Arama sonuçları: *

1. C

Steam envanterimdeki eşyayı nasıl hızlı bir şekilde nakite dönüştürebilirim ?

Direkt iban dan mı işlem yapılıyor yoksa kripto mu? Bilgin var mı acaba? Bugün Oyuneks reklamı görmüştüm CS skin olayına girmişler. %3 komisyon diyorlardı ama ne kadar talep vardır bilmiyorum. Oraya da göz atabilirsin.
  2. C

Steam envanterimdeki eşyayı nasıl hızlı bir şekilde nakite dönüştürebilirim ?

CSfloat en bilinen ve komisyonu az olan. Para transfer sürecini bilmiyorum. Bynogame var onda kesinti fazla.
  3. C

ARC Raiders ücretsiz 2 gün oynayacak arkadaş

Extraction türüyle çok alakam yok ama FPS le aram iyidir. Arena , eft kadar tryhard-zor mu? Kafa patlatmadan, beyni hırpalamadan takılmaya uygun mu?
  4. C

ARC Raiders ücretsiz 2 gün oynayacak arkadaş

Steamde açmamışlar mı ön yüklemeyi yoksa ben mi körüm
  5. C

PC Hocası GOAT Smokin V1 Sistem 34.999 TL!

Hayır. Konun başındaki linkten siteye gittim. Özelleştirmeler var. Yarına değişir mi bilmiyorum.
  6. C

Fiyat farkından bağımsız Cougar STC 650 ye göre iyi midir?
  7. C

Arkadaş almayı düşünüyor da kasa özelleştirmelerinde tercihin hangisi olurdu? Yorumun var mı?
  8. C

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

Anakart sırıtıyor. Kasa*PSU yu bilmiyorum.
  9. C

Elden Ring,Souls Oyun Dünyası

Paylaşımlı hesap ile deneyebilirsin. 20TL ye felan steam hesabı bulursun. Bu başlama mevzusu biraz deneme yanılma olabilir . DS serisi, Sekiro, Elden Ring... Başka oyunlar. Ne aradığına neyden hoşlanacağına bağlı ya da şansa bırak gir gir dene. Çok bir para değil zaten. Ben sekiro ile...
  10. C

Steam çevrimdışı hesap satışı yapan bakabilir mi

Seni de atar. Save in patlayabilir. Tad kaçırıcı durum yani. Ana hesabını aktif kullanıyorsan hiç girme. Adamlar oyuna özel hesap açıp yapıyor. Tekelleşme var nerdeyse. 0 dan öne çıkman zor
  11. C

Steam çevrimdışı hesap satışı yapan bakabilir mi

Giren adamın offline kullanacağını nerden biliyorsun :D Online tıklar oyuna isteyerek veya istemeyerek. Tak sana da yansır
  12. C

Steam skin satışı sonrası bekleyen bakiye

Artık her satışa bu mevzu uygulanıyor.
  13. C

Yardım Ram yükseltmesi yaptım fakat PC açılış süresi uzadı

Memory context ayarıyla alakalı olabilir. Onu değiştirip deneyebilirsin ama uyumsuzluk yaratabilir. Çok elzem değilse Expo yu aç 6000Mhz kalsın. Gerekirse geç açılsın. Eğer deneyeceğim diyorsan da Memory context ayarını değiştir.
  14. C

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Kulaklık üstü kulaklık var mı? (Tel için, kardeşim spora giderken kullanacak) . İndirimden bağımsız tavsiye de alabilirim.
  15. C

Steam offline hesaptan oyun ödünç alma

Buna tıkladığında yine para vermen gerekiyor diye biliyorum. Offline hesap mevzusu farklı mı bilmiyorum ama paylaşımlı hesaplarda öyle bir şey yok. A oyununu alıp sadece o oyun oluyor hesapta. Çevrımdışı oynuyorsun VAC felan olacak online oyun olmuyor.
  16. C

ödünç nasıl alacaksın ki? öyle bir sistem yok diye biliyorum. aldığı hesap VAC yemesi garip. Güvenilir bir satıcı değilmiş demekki.
  17. C

Sorduğun soruya dair fikrim yok ama 20TL paylaşımlı hesap alabilirsin.
  18. C

Çözüldü✓ XFX RX6700XT DEGERLER İYİ Mİ?

bu referans mevzusu nasıl oluyor? Face üzerinden bir ara yeltendim ama sistem kafama oturmadı. Nasıl işliyor o denklem?
  19. C

Yardım Msı G272QPF E2 Monitör Alınır mı ?

Malzeme kalitesinden kastınız ne tam olarak anlamadım. Benim o kadar kriterlerim yok. Ekranı düzgün olsun yeter kafasındayım. Olumsuz diyebileceğim şey ayakları çok yer kaplıyor. Bir de güç girişi hassas gibi geldi. Ölü piksel, Işık sızması gibi rahatsız eden bir durum yok. Bunun dışında da...
  20. C

Yardım Msı G272QPF E2 Monitör Alınır mı ?

Şuan R27 kullanıyorum. Ayak tipi masan küçükse çok yer kaplıyor. Onun dışında rahatsız eden bir durumla karşılaşmadım ama bu modelin panel kalite kontrolü çok zayıf. Işık sızma veya ölü piksel gelme ihtimali diğerlerine göre daha fazla. Philips modeli çok önerilmişti. O zamanlar 1 ay stok...
Geri