Samsun55Kuzey isimli üyenin son içerikleri

1. S

50.000tl'ye Kadar Kamerası Ön Planda Telefon

Xiaomi 15T serisi ve 17T serisi olabilir.
  2. S

Sanal Gerçeklik Gözlüğü ile Ets2 Oynamak?

bu ürünler inanılmaz bir göz kuruluğu yaratıyorlar ve gözlerin batmaya başlıyor. üstteki arkadaşın dediği gibi 15dk kullanır sonra çıkartırsın. para verilecek şey değil.
  3. S

120 Bin TL Gaming Laptop Önerir Misiniz?

ROG Zephyrus G16 ve G14 sahibi biri olarak bu modelleri eğer taşınabilirlik çok önemli ise düşünebilirsin. Ama birinci amaç oyun değil. Oyunları da babalar gibi oynatıyor bu arada. Ramler artırılamıyor. anakarta basılı ramler. eğer önemli ise bu iki modeli eleyebilirsin. Ama taşınabilrlik...
  4. S

10.000 TL Bütçeli Telefon Tavsiyesi

https://www.akakce.com/arama/?q=cmf+phone+1 reklam yok tertemiz hızlı ve uzun süre kullanır. benim önerim bu. bütçeni 3000tl aşacaksın ama bundan iyisini de bulamazsın.
  5. S

Yardım İdefix Açılmış Ürünü Daha İlk Aşamada İade Almayı Reddediyor!

iade hakkın var bir de iade ettiğin şey hoparlör yani. ama kutu bütünlüğü bozulmamış olmalı. Servis onayına gerek yok diye biliyorum beğenmemek bile yeterli.
  6. S

Öneri Googlebook Tanıtıldı. Tartışalım.

3 modelde ultra 5 2 modelde de snapdragon x elite var. hepsinde alüminyum kasa ve OLED ekran var. 15 14 ve 13.5 inc ekran. şarj süreleri 16 saate kadar cıkabiliyormuş. kasa yapısı filan güzel bir de yanında baya bir bedava geliyor özellikle 250 usdlik google gemini banana ai vs fena değil...
  7. S

MUhtemelen connected bir bilgisayar düşünüyorlar. sürekli internete bağlı cihaz ve bunun üzerine geliştirmeler yaparak ilerleyecekler. Şimdi bizim ülkede bilmiyoruz ama amerikan pazarı biraz değişik. mesela adamlar chrome book satıyorlar baya. demekki orada farklı bir kullanım şekilleri var.
  8. S

Hakem Heyeti Kararına Uyulmuyor Ne Yapmalıyım ?

sanırım burada sorumlu trendyol değil lenovo. değişimi lenovo yapmalı galiba. lenovoya sordunuz mu?
  9. S

Arkadaşlar googlebook tanıtıldı. GoogleBook OS ile geliyor. 5 farklı marka model bulunuyor Ama donanımda bir standart yapılmış. 2 tip işlemci ve aynı ram aynı hafıza. Henüz pek bir inceleme yok ve fiyatlar bana tuzlu geldi. Tamamen internet odaklı cihazlar olmasına rağmen sim kart olmaması...
  10. S

🔥İndirim TCL 32x3a OLED Monitör 54205 TL

adam markayı biliyordur ve ona bağlıdır belki. ben de mesela bilgisayarda sadece asus alıyorum hep asus aldım . başka markaların daha iyi model olması bir şey ifade etmiyor. ama monitörde TCL aldım çünkü aradığım şey sadece TCL de vardı. ha bu arada laptopta OLED birinci önceliğimdir her zaman...
  11. S

🔥İndirim TCL 32x3a OLED Monitör 54205 TL

adamlar koca koca firmalardan mühendislerden ürün geliştiricilerinden daha iyi biliyor. bazı cep telefon bilgini arkadaşlar gibi. adam diyorki işlemcisi elit değil çöp. ulan 15000 liralık telefondan bahsediyoruz senin dediğin telefon var zaten ama 70bin lira.
  12. S

🔥İndirim Rgb Tandem W-OLED Pg27ucwm 75.999₺!

harika monitör ama şu arkadaki kısım estetik olarak koyulduysa biraz kaba gibi.
  13. S

Yoga Tab Yavaş Şarj Oluyor

adaptör hocam, 120w xiaomi oppo vivo vs bunlar kendi protokolünü kullanıyor ama PD PPS şarj hızları çok yavaştır.
  14. S

🔥Samsung S26 Serisine Zam Geldi🔥

eski cihazları bitmeden toplayın devamları gelmeyecek. sonra da bu fiyatlra alışırsınız.
  15. S

🔥İndirim Nothing Phone 3a Hb 19999 ve Alışveriş Kredisine Faizsiz 9 Taksit.

telefon yine 19999 a indi ve alışveriş kredisi ile 12 aya kadar faizle alınabiliyor. kuveyt türkteki kampanya devam ediyor aralık sonuna kadar ama bana çıkmadı şu anda. pazaramada vakıfbank world card a ekstra 1000tl indirim 5000tl üzeri alışverişe.
Geri