Arama sonuçları: *

1. C

Acil Klima Önerisi! Yanıyorum!!!

Ejderha sıcakları geliyormuş :D
  2. C

Araç Süpürgesi 300 TL

18K pa lıklar nasıl? Şarj durumu , kullanım alanı olarak felan yorumlar mısın?
  3. C

RTX 4070 Li Sistem 40k Eder mi?

2x8 olması sıkıntı. onları satıp yerine 1x16 veya 2x16 alman lazım. açıkçası fiyatı avantajlıymış gibi gelmedi. 500ssd 2x8 ram.
  4. C

🔥İndirim Trendyol Elektronik'te 1200₺ ve Üzeri Alışverişe 300₺ İndirim Kodu

Fevell Z1 alacaktım fiyatı 2k ya çekmişler :/ Mouse önerisi olan var mı?
  5. C

Sinerji Bilgisayar Değişim Kararı Çıkan Ürüne Fiyat Farkı İstiyor

İade değişim kararından senden fark talep edemezler. Bu ne saçma iş. Ya ürünün değişimi sağlanacak ya da sana fatura iadesi yapılacak. Eğer fatura fiyatına razı olmazsan (Piyasa çok arttıysa) firmaya karşı diret. Baktın çok yokuş yapıyorlar THH başvuracağını söyle ve vakit kaybetmeden THH git.
  6. C

Yardım Trendyol / İncehesap Kusurlu Monitör İadesi Hakkında

Hocam burası TR. Malesef işin firmalara düştüğünde adamı hayattan soğuturlar. Banka ile görüşün. Olmadı 2-3 gün daha bekleyin. Trendyolu , onaylandı ama sizce inceleniyor görünüyor şeklinde taciz et.
  7. C

Grimelange Tişörtler 90 TL

Bana da İptal geldi. GG
  8. C

Yardım Trendyol / İncehesap Kusurlu Monitör İadesi Hakkında

Bankadan kaynaklanıyor olabilir. İsterseniz bir bankayla görüşün. En kötü bu haftayı da bekleyin.
  9. C

Şuanlık benimkiler duruyor.
  10. C

İtemsatış Üzerinde Yaşadığım Sorun

Hesap alım satımı zaten yasak olan bir durum. Kendi hesabın ise geri ver. Değilse arkadaşın ile konuş o geri versin. Eğer aranız bozuksa arada kaynayan sen olacaksın. Bu tarz işlerde başkası adına neden işlem yapmayın. Uzlaşmaya çalışın.
  11. C

Amazonda farklı bir amaçları felan mı var acaba. Bu kadar mağaza yorumu tesadüf olamaz. Ben de denemek için verdim bakalım sipariş ne olacak. Boxer tanesi 50TL ye geliyordu. Sepette ürün bitti :D
  12. C

Mağaza yorumları neymiş öyle.
  13. C

Samsung G65b Mönitor Sorunu

Bende de ağır scanline + glow sorunu var ama dediğiniz sorunla karşılaşmadım. Hoparlör bir ara vızıldıyordu. Çok yadırgamadım normaldir. Şuan vızıltı yok.
  14. C

❌İndirim Bitti! Havit Gamenote 2015 Pro Kablosuz Kulaklık ₺2000

Eline ulaşınca yorumlayabilir misin?
  15. C

🔥İndirim 7500f-RTX 5060 Sistem 39.999 TL (3-4-5-6 Taksit)

Beğenmediğin parçaları 2.el satıp yerine istediğini almak.
  16. C

Nebi Akgün X İncehesap 9070xt OEM Paket 82.999 TL

İyi sistem yapıyor olmakla bilgili olmayı karıştırmayalım. Şöyle indirim böyle avantajlı şeklinde iddiası var ise dediğin tartışabilir (videoyu izlemedim). Büyük ihtimal uğraşmak istemeyenler için hazır al-geç şeklinde yapmıştır.
  17. C

❌İndirim Bitti! Hyperx Pulsefire Fuse Wireless Gaming Mouse 507,02tl

Depo mevzusu fırsat olayını bitirdi. Fırsatçılığın sonu malesef.
  18. C

Yardım Kayip Kargo Destek Cok Onemlı

Üzücü. Tezgah bile kuruyor olabilirler. Geçmiş olsun.
  19. C

🔥İndirim 7500f-RTX 5060 Sistem 39.999 TL (3-4-5-6 Taksit)

Özelleştirmeyi al-sat ile yapmak sanırım daha mantıklı oluyor. Ona uğraşmak lazım. Ya da sağlam bir fırsat beklemekten başka çare yok.
  20. C

🔥İndirim MSI Forge Gm300 Mouse 399 TL

Bu fiyatlara ne alırsan standartları aşağı yukarı bellidir yani. Çok bir şey beklememek lazım.
Geri