Arama sonuçları: *

1. S

🔥İndirim Beymen.Com Nothing Ear 4599 TL

Ear 3 ile ses anlamında çılgın bir farkı yok. ear 3 de ek olarak kutuda mikrofon ve alüminyum kasa var. onun dışında benzer kalitelerde. alınır yani.
  2. S

🔥İndirim Beymen.Com Nothing Ear 4599 TL

Geçen hafta Ear a da indirim yapmışlardı. Şİmdi de Nothing Ear modelinde indirim var. Bu benim bir önceki kulaklığım. Bundan Ear 3 modeline geçtim. Bu fiyata hem kablosuz şarj ve hem de ses kalitesi olarak çok iyidir tavsiye ederim...
  3. S

🔥İndirim Razer Viper V4 Pro - 8599 TL!

v2 pro kullanıyorum hayatımda bundan güzel bir mouse kullanmadım. 2 senedir taş gibi çalışıyor. bir gün değişirsem yine bu seriden devam. zamanında bunu 5000tl ye almıştım. müthiş.
  4. S

10-15k Telefon Önerisi

cmf phone 1 14999, uzun yıllar götürür seni. işlemcisi bomba kendisi de güzel telefon. zaten 20bin altına bundan iyi ve ucuz başka cihaz yok. hatta 25000 altına bile denebilr.
  5. S

20 Bin TL'ye Acil Telefon Önerisi?

cmf phone 1 20bin altına daha iyisi yok.
  6. S

Fiyat Gerçek mi Yoksa Aldatmaca mı?

Pocolar zamlanacak ne fiyat düşmesi.
  7. S

20k TL Ye Telefon Öresisi 2el Alp Batarya Deyiştirmek mi Yoksa?

NFC mesele değilse 15000 e Dimensity 7300 işlemcisi CMF phone 1.
  8. S

Yardım Babama Telefon Alacağım Ne Almalıyım

o zaman işler değişir. s24 bu fiyata bulabilirsneiz düşünmeyin bile.
  9. S

Yardım Babama Telefon Alacağım Ne Almalıyım

20bin altı daha iyisini bulamazsın. bütçeni bir tık artır. https://www.akakce.com/arama/?q=cmf+phone+1
  10. S

10.000tl Civarı Telefon Önerisi

ne sorunu cıktı hocam cmf phone 1 in?
  11. S

Bics Kids Okul Boyama Seti

Sevgili adminler çok yeri mi bilmiyorum ama güzel bir fırsat gibi geldi bana. hem dolu dolu paket hem de indirimli. ben 3 tane aldım. 1000tl üstüne ekstra %10 indirimli. Çocuğum yok ama eşin dostun çocuğuna hediye ederim diye düşündüm. Set 399 TL...
  12. S

Iphone 18 Pro Almak İçin Beklenmeli mi?

fiyatı süper pahalı olacaktır. ama şurada bir şey kalmadı bence beklemeye değer.
  13. S

🔥İndirim Nothing Ear (A) 5999 Yerine 3599 Beymen.Com Da

arkadaşlar konuyu nereye taşıdınız ya. valla helal. konu aktı gitti.
  14. S

bangır bangır yüksek ses bekleme. bunlar kaliteli kulaklıklar yüksek sesden önce temiz sese odaklanırlar. ama bass konusunda mutlu edecektir. ses seviyesi de yeterli ama metal müzik için yetmeyebilir belki. bu fiyata denenebilecek bir kulaklık. bizim ofiste 4 tane aldı arkadaşlar bugün geldi...
  15. S

99 dolar ise vergi falan filan 5999+ olacaktır fiyatı.
  16. S

Annem İçin 15k Civarı Telefon

iphone kullananlar NFC özelliğini neredeyse hiçbir yerde kullanamıyorlar. Onlar bu kadar dert etmiyor ama android kullananlar için hayatının en önemli şeyi bu NFC. anlayamıyorum valla. Benim NFC kullanmışlığım son 10 yılda 5 defadır.
  17. S

Yardım Taksitli Telefon Önerisi

bu seviyedeki hangi telefonda lpddr5x ve ufs 3.1 var hocam soyle de arkadaş onu alsın. işlemcisi bu kadar yüksek hangi cihaz var? biz de bilgilenelim.
  18. S

Yardım Taksitli Telefon Önerisi

hocam bu nasıl bir mantık. o zaman pantolon da 2000tl etmez 5 sene önce 200e satılıyordu mu diyeceğiz? sizin mantıkla fırsat kaçıran bir sürü insan var. 9000tl de fırsattı bitti gitti. adamlar pazarlama yerine tüm paralarını fiyata yaktılar bir adet sattılar. şimdi normal fiyatlarında. 2000tl...
  19. S

Vivo X300 Ultra Vs Xiaomi 17 Ultra Vs Huawei Pura 90 Pro Max

300 ultra derim. şu amnda nothing kullanmasam tek kullanacğaım marka vivodur. huaweiyi direkt ele. yazılım vs sorunları seni delirtir.
  20. S

Annem İçin 15k Civarı Telefon

https://www.akakce.com/arama/?q=cmf+phone+1 bu telefon ister 128 ister 256gb. Oppo Reno 16F ile aynı işlemci (oppo olan 42000 e satılıyor) 20bin tl altındaki en iyi telefon bu.
Geri