Samsun55Kuzey isimli üyenin son içerikleri

1. S

Öneri Oppo A6 Pro 4G Alınır mı?

cmf phone 1 al
  2. S

Vivo X300 Ultra 120 Bin'den Satışa Çıktı!🔥🔥🔥

aslında kastım altın yatırımından ziyade hanıma jest yapmanın daha işe yarar birhareket olduğunu düşünüyorum. 3 sene kullanılacak bir elektroniğe bu paralar verilmez ya. alt tarafı yapılan iş belli.
  3. S

hahah 120k dan çıkmış. 120K eder mi? evet kesinlikle eder. Ama bir telefona 120k ödenmez. ona vereceğim parayla giderim 20gr bilezik alır hanımın bileğine eklerim.
  4. S

Redmi Note 11 Pro+ 5G'den Geçiş Önerileri

bu bahsettiğin özellikleri bu fiyata bulman biraz zor ama geçen senenin modellerine bakabilirsin. yine de 20bin üstüne çıkacaksın. kayıpsız zoom u ise sadece periscope kameralı telefonlarda bulaiblirsin ya da telephoto kamerası olan telefonlarda.
  5. S

İos Sonrası Android Önerisi

ios konusunda kendini en yakın hissedeceğin ve rahat bir geçiş sağlayacağın tek marka nothingdir. Pek çok apple kullanan arkadaşımı Nothing e geçirmiştim 1-2 güne alıştılar.
  6. S

Yardım İş İçin Android Telefon Önerisi

İş için kullanacak. NFC ihtiyacı yok ise sorun olmaz. Bu arada bu telefonda NFC yok yok diye diye millete 13500tl ye şu makineyi aldırmadınız. Şimdi 20bin tl altında alacak cihaz yok diyorlar. NFC li bir sürü telefon var halbuki.
  7. S

Yardım İş İçin Android Telefon Önerisi

paran cebinde kalsın 17k ya CMF Phone 1 al işini görür. Ah ulan 2 haftra önce yazsaydın 13500e idi.
  8. S

10 Bin TL Civarı F/P Telefon Önerisi.

Şu CMF Phone 1 i önerince milyon tane soru sordu insanlar ya ulan süper donanım süper cihaz hala çıkıp 13500 e alınmaz NFC yok dedi millet. hadi gidin şimdi 13 14 bine NFC li cihaz alın bakalım şimdi dandik donanımlı.
  9. S

sürpriz olabilir. bence elde baya bir ürün kaldı. 120k gibi bir fiyattan giriş yapabilir.
  10. S

Kulaklik onerisi 7 8 k

Benim hiçbiri bozulmadı valla. hala çatır çatır çalışıyor.
  11. S

Kulaklik onerisi 7 8 k

https://evofone.com/nothing-ear?srsltid=AfmBOordE33ZzpzwAZGnKyZXw7xybMlxIkVu7p1cFLaqkuMBtvs_zTsr bu fiyata bu kulaklık rakipsiz. kablosuz şarjı bile var.
  12. S

Kulaklik onerisi 7 8 k

Nothing Ear al bana dua edersin.
  13. S

10-15k Arası Anne İçin Telefon Önerisi

CMF Phone 1 fiyatları uçmuş. yoksa onu alın diyecektim.
  14. S

Realme ve İnfinix Battı mı ?

Realme operasyonu global olarak değişti. Evet realme bağımsız bir şirket olarak dünya genelinde kapandı. Operasyonlar Oppoya dahil edildi. OnePlus da öyle. Artık bu iki firma oppo çatısı altında olacak ve çok az modeli çıkacak. Infinix ise globalde hala devam ediyor ama sağdan soldan baktığım...
Geri