Ricardo Andrade Quaresma
80+ Silver
Arklar stok soğutucu yetermi bu işlemciye?
Kule tipi yeterli olurmu pekiİlk zamanlar sıcaklık normal oluyor. Sonradan macun kendini bırakıyor soğutucu bana göre yetersiz kule tipi almanı tavsiye ederim.
Peki hocam yardım için teşekkürler,iyi gecelerYeterli olur.
Güzel öneri, henüz almadım pcyi alınca bı 2 ay idare eder öyle alırım, teşekkürlerBütçe varsa buna fazlası ile yeterli olur 14100F e
999 TL
Peki i3 14100f 2ay civarı soğutucu olmadan idare eder mi?12100F'te bile sorun oluyor 84 derecelere geldiğini biliyorum artric mx4 ile. kule tipi aldım kafam rahat.
Eder en kötü hızını düşürürsün hızı arttırırsın öldürmez en azından duvara yaslama ısıtıcının yanına koyma yeterPeki i3 14100f 2ay civarı soğutucu olmadan idare eder mi?
çok rahat idare eder. ama uzun vadede önermem.Peki i3 14100f 2ay civarı soğutucu olmadan idare eder mi?
Tamamdır hocam öyle 2 ay rahat idare ederim o zaman,sonra bı soğutucu çekerimEder en kötü hızını düşürürsün hızı arttırırsın öldürmez en azından duvara yaslama ısıtıcının yanına koyma yeter
Tmdir hocam teşekkürler soğutucu bı süre sonra param birikince alırımçok rahat idare eder. ama uzun vadede önermem.
Evet nasıl oluyor acaba Ryzendan Intele geçtim (maalesef) stok soğutucuyla 84leri görüyor ve %100 kullanımda da değil yani kasanın konulabilecek her yerine fan koydum. yok hiçbir türlü altını görmüyor boşta zaten 50 derecelerde en son kule tipi soğutucuyu montajladım yükte 50lere düşürdüm. İşin tuhafı 4450 mhz Ryzen 5600ü stok soğutucuyla kullandım yine bu aylarda hiç bu kadar yükselmedi ve böyle bir gürültü duymamıştım. Ben stok intel fanını adam akıllı sanıyordum ama yanlarındaki yerler metal değil plastikmiş zaten bakınca arkası görünüyor fiyasko bu marka12100F'te bile sorun oluyor 84 derecelere geldiğini biliyorum artric mx4 ile. kule tipi aldım kafam rahat.