirim Bitti! Gratis geceye özel indirimler

kolpaçino bomba davidoff hot water indirimli 1.400TL rossmanda 1.400TL ye satıyor indirimsiz halini :kekw::kekw: yani paylaşırken hiç mi bakmıyorsunuz fiyatlara hocam
  10. MorgothMelkor

❌İndirim Bitti! Claw's Tactical Combat Gamepad | 1185₺ (3 taksit)

artık dayanamadım bu sefer aldım 😂😂😂 teşekkürler
  11. MorgothMelkor

❌İndirim Bitti! Thermalright Trofeo Vision 9.16 LCD Ekran - 2599TL

arkadaşlar bu ekranı kasanın dışında kullanma imkanım var mı bilenler aydınlatırsa sevinirim mesela monitörün altına koyabilirmiyim bu şekilde bağlantı yapılabilir mi yoksa illa kasa içindemi olması lazım
  12. MorgothMelkor

❌İndirim Bitti! Claw's Tactical Combat Gamepad | 1200₺ (3 taksit)

böyle bir şans olamaz ürünü sepete ekledim kuponu girdim tam alıcam internet gitti 10 dakika sonra internetim geldi ''kuponun süresi doldu'' uyarısı verdi güler misin ağlar mısın :blobdance::blobdance::blobdance:
  13. MorgothMelkor

❌İndirim Bitti! QCY HT08 Melobuds Pro - 899 TL

nothing cmf buds 2 kullanıyorum sizce bunu deneyimlemelimiyim birde bu model için kronik sıkıntılı diyorlar ne diyorsunuz
  14. MorgothMelkor

🔥İndirim Huawei Watch Fit 4 4.499tl

3 ay önce huawei'nin kendi sitesinden 4.700tl ye aldım ayrıca daha düşük fiyatlara da satıldı kusura bakma ama fırsat değil
Geri