Cerdukay isimli üyenin son içerikleri

1. C

🔥İndirim Tutku Penye Erkek Boxer 8'li - Çok Renkli 490 TL

Sorun yaşadığımdan değil de bir ara araştırırken yorumlarda / fotoğraflarda vs. etiketle yazılanın uyuşmadığı, beyazların polyester olduğu felan söyleniyordu. Ürün iç etiketinde farklı dış paket etiketinde farklı gibi gibi
  2. C

🔥İndirim Trendyol Vantilatör İndirimleri

Sen olayı yanlış anlamışın. Pervaneli olanı kastetmiyordum. https://www.trendyol.com/kumtel/ktf-258w-kule-tipi-beyaz-vantilator-50w-zaman-ayarli-3-hiz-kademeli-sessiz-calisma-p-317122440
  3. C

🔥İndirim Tutku Penye Erkek Boxer 8'li - Çok Renkli 490 TL

Bunun sıkıntısı polyester olması. Alayım diyorum ama orası rahatsız ediyor.
  4. C

Baya bir yükseltmen gerekiyor. Şöyle söyleyeyim, kardeşim içerde kanepenin üstüne koydu öyle kullanıyor anca o kıvamlarda boyu kurtarıyor. Boy dezavantajı olmasa güzel ürün
  5. C

Yardım Masaüstü PC İçin Ethernet Kablosu ve Akım Korumalı Priz Önerisi

Aynısını(10mt olması lazım) 2-3 senedir kullanıyorum. Memnunum. 100lük pakette şuan hız 95.
  6. C

Kule tiplerinde boy sıkıntısı oluyor. Kumtelin aldım çok alçakta kalıyor. Eğer oda da kanepe de oturup en uç köşeye koyarsan belki öyle kurtarır. PC başında otururken felan havayı bacaklara vuruyor. Hevesle almıştım ama bu kısımı üzdü
  7. C

Sistem Alıyorum Uygun Mu ?

Furmark ile gpu test ederken Fan hızları + yüzde kaçtayken sıcaklık değerleri ne durumda ona göre kıyaslamayı unutma. Sıcaklık yüksek veya düşük çıktığında Fan devir+yüzdesini de kontrol et. OCCT ile işlemci, psu test yapabilirsin. Sistem kapanıyor mu psuda sıkıntı var mı vs.
  8. C

Ryzen 5 7600 Soğumuyor

Peki sonuç :D bu işin kriteri nedir? Kasalardaki fanlara mı hakimsiniz yoksa incelemelerine mi? Benzer durum bende de var mesela ama kasanın hava akışı iyi mi kötü mü kıyaslamanın yolu nedir
  9. C

Ryzen 5 7600 Soğumuyor

Yanlış alıntıladın herhalde. Ben Kriter sormuştum.
  10. C

Ryzen 5 7600 Soğumuyor

Bu neye göre kıyaslanıyor? İnceleme videolarından mı yoksa belirli kriterler mi var?
  11. C

Samsung Odyssey OLED G6, Ekrandaki Sorun Ölü Piksel mi, Takılı Piksel mi?

İşi yokuşa sürmek için onu diyorlar. 1 ölü piksele bile değişim/iade yapıldığına dair emsal kararlar var. THH ye başvurmanız lazım
  12. C

Öneri Samsung Odyssey G4 25" 240 Hz 1 Ms Ips Alınır mı

CS, Valo gibi yüksek FPS+HZ ihtiyacınız varsa alınabilir. Yaklaşık 1 sene kullandım ve memnundum. HZ dışında teknik olarak diğer özellikleri nasıldır bilmiyorum.
  13. C

Segotep Fz6 Pro Ryzen 5 7600 80 Dereceler Normal mi?

Kasanın kapağını açarsan düşer zaten. Onu kıyas olarak alma. Montaj + macun olayını halledip ondan sonra kasa/fan yorumu yaparsın.
  14. C

Bu kadar genel yoruma indirgenmesi yanlış. Yaz ayındayız. Hangi şehirde? Odasında klima var mı? Kasa hava akışı nasıl? Bunlar fazlasıyla etkiliyor. Thermalright assasins ile +80i geçiyor diyorum mesela? Soğutucu üzerinden nasıl kıyaslayacağız? @esd rpg Montajı kontrol edip macunu değiştir.
  15. C

Hocam CO, yapmış olduğunuz -25. Yanlış hatırlamıyorsam bunun TDP ( Maks güç diyelim) 95W olması lazım. Bunu 80-85 lere limitleyebilirsin. 1 sene önce haftalarca kafayı yercesine çözüm aradım ama bulamadım. Bu sıcaklık mevzusu çok parametreye bağlı. Mesela Antalya/Klimasız oda + Kasanın hava...
Geri