Geçmiş olsun. İnan Türkiyede MSI , Samsung başka marka fark etmiyor. Hele monitör işinde garantiye işin düştüyse geçmiş olsun. Adamı süründürüyorlar. Yani...
Senin nazarında bir şey demiyorum zaten :D Sadece sistemi eleştiriyorum. Aynısını yaşadığım için, kurdukları düzen çakalca. Ha bugün işine yarıyor benim de...
Değil hocam. Çünkü sitede seçenek az , satıcılara güven olmuyor + seni bağlı kılıyor. Bakıyorsun ürünlere ha şu kötünün iyisi diyip seçmen gerekebiliyor...
HB politikası bu şekilde. Fatura iadesi dışında tutar yatırmıyorlar. Memnuniyet adına kupon verebiliyorlar. Burada da seni sitelerine bağlamış oluyorlar...
Evet. Çift etiket var. Birinde pamuk yazıyor ürünün iç etiketine bakıyorsun farklı içerik. Bu tarz şeyler mide bulandırıcı. Açıkçası sırf bu algıdan dolayı...
Kupon dışında yardımcı olmazlar. Bunu daha önceki konularında da bahsetmiştim. Fatura iadesi + Kupon üzerinden pazarlık yapman lazımdı. Eğer bunu kabul...
G65B kullanan 2 kişiye denettiydim hdr ı renodx modu ile beğendi. Aslında hdr600 va icin hdr performansı kötü değil. Renodx kurup deneyebilirsin. Edge lit...
G65B denk gelmişken sorayım. Bu HDR mevzusu Miniled veya OLED için mi geçerli. Örneğin g65b için de kullanılmalı mı? Evet/hayır deseniz de kaafi.
Şu aralar...
Oralar şampiyonlar ligi :) . Sana verebileceğim tek tavsiye inşaat/elektrik tesisatı işinden olduğu kadar kaç. Tabi bu benim görüşüm. Belki başka başka...
Evet. Aynı şeyi söylüyoruz. Listeye çok şartlanmamak lazım. Diğer arkadaş için durumu belirttim. Olay listede bitseydi ben veya başkası sorun yaşamazdı.
Mesela benim anakart listesinde destekliyor gözüküyor? Mevzu zaten anakart-ram uyuşmazlığında. Burada sorun anakarttadır diyelim işte geliyor bu modülü...