zincirden almayacaksan tavsiyem CMF phone 1. Kardeşiniz NFC kullanmayacak ise (yaşı eğer 15 aşağısı ise) alacğaı en iyi cihaz. hem 5g hem işlemcisi onalrdan çok güçlü. 13500tl ye internetten alın. 25000 tlseviyesinde performans.
25 yıldır internet bankacılığı 15 sene filandır mobil bankacılık kullanırım. NFC ihtiyacım totalde 10 defadan fazla değildir. Ama sizin için önemli ise değişir işler tabi.
CMF Phone 1 128GB alın.
-ekran amoled ve parlaklığı yüksek
-İşlemcisi segmentinde en iyilerinden. Çok iyilerinden hatta
-Yazılımı piyasadaki en temiz reklamsız yazılım. Telefonunuzu gereksiz dolduracak uygulama yok. reklam da yok.
-parmak izi ekranda. hızlı
-NFC yok kullanmayacaksanız hiç...
Nothing CMF 100W Gan Şarj Aleti
3 giriş
ucb kablo kutuda dahil
1999 TL den 1349TL ye düşüren kod: CMF100W650
tükenmeden indirin. güzel şarj aleti 140W olanını kullanıyorum. ikisi de bilgisayarı şarj edebiliyor. boyutu da güzel.
https://evofone.com/cmf-power-100w-adaptor
sepete ekleyince kodu...
evet ear 3 kullanıyorum daha önce de ear ve ear 2 kullandım. gayet güzel ve memnunum. ear 3 hem ses kalitesi hem tasarımı hem de malzeme kalitesi olarak çok güzel. ben 8000 e aldım ilk çıktığında şimdi indirime girmiş...
arkadaşlar bu cihaz hem özellikleri hem ses bass ve anc kalitesi olarak üst düzey bir deneyim verir.
üstüne kampanyanın fiyatı kuponu üstüne bir de 180tl puanı üstüne bir de kredi kartına taksidi filan. tüm tuşlara basılmış.
dün Nothing Phone 3A amazonda kredi kartına peşin 9 taksit satıldı bitti. fiyatı 23999 idi. dediğin tüm modellere rakip. güzel fırsat kaçtı. ben 2 tane alacaktım son 1 taneyi alabildim.