Samsun55Kuzey isimli üyenin son içerikleri

1. S

25 Bin TL'ye Bütçe ile Hangi Telefonu Almak Mantıklı ?

illa 256gb ve üzeri dahil hafıza istemiyor isen 24999dan kupon ile 19999 a inen Nothing phone 3A 8+128GB. rakipsiz. üstte dediğin telefonlardan teknik olarak üstün sadece 128gb.
  2. S

Dostlar Iphone Vs Samsung Hangisi Alınır

o fiyata ikinci el iphone 15 bile olmaz belki 13?
  3. S

Hukuk Bürosu Tarafından Aranıyorum

borcun bankada değildir ve artık aracı şirketlere devredilmiştir bu firmalar da alabilecek kadarını alır. pek kolaylık tanımazlar. zaten borç küçük onlar için.
  4. S

Öneri Bu 3 Ülkeden Ne Alınır?

var tabi. Ama yurtdışına giden kişilerden bir şey isterken adamlara bir de yük olmamaya dikkat etmek lazım. zaten 20kg hak var 3kg si valizin kendisi. 5kg de senin playstationun kaldı kendisine 12k. ben ciddi yarı fiyat indirim avantajı olmaz ise kimseye 1000tl indirim için bir şey almıyorum.
  5. S

idealo ya baktım 29250 ye geliyor. TR de 32300 e var. aradaki 3000 tl için getirmeye taşımaya değmez
  6. S

Ekran Kartı 80 Dereceye Gelince PC Kapanıyor

macun kurudu, bilgisayarın süerkli çalışması bilgisayar sağlığı için iyi. değişmeniz düzeltmiş sorunu.
  7. S

gecen yüzeysel bakmıştım da ps5 sanki bizdeki fiyatlara yakın gibiydi.
  8. S

🔥İndirim Cmf Phone 1 128gb 13999 N11.Com

Ama google seni kısıtlamıyor. Apple kısıtlıyor. Banka uygulamasında bile nfc ödeyemiyorsun
  9. S

hocam üstteki yazımda da yazdım. Hiçbir iphone kullanıcı NFC ile ödeme vs kullanamıyor. Adamlar dert etmiyor yahu.
  10. S

Yardım 16 Bin TL Telefon Önerisi

Pronun zirvesi Redmi Note 11 Pro idi ve ondan sonra patatese bağladı.
  11. S

ithalatcısı üreticisi markanın distributoru Evofone. Xiaominin de en büyük servis bunlar. distributoru de bunlar. tecnoyu da bunlar üretip satıyor. sorun olmaz.
  12. S

RN 14 Pro da olabillir. Eski seri olmasına bakma. güzel götürür. Sadece 4G olması var ki 5G yi verimli uzun süre kullanamayız. Ama CMF phone 1 işlemcisi RN 14 Pro dan X3 daha iyi. bir de reklamsız yazılım vs. ikisi de üzmez.
  13. S

CMF phone 1 128Gb bugun n11 de kampanyalı. Microsd takılıyor. 13999...
  14. S

eğer 19999 ödeyebilecekseniz direkt Nothing phone 3A 128GB alın bundan çok çok daha iyi. n11.com da var 24999 göreceksiniz. içinde kupon var 5000tl. direkt onu alın fersah fersah ileride. bu ay sonu bitecek kampanya kerem enginarın videosunda söylediğine göre
  15. S

Hocam iphone kullanan milyonlar var ve adam 150bin liralık iphone kullanıyor ama banka uygulamalarını kullanamıyor ve hiç dert etmiyorlar.
Geri