Arama sonuçları: *

1. İ

Kentsel Dönüşüme Girecek Ev İçin Hissedarlarla Uzlaşma

Kaç m² çevrenizde yapılmayan bina varmı? 1738607046 Bina bitişiğinde
  2. İ

İtem Satışdan Rust alınır mı??

Hesabı her türlü geri çekebilir bilgin olsun.
  3. İ

Yardım TABLETİM HACKLENDI tavsiye verir misiniz?

Dokunmatikten olabilir.
  4. İ

Thermalright Assasin King 120 Se kasamla uyumlu mu??

Kasan büyük sorun olmaz.
  5. İ

Isıtıcılı mont alınır mı?

Bende siyah rengi var normal kullanım için aldım ısıtıcıyı 1 kere denemek için kullandım aşırı bir ısınma yok normal giydiğimde üşümüyorum zaten yağmur havada suyu üstünde tutuyor.
  6. İ

Bilgisayar biosa giriyor

Bilgisayarı launch csm ile açtım fakat Windows UEFI olarak yüklenmiştim neden böyle oldu anlamadım yarın tekrar bakacağım.
  7. İ

Bilgisayar biosa giriyor

Bilgisayarı 15dk önce kapattım bir şeye bakmak için açtım biosa attı save&exit yapıyorum tekrar biosa atıyor ssd gözüküyor ama açılmıyor Asus H610M-K D4
  8. İ

Garanti belgesi kaybolan ürün garantiye gidermi?

Kutunun üstünde seri numarası yazar. Veya mönitörün arkasında etiket varsa
  9. İ

Sıra Dışı Trafik ve Ban Sorunu

Sistemimiz, bilgisayar ağınızdan gelen sıra dışı bir trafik algıladı. Arkadaşlar bunun neden geldiği hakkında hiç bir bilgim yok bugün bir siteye girerken bunun yüzünden ban yedim sebebi ne olabilir ? Teşekkür ederim . 1734815458 Dün böyle bir şey yoktu.
  10. İ

Vatan mağazadan aldığım kasa iade etme yardım

Yok duruma göre eğer yine terslerseler verirsin parçayı degismesseler yani.
  11. İ

OCCT indir ordan hepsinin testini yaparsın Yaklaşık hepsinde 2dk yapsan belli olur hangisinde olduğu sorunlu parçayı test ederken direk maviyi ekrani verir.
  12. İ

Uyguna aldığını düşünuyorsan iade etme garantiye gönder garantiyede laf yaparlarsa ver thh'ye aynısı benimde başıma geldi VATAN'da 1 ay işlemcimin gelmesini bekledim banada Windows'a sorun var dediler testte işlemci çıkıyor dedim adamlar yok windows dediler kasayla birlikte otobüsle 3 kere falan...
  13. İ

Hangi mağazadan aldın,fatura senin üstüne mi.
  14. İ

Bilgisayar açılışıda anında mı mavi ekran veriyor.
  15. İ

Asus Monitörüm için Asus , Penta Ve Ups Kargo İle Olan Garanti Sürecim

Satana kadar yanındalar, yüzüne gülüyorlar sonrasında bir şey olunca sorumlu seni tutmaya çalışıyorlar. Öyle yerlede çalışan kişiler maaşımı,primimi alayım yeter gerisi umrunda değil kafasında.
  16. İ

Tüketici Hakem Heyeti başvuru iptali

Hangi tüketici hakem heyetini seçtiysen dilekçe yazıp oraya götüreceksin.
  17. İ

Google işletme silme

Google hesabı sizde değilse video gönderip öyle olmadığını söyleyebilirsin farklı yollar da vardır. 1728154782 Hiçbir aldatıcı içerik olmamasına rağmen bizim işletmeyi kapattılar.
  18. İ

Yardım İ3 14100f Stok Soğutucu Yeterlimi??

Yeterli olur.
  19. İ

Yardım İ3 14100f Stok Soğutucu Yeterlimi??

İlk zamanlar sıcaklık normal oluyor. Sonradan macun kendini bırakıyor soğutucu bana göre yetersiz kule tipi almanı tavsiye ederim.
  20. İ

Ekran kartı driver güncelleme

Ekran hiç yok şuan
Top Bottom