Arama sonuçları: *

1. C

Rog Strix Scope Tuş Kırıldı

2024 Ocak parasıyla 2k para vermiştim. 1 senedir kutuda yatıyor. Şuan benim de satasım geldi :D Fena dolandırılmışım
  2. C

Rog Strix Scope Tuş Kırıldı

Geçmiş olsun. Bir ara ben de kullanmıştım. Bir kaç kere de söküp temizlemiştim. Sorun olmamıştı demek ki şansa kurtulmuşuz. O zaman daha buna sök tak yapmayayım ben.
  3. C

(G65B) VA Panelde Bu Kadar GLOW Normal mi?

İşte anlatmak istediğim de tam olarak bu. Ben de bu algı doğrultusunda olduğumdan şaşırıyorum. iki monitörün ss ini attım zaten. Şuan siyah ekrana baktığımda G65B daha çok rahatsız ediyor. Hele biraz geriden ekrana bakarsam daha da kötü. Zaten büyük ihtimal servise götüreceğim cihazı. Ondan...
  4. C

O zaman VA olması glow mevzusunu çözmüyor. Maşallah IPS panelden daha fazla vuruyor ekrana. Çok bir beklentim yok. Sadece glowdan kaçmak için VA öneriliyorken, G65B nin IPS ile yarışması garibime gitti. Anormallik arıyorum biraz. İşaretlediğim yerleri özellikle referans alınca size normal mi...
  5. C

Terimleri çok bilmiyorum. Yani bu durumu kavisli olmasına bağlayabiliriz doğru mu anladım? Ama kavis bu kadar etkiliyor mu ? VA olmasının bir anlamı yok o zaman. 1777141071 Glowdan kaçmak için VA almıştım ama curved olması mevzuyu baltalıyor mu? Birde bu bulutlanmalar sızma değil de mi? Glow...
  6. C

Sol üstteki , baya merkez aşağı kadar iniyor. Sağ tarafta da bulutlanma şeklinde gözüküyor. Aşağıdakiler , görüş mesafesini arttırınca parça parça sırıtıyor.
  7. C

Samsung G4 (IPS) ve Samsung G65B (VA) monitörleri kıyasladığımda G65B de daha çok veya bu kadar glow olması normal mi? Sızma da olabilir Curved ekran olduğu için tam anlayamadım. Kameranın bozduğunu biliyorum. Gözle de net hissedilen yerleri işaretledim. Görüş mesafesini biraz daha arttırınca...
  8. C

Sahte ram - İdefix. Satıcı sorumluluk almıyor

Satıcı kimse THH ile korkutmayı deneyin. En kötü THH ile yine hakkınızı alırsınız ama ondan önce mavi forumda bir konu açın. Orada Ayhan Dönmez diye kullanıcı var. Ona etiket atıp yardım ister misiniz? Kendisine denk gelirseniz yardımcı olabilir.
  9. C

Sahte ram - İdefix. Satıcı sorumluluk almıyor

rami alalı 15 günü geçti mi?
  10. C

🔥İndirim AOC Q27G42XNE 2k 180hz Monitör 7.999 TL TL

Doğru olanın bu olduğunun farkındayım. Sadece uğraşmak istemeyen biri için varsa gözlemlediği yorumunu merak ettiğimden sordum.
  11. C

@Tayfunns diğer forumlarda da monitörle ilgili kullanıcı yorumlarını okudum. Ama sonuçlandıramadığım bir nokta var: Black smearing veya overshoot sorunu yaşamamak için , Overdrive modunu kullandığımız içeriğe göre sürekli ayarlamak mı gerekecek? Tek bir ayarda kullanmaya gitmez mi?? Kimisi...
  12. C

Parlaklık düşük kullanıyorum(G65B de 20/50). Casual FPS için hızı üzer mi?
  13. C

@Tayfunns , G65B ile sorunum çözülmezse başlıktaki modeli almayı düşünüyorum. Sadece HB üzerinden alma imkanım var o yüzden orada seçeneklerim kısıtlı. Bunu yaparsam +7K cebime kalacak ya da G65B yi değişime zorlayacağım. 15K ya kadar sadece AOC (260hz-bkz Q27G42ZE) modelleri var. HZ önemsiz...
  14. C

Garantisi Olan Cihaz için "Arıza Tespit Ücreti" Talebi Yasal mı?

İşin iğrençliğini şöyle anlatayım; 4 ay önce Lenovo mon. vardı. İadesini 1 1.5sene önceki fiyattan yapmaya çalıştılar. Ya monitör tamir edilsin ya da bana değişim-fiyat farkını verin dedim. 1 hafta felan HB ile savaş verdik. Fiyat farkını kupon olarak tanımladılar, beni siteye hapsettiler. Keşke...
  15. C

Evet. Hadi noname elektronikçi kimi koparsam kaardır mantığında adam çarpma peşinde, işin garip tarafı da samsung buna ses çıkarmaması :D
  16. C

Oradan dediğiniz yer Samsung/shop üzerinden ise ürünü HB den aldım. HBden de talep açtım zaten. Satıcıya ulaşamayınca HB temsilcisiyle görüştüm. Dün beni aradılar, ya garantideki(faturadaki) kişiyle konuşcaksınız ya da attığımız linkten ilerleyeceksiniz dediler. samsungun destek linki verildi...
  17. C

TV daha genel bir hizmet. Yani marka olarak Telefon, Tablet, TV gibi alanlarda daha işlevsel ve konuya hakimler. TV üzerinde o şekilde tecrübe yaşamanız bence daha normal. Öncesinde beni beyaz eşya servisine yönlendiriyorlar, ardından ana işi TV olan elektronikçiye yönlendiriyorlar. Sorunu...
  18. C

Süreç, telefon görüşmeleriyle ilerledi. Dün gece, yazılı metin olması adına Samsunga mail attım. -Size ulaşacağız- şeklinde yanıt verdiler. Eğer yokuşa sürmeye devam ederlerse, kanıt toplamak adına durumu yazılı olarak da iletmelerini isteyeceğim. Telefon görüşmeleri THH ye delil olarak onlarca...
  19. C

Beni yönlendirdikleri yer TV bakan bir klasik şehir içi servislerden bir tanesi. Geçen hafta konuştuğumda beyaz eşya bakan yere yönlendirdiler :D Sırf sorumluluk almamak için üstün körü bir yere paslayıp işi yokuşa sürdürtüyorlar. Adamlar sorunun ne olduğunu bile bilmyorlar. 1776717642 Adamlar...
  20. C

Samsung G65B model monitörümde; (4 AYLIK) -1 adet ölü piksel -Sol üstte ışık sızması -"SCANLİNE" sorunu var. Samsung beni bulunduğum yerdeki bir servise yönlendiriyor. Ana merkez talebimde EK ÜCRET istiyorlar. Yerel teknik servisle görüştüğümde; "scanline" sorununu anlatamıyorum/anlamıyorlar...
Geri