Normalde IEM kulaklığı 3.5mm Yuva Type C çıkışlı kablo ve Dongle ile kullanmıyor muyuz? Apple kablosunda dongle yok onu diyorum.
https://www.amazon.com.tr/Apple-USB-C-Kulakl%C4%B1k-Jak%C4%B1-Adapt%C3%B6r%C3%BC/dp/B0D7MN4W7H/ref=sr_1_1?sr=8-1
Bunu bir kaç yerde öneren görmüştüm de ondan soruyorum.
Hocam bunun için ucuz yollu DAC var mı? 300*500TL arası Aliexpress üzerinde felan. Bu Apple 3.5mm to type c iş yapar mı. Bunun için de ayrı dongle lazım ama de mi
Telefon kamerasında bu durum yanıltıcı oluyor diye biliyorum. Sen gözünle analiz et. Eğer rahatsız ediyorsa sıkıntı. Ama gözüne batmıyorsa, telefonda böyle gözüktü sorun olur diye düşünme.
Değişim istersen büyük ihtimal seni garantiye yollatırlar. Genelde 3/5 piksel üstünü kabul ediyorlar(?). Beğenmedim deyip iade et. Varsa stok yeniden al. Ya da aldığın siteyle önden bir görüş durumu izah et.
Konuyu uzatmamak için detaylandırmadım. Tam anlamıyla rezillik. Şikayet edecek hiçbir yer yok öyle içimde siniri kaldı ve yuttum. Umarım kimsenin işi düşmez.
1765972663
Sırf bu yüzden eğer olurda denk gelirsem, Lenovo ürünlerinden uzak duracağım.
Başlıkta belirttiğim monitörü Aralık 2024 tarihinde Hepsiburada üzerinden HB satılıcı olmak üzere 6.800TL ye satın almıştım. Panelde oluşan yatay çizgiler sonucunda servise yolladım. 2 hafta garanti sürecinden sonra tarafıma değişim raporu gönderildi. Hepsiburada tarafına raporu ilettim. Şuan...
2024 Aralık ayında başlıkta belirttiğim "Hepsiburada" satıcılı monitörü aldım. Bugün aniden ekranın üst kısmında siyah yatay çizgi oluştu. Bu durumun panel arızasından kaynaklandığını düşünüyorum. O yüzden garanti sürecine başvuracağım.
Panel arızası dışında donanım, yazılım veya herhangi bir...