Cerdukay isimli üyenin son içerikleri

1. C

🔥İndirim 7.999 TL 27 İnç 240hz 0.5ms 2k İps Gameraider

@merb1y , yazdığı üzerinden gidebilirsin.
  2. C

🔥İndirim 7.999 TL 27 İnç 240hz 0.5ms 2k İps Gameraider

ne aradığına bağlı. farklı kulvarlar
  3. C

🔥İndirim Furylevel Z1 1222tl * 99tl Kargo

SE modeli ile karıştırıyor olabilir misiniz? Bu model 1000TL ye düşmedi diye hatırlıyorum
  4. C

Arkadaşlar Acil Yardım Lütfen Pc Bilgim Yok Fazla

Fark etmez ki. Sadece lolde mi oluyor onu anlasan yeter. Eğer öyleyse driver olayını yap kabloları iyice kontrol et.
  5. C

Arkadaşlar Acil Yardım Lütfen Pc Bilgim Yok Fazla

Başka oyunlarda test eder misin? Driverları kaldırıp güncel kur, bağlantı kablolarını iyice kontrol et.
  6. C

Ölü Pixel Tüketici Hakem Heyeti Kararı Emsal.

Ah bir de şu süreçler bu kadar uzamasa. 4 AY sürmüş. Çoğu kişi sırf bu yüzden yanaşmıyor. Firmalarda bunu bildiğinden yokuş yapıyor.
  7. C

Yardım M27up Monitörüm Arızalı mı

Açman bir şey değiştirmiyor. Açmadan beğenmediğine karar veremezsin ki. Kutunun zarar görme mevzusunu da denersin, sorun çıkarırlarsa kargo tarafıyla görüşürsün. Önce model bazlı internette araştır. Benzer sorunlar var mı. Özellikle reddite bak.
  8. C

Bir şekilde kendini açıklarsın. Sorun olacağını düşünmüyorum. Zaten tanıdık demişsin. Monitörde herhangi bir darbe izi de yok. Süreci başlatmadan bir şey demek yanlış olur. Eğer aldığın yer sıkıntı çıkarırsa fotoğraflarla desteklersin. O da olmazsa kargo kısmındaki tanıdığınla görüşürsün. Hangi...
  9. C

İnternetten model bazlı biraz araştır. Eğer yazılım olayları varsa deneyebilirsin ama sanmıyorum. Bence yasal hakkın dolmadan iade et. Glow veya sızmadan bağımsız o beyaz alan olayı sıkıntı. Kablolar düzgün taktığında eminsen monitör sıkıntılıdır.
  10. C

Sorunun tam olarak ne olduğunu anlamadım. Glow veya Sızmadan mı rahatsızsınız ? Parlamadan kastınız ne?
  11. C

Ryzen 5 7500f + Rx 9060 Xt Ram32 40k Eder mi ?

O zaman fiyat gayet iyi duruyor. Zaten 2x16 ram olayı başlı başlına yetiyor. Kendin SSD ek takviye yapabilirsin. PSU güç olarak yetecektir ama model marka olarak vaziyeti nedir onu bir araştır. Tehlikeli sularda yüzmesin sistem. PSU her şey. Aynı şekilde kalitesiz sıvı soğutucu büyük risk...
  12. C

Ryzen 5 7500f + Rx 9060 Xt Ram32 40k Eder mi ?

Fiyat uygun duruyor. Değişirse soğutma ve psu değişir. Onları araştırırsın. Ürünlerin testine iyice emin ol. Önden para isterse alma. EFT olayına felan sakın girme.
  13. C

Lol Gölge Dövmeli Master Yi Bedava!

Ondan dolayı oluyor sanırım. Benzer durum bende kapatınca düzeldi.
  14. C

Lol Gölge Dövmeli Master Yi Bedava!

GoodbyeDPI açık mı?
  15. C

Çözüldü✓ Monitorumde Ölü Piksel Çıktı İade Hakkım Varmı?

Hayır öyle bir durum yok. Koşulsuz iade hakkınız var. Beğenmedim diyebilirsiniz. sıkıntı olmaz
Geri