Arama sonuçları: *

1. MorgothMelkor

❌İndirim Bitti! Claw's Tactical Combat Gamepad | 1185₺ (3 taksit)

artık dayanamadım bu sefer aldım 😂😂😂 teşekkürler
  2. MorgothMelkor

❌İndirim Bitti! Thermalright Trofeo Vision 9.16 LCD Ekran - 2599TL

arkadaşlar bu ekranı kasanın dışında kullanma imkanım var mı bilenler aydınlatırsa sevinirim mesela monitörün altına koyabilirmiyim bu şekilde bağlantı yapılabilir mi yoksa illa kasa içindemi olması lazım
  3. MorgothMelkor

❌İndirim Bitti! Claw's Tactical Combat Gamepad | 1200₺ (3 taksit)

böyle bir şans olamaz ürünü sepete ekledim kuponu girdim tam alıcam internet gitti 10 dakika sonra internetim geldi ''kuponun süresi doldu'' uyarısı verdi güler misin ağlar mısın :blobdance::blobdance::blobdance:
  4. MorgothMelkor

❌İndirim Bitti! QCY HT08 Melobuds Pro - 899 TL

nothing cmf buds 2 kullanıyorum sizce bunu deneyimlemelimiyim birde bu model için kronik sıkıntılı diyorlar ne diyorsunuz
  5. MorgothMelkor

🔥İndirim Huawei Watch Fit 4 4.499tl

3 ay önce huawei'nin kendi sitesinden 4.700tl ye aldım ayrıca daha düşük fiyatlara da satıldı kusura bakma ama fırsat değil
  6. MorgothMelkor

🔥İndirim Philips 15'i 1 Arada Erkek Bakım Seti 2392TL

hocam garantide su ile temas yüzünden kullanıcı hatası diyemezler ben banyoda duşun altında kullanıyorum önceki braun makinemi de duşta kullanıyordum bi sorun olmadı zaten makinenin üzerinde kocaman wet and dry yazıyor
  7. MorgothMelkor

🔥İndirim Philips 15'i 1 Arada Erkek Bakım Seti 2392TL

7 ay önce mg7920 modelini aldım aynı set ve bir farkını göremedim buradaki ile kullanım kısmına gelirsek ürün gayet başarılı sakalları düzeltmede yada kesmede bir sorun yaşamadım vücut kıllarını (koltuk altı etek traşı vs) alan başlık resmen mucize alelade sürseniz bile direk kesiyor...
  8. MorgothMelkor

❌İndirim Bitti! Powerful SLE-1000 1.000 VA Line Interactive Kesintisiz Güç Kaynağı 2.449TL

mağaza siparişimi iptal etmiş "ürün tükendi" gözüküyor şu an acayip uyuz oldum ne yapabilirim sizce
  9. MorgothMelkor

❌İndirim Bitti! Powerful SLE-1000 1.000 VA Line Interactive Kesintisiz Güç Kaynağı 2.449TL

akım korumalı Priz sigorta mantığı ile çalışıyor hatta birçoğundan sigorta var ama bu ups /%15 voltaj dalgalanmasını tolore ediyor yani eksik yada fazla voltaj dengeliyor ayrıca akım koruma görevi de görüyor e zaten iyi bir akım korumalı priz 1000-1500tl bandında o yüzde bence ups almak daha...
  10. MorgothMelkor

ürüne ihtiyacım vardı çok makbule geçti valla hemen kaptım bir tane bu arada ürün online ups değil ama voltaj dalgalanmalarında %15 eksi yada artı düzeltme sağlıyor yani voltaj regulasyonu yapıyor
  11. MorgothMelkor

❌İndirim Bitti! RAM FİYATINA SET NAKİT ALIM FIRSATIDIR

arkadaşlar lütfen yanlış anlamayın ama çok ihtiyacınız yoksa almayın bunlar artık işi yüzsüzlüğe vurdu saçma sapan fiyatlar geziyor ortalıkta siz almazsanız mecbur fiyat düşecekler sizce ayrı sattıklarında 20.000tl çektikleri ekran kartını toplama pc satarken nasıl 10.000 e sayıyorlar bir düşünün
  12. MorgothMelkor

❌İndirim Bitti! 7go 7GAB-03 20000 PA Araç Süpürgesi 1.749 TL (N11)

bende 0 ürün aldım şarj tutmuyordu değişime gönderdim haber bekliyorum
  13. MorgothMelkor

JYSK oyuncu koltuğu 6,500₺

Koltuk şahane ama çok pahalı hocam yok mu bunun fp bir muadili
  14. MorgothMelkor

JYSK oyuncu koltuğu 6,500₺

valla benimde koltuğa ihtiyacım var ama 150kg adamım bana dayanacak koltuk daha göremedim max taşıma kapasiteleri 130 falan oluyor varmı bildiğiniz bana tahammül edebilecek sağlam bir koltuk :D:D
  15. MorgothMelkor

❌İndirim Bitti! Kablosuz Turtlebeach gen2 600 1150tl

😂😂 1769004556 enteresan bir olay var bu kulaklıkta bir modu var şimdi hatırlamıyorum acayip ses kasılıyor sanki diğer oyunculardan 1 adım öndeymişsiniz gibi düşmanın nerden geldiğini nereden ateş edildiğini hemen farkediyorsun normal ses de gayet güzel kulaklıkta ama bende problem canavarına...
  16. MorgothMelkor

sadece soyulma olsa yine iyi ona razıyım 😂😂 bendeki pc açıp kapatınca bağlantı kopuyor bazen hiç bağlanmıyor fw update vs herşeyi denedim zamanla hiç bağlanmamaya başladı 1768997243 renkle alakalı değil bendeki siyah ben bayaa inceledim çokda temiz kullanmıştım padlerdeki malzeme direk...
  17. MorgothMelkor

hayatımda bu kadar kötü bir kulaklık görmedim 1 ayda padleri soyuldu 2. ayında kulaklık pcye bağlanmamaya başladı rezalet ötesi
  18. MorgothMelkor

🔥İndirim 7GO AHV-14 2'si 1 Arada Kablosuz Araç İçiSüpürge Mor | 18000PA 919 TL

ürünü dün 6 saat şarj ettim 2 çizgiden 3 çizgiye geçmiyor hala kırmızı ışık yanıyor evet ürünün çekim ve üfleme kalitesi gayet iyi ama malzeme ve bataryası ileriki zamanlarda sorun çıkaracak özellikle bataryası kronik problemli olabilir batarya ile ilgili çok şikayet var o yüzden para iadesi...
  19. MorgothMelkor

🔥İndirim 7GO AHV-14 2'si 1 Arada Kablosuz Araç İçiSüpürge Mor | 18000PA 919 TL

Bu aletin 20.000 pa olanını dün aldım 9 saat şarj ettim hala kırmızı ışık yanıyordu bilenler bir yorum yapabilir mi neden bu kadar uzun zaman şarj olmasına rağmen dolmadı acaba bu arada performansı üfleme çekme gayet iyi
Geri