bu ürünler inanılmaz bir göz kuruluğu yaratıyorlar ve gözlerin batmaya başlıyor. üstteki arkadaşın dediği gibi 15dk kullanır sonra çıkartırsın. para...
ROG Zephyrus G16 ve G14 sahibi biri olarak bu modelleri eğer taşınabilirlik çok önemli ise düşünebilirsin. Ama birinci amaç oyun değil. Oyunları da babalar...
https://www.akakce.com/arama/?q=cmf+phone+1
reklam yok tertemiz hızlı ve uzun süre kullanır. benim önerim bu. bütçeni 3000tl aşacaksın ama bundan iyisini...
Bu modeli kullanıyorum. Fanı çok sesli olmasa da gereksiz çalışması rahatsız ettiği için EC seviyesinde bir fan kontrol uygulaması yaptım opusla. İhtiyacı...
iade hakkın var bir de iade ettiğin şey hoparlör yani. ama kutu bütünlüğü bozulmamış olmalı. Servis onayına gerek yok diye biliyorum beğenmemek bile yeterli.
3 modelde ultra 5
2 modelde de snapdragon x elite var.
hepsinde alüminyum kasa ve OLED ekran var. 15 14 ve 13.5 inc ekran. şarj süreleri 16 saate kadar...
MUhtemelen connected bir bilgisayar düşünüyorlar. sürekli internete bağlı cihaz ve bunun üzerine geliştirmeler yaparak ilerleyecekler.
Şimdi bizim ülkede...
Arkadaşlar googlebook tanıtıldı. GoogleBook OS ile geliyor.
5 farklı marka model bulunuyor Ama donanımda bir standart yapılmış. 2 tip işlemci ve aynı ram...
adam markayı biliyordur ve ona bağlıdır belki. ben de mesela bilgisayarda sadece asus alıyorum hep asus aldım . başka markaların daha iyi model olması bir...
adamlar koca koca firmalardan mühendislerden ürün geliştiricilerinden daha iyi biliyor.
bazı cep telefon bilgini arkadaşlar gibi. adam diyorki işlemcisi...