KPSS robotları var. geçmiş yıllara ait atamaları gösteriyor. Bölüm seçip inceleyebilirsin. %100 veri sağlıyor mu onu tam bilmiyorum ama fikir verecektir.
Öyle olma ihtimali yüksek. Sinerji ile iletişime geçip süreci nasıl devam ettireceklerini öğrenmeye çalışın. Birebir değişim veya muadil ürün talebinizi iletirsiniz. Fatura tutarını kabul etmediğinizi vs. tavır olarak başta koyun. THH üzerinden hakkınızı arayabileceğinizi anlasınlar. Bu sırada...
Sinerji ile bir iletişimi kursunlar o zaman. Haber ederler herhalde sen THH evraklarını her şeyini hazırla . 1-2gün bekle servis ve sinerji dönmezse onlardan bilgi almaya çalış. Çok yokuşa sürerlerse vakit kaybetmeden THH başvur
Normalde dediğin gibi olmalı. Garantisi varsa sana değişim veya iade vermek zorundalar. İadeyi genelde fatura üzerinden yaptıkları için fiyat düşük kalıyor bu kısımda THH başvurup güncel değerini alabilirsiniz ya da satın aldığınız yer ile iletişime geçip pazarlığa oturabilirsiniz. Burası size...
Geçmiş olsun. İnan Türkiyede MSI , Samsung başka marka fark etmiyor. Hele monitör işinde garantiye işin düştüyse geçmiş olsun. Adamı süründürüyorlar. Yani marka bazlı düşünme. Hepsi aynı rezillikte. Sistem rezil çünkü.
Teknoloji işi şans işi mevzusu alırken de öyle aldıktan sonra da öyle...
Senin nazarında bir şey demiyorum zaten :D Sadece sistemi eleştiriyorum. Aynısını yaşadığım için, kurdukları düzen çakalca. Ha bugün işine yarıyor benim de yaradı ama ilerde nasıl ters teper ora muamma.
Hayırlı olsun şimdiden.
Değil hocam. Çünkü sitede seçenek az , satıcılara güven olmuyor + seni bağlı kılıyor. Bakıyorsun ürünlere ha şu kötünün iyisi diyip seçmen gerekebiliyor. Mesela şu tutarın direkt cebinde olduğunu düşün piyasadan seç beğen. Ha bu mevzunun tek avantajı sana upgrade sunabiliyor. Tercih meselesi.
HB politikası bu şekilde. Fatura iadesi dışında tutar yatırmıyorlar. Memnuniyet adına kupon verebiliyorlar. Burada da seni sitelerine bağlamış oluyorlar. Çok çakalca bir sistem. THH ile uğraşmak veya bunu kabul etmek. 2 seçenek oluyor.
Evet. Çift etiket var. Birinde pamuk yazıyor ürünün iç etiketine bakıyorsun farklı içerik. Bu tarz şeyler mide bulandırıcı. Açıkçası sırf bu algıdan dolayı yanaşmamıştım.
Kupon dışında yardımcı olmazlar. Bunu daha önceki konularında da bahsetmiştim. Fatura iadesi + Kupon üzerinden pazarlık yapman lazımdı. Eğer bunu kabul etmiyorsan THH zaten zorunlu yol. Kupon seçersen siteye bağlı kalırsın. Sabrederim dersen THH daha iyi olur.
G65B denk gelmişken sorayım. Bu HDR mevzusu Miniled veya OLED için mi geçerli. Örneğin g65b için de kullanılmalı mı? Evet/hayır deseniz de kaafi.
Şu aralar yoğunum araştırmasına girecek tam vaktim yok. Rehberleriniz marklı da fırsat olmuyor :D
Oralar şampiyonlar ligi :) . Sana verebileceğim tek tavsiye inşaat/elektrik tesisatı işinden olduğu kadar kaç. Tabi bu benim görüşüm. Belki başka başka kapıları olabilir.