Hocam zaten absürt bir kaar marjı var. Daha neden yükselir mi kumarına gireceksin ki ? Hype iken sat gitsin. Düşerse cebine zarar. Artarsa zararın yok.
Direkt iban dan mı işlem yapılıyor yoksa kripto mu? Bilgin var mı acaba?
Bugün Oyuneks reklamı görmüştüm CS skin olayına girmişler. %3 komisyon diyorlardı ama ne kadar talep vardır bilmiyorum. Oraya da göz atabilirsin.
Paylaşımlı hesap ile deneyebilirsin. 20TL ye felan steam hesabı bulursun. Bu başlama mevzusu biraz deneme yanılma olabilir . DS serisi, Sekiro, Elden Ring... Başka oyunlar. Ne aradığına neyden hoşlanacağına bağlı ya da şansa bırak gir gir dene. Çok bir para değil zaten. Ben sekiro ile...
Seni de atar. Save in patlayabilir. Tad kaçırıcı durum yani. Ana hesabını aktif kullanıyorsan hiç girme. Adamlar oyuna özel hesap açıp yapıyor. Tekelleşme var nerdeyse. 0 dan öne çıkman zor
Memory context ayarıyla alakalı olabilir. Onu değiştirip deneyebilirsin ama uyumsuzluk yaratabilir. Çok elzem değilse Expo yu aç 6000Mhz kalsın. Gerekirse geç açılsın. Eğer deneyeceğim diyorsan da Memory context ayarını değiştir.