Cerdukay isimli üyenin son içerikleri

1. C

The Last Of Us Part 2 İçin Aile Paylaşımı Yapacak Varmı?

Steam paylaşımlı hesap alabilirsin. 20 - 30 tl ye satıyorlar.
  2. C

Msi Servis Point Mağduriyeti

Geçmiş olsun. İnan Türkiyede MSI , Samsung başka marka fark etmiyor. Hele monitör işinde garantiye işin düştüyse geçmiş olsun. Adamı süründürüyorlar. Yani marka bazlı düşünme. Hepsi aynı rezillikte. Sistem rezil çünkü. Teknoloji işi şans işi mevzusu alırken de öyle aldıktan sonra da öyle...
  3. C

17000 TL Hepsiburada Üzeriden Monitör Önerisi

Senin nazarında bir şey demiyorum zaten :D Sadece sistemi eleştiriyorum. Aynısını yaşadığım için, kurdukları düzen çakalca. Ha bugün işine yarıyor benim de yaradı ama ilerde nasıl ters teper ora muamma. Hayırlı olsun şimdiden.
  4. C

Değil hocam. Çünkü sitede seçenek az , satıcılara güven olmuyor + seni bağlı kılıyor. Bakıyorsun ürünlere ha şu kötünün iyisi diyip seçmen gerekebiliyor. Mesela şu tutarın direkt cebinde olduğunu düşün piyasadan seç beğen. Ha bu mevzunun tek avantajı sana upgrade sunabiliyor. Tercih meselesi.
  5. C

HB politikası bu şekilde. Fatura iadesi dışında tutar yatırmıyorlar. Memnuniyet adına kupon verebiliyorlar. Burada da seni sitelerine bağlamış oluyorlar. Çok çakalca bir sistem. THH ile uğraşmak veya bunu kabul etmek. 2 seçenek oluyor.
  6. C

🔥İndirim Tutku Penye Erkek Boxer 8'li 489 TL

Evet. Çift etiket var. Birinde pamuk yazıyor ürünün iç etiketine bakıyorsun farklı içerik. Bu tarz şeyler mide bulandırıcı. Açıkçası sırf bu algıdan dolayı yanaşmamıştım.
  7. C

Yardım Hepsiburada Değişim İsteğini Habersiz Ücret İadesi Olarak İade Etti

Kupon dışında yardımcı olmazlar. Bunu daha önceki konularında da bahsetmiştim. Fatura iadesi + Kupon üzerinden pazarlık yapman lazımdı. Eğer bunu kabul etmiyorsan THH zaten zorunlu yol. Kupon seçersen siteye bağlı kalırsın. Sabrederim dersen THH daha iyi olur.
  8. C

❌İndirim Bitti! Ktc M27t6s 2k Qd-Mini Led Ips Beyaz Monitör 14.999 TL!

G65B denk gelmişken sorayım. Bu HDR mevzusu Miniled veya OLED için mi geçerli. Örneğin g65b için de kullanılmalı mı? Evet/hayır deseniz de kaafi. Şu aralar yoğunum araştırmasına girecek tam vaktim yok. Rehberleriniz marklı da fırsat olmuyor :D
  9. C

Elektrik Teknikeri İçin Kariyer Önerisi

Oralar şampiyonlar ligi :) . Sana verebileceğim tek tavsiye inşaat/elektrik tesisatı işinden olduğu kadar kaç. Tabi bu benim görüşüm. Belki başka başka kapıları olabilir.
  10. C

Tek çıkış yol diye bir şey denilemez. Ama günümüz TR şartları belli. Eğer çevren geniş, elin kolun uzunsa veya bunlardan ayrı kendine güveniyorsan , çalışkanım, öğrenmeye açım , kendimi geliştiririm dersen özel sektör daha iyi. AMA bunlar çok fazla ve sıkıntılı etkenler. Güncel TR piyasası eli...
  11. C

Arkadaşın tavsiyesine imzamı atarım. Tekniker alımları hem daha çok hem daha kolay. Hatta yaparım dersen mezun olmadan ortaöğretim kpss sine gir. Girebiliyor olman lazım sen yine de araştır. 2 ay gibi bir sürede 70-80 arası puan alıp fırsat çıkmasını beklersin. İnşaat/elektrik tesisatı...
  12. C

Patriot 16gb 6000mhz Cl30 Ram 11.874 TL (Ziraat ve Garanti 9 Taksit)

Evet. Aynı şeyi söylüyoruz. Listeye çok şartlanmamak lazım. Diğer arkadaş için durumu belirttim. Olay listede bitseydi ben veya başkası sorun yaşamazdı.
  13. C

Mesela benim anakart listesinde destekliyor gözüküyor? Mevzu zaten anakart-ram uyuşmazlığında. Burada sorun anakarttadır diyelim işte geliyor bu modülü buluyor. Upgrade yapmak için ram aldım. Çalışan sistemdeki anakartı değiştirip ramin uyumlu olacağı doğru anakartı bulasaya kadar yenisini mi...
  14. C

❌İndirim Bitti! Grimelange Giyim Urunleri 199 TL

Bu tarz indirimler en çok S/M lere yarıyor sanırım.
  15. C

Yok hocam element uyduruyorum. ilk 2si zaten servis onaylı. Diğer 2si için ramler bozuk demedim zaten? Sorun yaşadım dedim. Anakart-Ram uyumsuzluğu artık hangisindeyse. Asus B650M-K var (Asusun yazılım/bios kısmı iyidir herhalde) Doğrudur. Zaten örnek olması için uyarı anlamında tecrübelerimi...
Geri