arkadaşlar 2 ay önce claw tactical combat gamepad aldım ama bugüne kadar oynamamıştım bugün pragmata oyununa başladım fakat gamepad 2.4 ghz modunda 10-15 dakika ara ile kendi kendine 3 kere sola 1 kere sağa 1 kere yukarı gidip duruyor usb portlarını denedim windows üzerinden kalibrasyon yaptım...
valla manyetik klavye kullanıyorum şu an öncesinde birçok mekanik switch klavye kullandım ve çalıştığım yerde satışını yapıyorduk bu yüzden çok inceleme fırsatım oldu fps moba vs hangi oyun olursa olsun tepkime manyetik klavyelerde çok daha iyi ayarlarını yapabiliyorsan çok az bir basma ile...
iyi de normal mekanik switche göre manyetik switchler çok daha iyi neden normal mekanik switch klavye kullansın insanlar onu anlamıyorum 3000TL ye gayet iyi manyetik switch klavye alınabiliyor şu an
kolpaçino bomba davidoff hot water indirimli 1.400TL rossmanda 1.400TL ye satıyor indirimsiz halini :kekw::kekw: yani paylaşırken hiç mi bakmıyorsunuz fiyatlara hocam
arkadaşlar bu ekranı kasanın dışında kullanma imkanım var mı bilenler aydınlatırsa sevinirim mesela monitörün altına koyabilirmiyim bu şekilde bağlantı yapılabilir mi yoksa illa kasa içindemi olması lazım
böyle bir şans olamaz ürünü sepete ekledim kuponu girdim tam alıcam internet gitti 10 dakika sonra internetim geldi ''kuponun süresi doldu'' uyarısı verdi güler misin ağlar mısın :blobdance::blobdance::blobdance: