İade değişim kararından senden fark talep edemezler. Bu ne saçma iş. Ya ürünün değişimi sağlanacak ya da sana fatura iadesi yapılacak. Eğer fatura fiyatına razı olmazsan (Piyasa çok arttıysa) firmaya karşı diret. Baktın çok yokuş yapıyorlar THH başvuracağını söyle ve vakit kaybetmeden THH git.
Hocam burası TR. Malesef işin firmalara düştüğünde adamı hayattan soğuturlar. Banka ile görüşün. Olmadı 2-3 gün daha bekleyin. Trendyolu , onaylandı ama sizce inceleniyor görünüyor şeklinde taciz et.
Hesap alım satımı zaten yasak olan bir durum. Kendi hesabın ise geri ver. Değilse arkadaşın ile konuş o geri versin. Eğer aranız bozuksa arada kaynayan sen olacaksın. Bu tarz işlerde başkası adına neden işlem yapmayın. Uzlaşmaya çalışın.
Amazonda farklı bir amaçları felan mı var acaba. Bu kadar mağaza yorumu tesadüf olamaz. Ben de denemek için verdim bakalım sipariş ne olacak.
Boxer tanesi 50TL ye geliyordu. Sepette ürün bitti :D
Bende de ağır scanline + glow sorunu var ama dediğiniz sorunla karşılaşmadım. Hoparlör bir ara vızıldıyordu. Çok yadırgamadım normaldir. Şuan vızıltı yok.
İyi sistem yapıyor olmakla bilgili olmayı karıştırmayalım. Şöyle indirim böyle avantajlı şeklinde iddiası var ise dediğin tartışabilir (videoyu izlemedim). Büyük ihtimal uğraşmak istemeyenler için hazır al-geç şeklinde yapmıştır.