Arama sonuçları: *

1. C

Ses Kartı Önerisi İEM kulaklık için

Normalde IEM kulaklığı 3.5mm Yuva Type C çıkışlı kablo ve Dongle ile kullanmıyor muyuz? Apple kablosunda dongle yok onu diyorum. https://www.amazon.com.tr/Apple-USB-C-Kulakl%C4%B1k-Jak%C4%B1-Adapt%C3%B6r%C3%BC/dp/B0D7MN4W7H/ref=sr_1_1?sr=8-1 Bunu bir kaç yerde öneren görmüştüm de ondan soruyorum.
  2. C

Ses Kartı Önerisi İEM kulaklık için

Hocam bunun için ucuz yollu DAC var mı? 300*500TL arası Aliexpress üzerinde felan. Bu Apple 3.5mm to type c iş yapar mı. Bunun için de ayrı dongle lazım ama de mi
  3. C

AOC 27" Q27G4ZR 260Hz IPS 2K Monitör 10999 TL Seçili kartlara Peşin 9 Taksit Fırsatı

Bir fikrim yok. İade istersen onda sıkıntı yaşamazsın. Değişim prosüdürlerini bilmiyorum. Rapor isteyebilirler.
  4. C

AOC 27" Q27G4ZR 260Hz IPS 2K Monitör 10999 TL Seçili kartlara Peşin 9 Taksit Fırsatı

Telefon kamerasında bu durum yanıltıcı oluyor diye biliyorum. Sen gözünle analiz et. Eğer rahatsız ediyorsa sıkıntı. Ama gözüne batmıyorsa, telefonda böyle gözüktü sorun olur diye düşünme.
  5. C

Öneri Hepsiburada Lenovo R27QE Garanti/İade/Değişim/THH Tavsiye

@Fantastiktürk durumu yorumlayabilir misin? 1 sene önce senin rehberinle lenovoyu almıştım. Fikir belirtirsen çok iyi olur.
  6. C

Rampage Glacier GL27R200Q Mönitörde Çizik + Ölü Piksel

Değişim istersen büyük ihtimal seni garantiye yollatırlar. Genelde 3/5 piksel üstünü kabul ediyorlar(?). Beğenmedim deyip iade et. Varsa stok yeniden al. Ya da aldığın siteyle önden bir görüş durumu izah et.
  7. C

HZ dışında diğer özellikler bakımından da önde mi kalıyor?
  8. C

@Tayfunns Konuya destek atabilir misin?
  9. C

Konuyu uzatmamak için detaylandırmadım. Tam anlamıyla rezillik. Şikayet edecek hiçbir yer yok öyle içimde siniri kaldı ve yuttum. Umarım kimsenin işi düşmez. 1765972663 Sırf bu yüzden eğer olurda denk gelirsem, Lenovo ürünlerinden uzak duracağım.
  10. C

Başlıkta belirttiğim monitörü Aralık 2024 tarihinde Hepsiburada üzerinden HB satılıcı olmak üzere 6.800TL ye satın almıştım. Panelde oluşan yatay çizgiler sonucunda servise yolladım. 2 hafta garanti sürecinden sonra tarafıma değişim raporu gönderildi. Hepsiburada tarafına raporu ilettim. Şuan...
  11. C

Yardım Lenovo R27QE Siyah Çizgi Sorunu ve Monitör İade Süreci

EK: Fotoğraf ekledim.
  12. C

Yardım Lenovo R27QE Siyah Çizgi Sorunu ve Monitör İade Süreci

2024 Aralık ayında başlıkta belirttiğim "Hepsiburada" satıcılı monitörü aldım. Bugün aniden ekranın üst kısmında siyah yatay çizgi oluştu. Bu durumun panel arızasından kaynaklandığını düşünüyorum. O yüzden garanti sürecine başvuracağım. Panel arızası dışında donanım, yazılım veya herhangi bir...
  13. C

Çözüldü✓ Hazir sistem aldım bu şekilde geldi normal midir lütfen yardim

Tabi ki normal değil. Hasar var mı incele . Olmadı siteyle iletişime geç.
  14. C

Ana Konu 🔥Havit "Happy Hour" İndirim Etkinliği🔥

İndirimden önce sepete ekleyip beklemek mi mantıklı? Yoksa olmuyor mu öyle
  15. C

23 Ekim CS2 Market Darbesi

Hocam zaten absürt bir kaar marjı var. Daha neden yükselir mi kumarına gireceksin ki ? Hype iken sat gitsin. Düşerse cebine zarar. Artarsa zararın yok.
  16. C

Steam envanterimdeki eşyayı nasıl hızlı bir şekilde nakite dönüştürebilirim ?

Direkt iban dan mı işlem yapılıyor yoksa kripto mu? Bilgin var mı acaba? Bugün Oyuneks reklamı görmüştüm CS skin olayına girmişler. %3 komisyon diyorlardı ama ne kadar talep vardır bilmiyorum. Oraya da göz atabilirsin.
  17. C

Steam envanterimdeki eşyayı nasıl hızlı bir şekilde nakite dönüştürebilirim ?

CSfloat en bilinen ve komisyonu az olan. Para transfer sürecini bilmiyorum. Bynogame var onda kesinti fazla.
  18. C

ARC Raiders ücretsiz 2 gün oynayacak arkadaş

Extraction türüyle çok alakam yok ama FPS le aram iyidir. Arena , eft kadar tryhard-zor mu? Kafa patlatmadan, beyni hırpalamadan takılmaya uygun mu?
  19. C

ARC Raiders ücretsiz 2 gün oynayacak arkadaş

Steamde açmamışlar mı ön yüklemeyi yoksa ben mi körüm
Geri