Arama sonuçları: *

1. Mehmet Ali Aladağ

Yasim 13 aileme yuk olmadan nasil para kazanirim

bu yaşta yapabileceğin çek şey parayı har vurup harman savurmamak. eğer okumayı düşünüyorsan derslerine sıkı çalış ama yok ben baba mesleği yapacam diyorsan hafta sonu, kar tatilleri, resmi tatillerde ve yaz tatilinde babanın yanında çalış. belki benimkinin aksine sana para da verirler :) kısaca...
  2. Mehmet Ali Aladağ

Hangi Dine İnanıyorsunuz Neden İnanıyorsunuz

Müslümanım. dindar bir insanım. kesinlikle bir tanrının var olduğunu düşünüyorum çünkü uzay zaman kütleye göre bile değişebilecekken bundan münezzeh bir tanrının olmaması imkansız. çok tanrılı dinleri saçma bulduğum için inanmıyorum. İbrani dinlerden İslam'ı seçmemin de nedeni tanrıyı en güçlü...
  3. Mehmet Ali Aladağ

Le'Cola'nın Coca Cola'dan İyi Olduğu Gerçeği

Kardeş 2 yıllık konuyu neden yükseltiyorsun
  4. Mehmet Ali Aladağ

RDR2 hangi şekilde daha iyidir

2 K 165 hz. Ps5 oynayacağîm tv ise 4K samsung muhtemelen de 60 hz dir 1738350889 Onun için ne kadar seviye bir bluetooth adaptör almam lazım
  5. Mehmet Ali Aladağ

RDR2 hangi şekilde daha iyidir

ps5'im ve pc'im var. rdr2 almak istiyorum klavyede mi daha güzel olur konsolda mı? sistem donanımlarım RTX 4060 ti 16g, ryzen 5 7500f, gskill ripjaws 5600mhz ddr5 16 gb ram. vs.
  6. Mehmet Ali Aladağ

Instagram Beyler Helal Para Kazanmak Artık Yalan Mı?

Kardeş sen şimdi trans olmak=çok para mı dedin yoksa ben mi yanlış anladım? 1738103846 bu arada mesajlaşmak amacıyla başka sitelere gidebilme imkanın varsa, instagramı sil kanka. Rahatlarsın
  7. Mehmet Ali Aladağ

Teknolojik gelişmenin sınırlarına geldik mi

Eskiden özellikle soğuk savaş ve 2000-2020 li yıllarda teknoloji dört nala gelişiyordu. Gerçekten bir cihaz almak istediğimizde acelesi yoksa 1 2 yıl bekliyorduk ve 3 4 kat daha iyisini aynî fiyata alıyorduk. Şimdi samsungun s25 lansmanından sonra, bilgisayar sektörünün can çırpışmaya...
  8. Mehmet Ali Aladağ

Minecraft oynarken tabletim çöküyor

Samsung galaxy tab s6 lite tabletim var mijecraft oynarken çöküyor oyundan atîyor bazen kendini yeniden başlatıyor oyun modu açık oynuyorum. Nasıl çözebilirim
  9. Mehmet Ali Aladağ

Msi afterburner bazı oyunlarda çalışmıyor

bende de battlefieldde göstermiyor
  10. Mehmet Ali Aladağ

Cehennem sonsuz mu? (sonsuzsa tanrı kötü bir varlık olmuş olmuyor mu)

Sen o kadar nimet ver akıl irade ver onu kusursuz yarat. Sonra o sana inanmasîn sana inananlara hakaret etsin. Ardından ölünce niye sonsuz cehennem. Yav kardeşim kafir neden inanmadığı Allah'ın Cennetini istesin? İsterse bu ne biçim yüssüzlüktür. Ayrıca cehennem konusunda, kafirsen zaten Allaha...
  11. Mehmet Ali Aladağ

Los Angeles Yangınlarının Gerçek Durumu nedir

Zaten her yaz kalifornyada yangınlar olur. Benim anlamadığım kışın ortasında niye oldu. Evet biliyorum los angeles deniz kenarında sıcak bir şehir ama yinede bunun sebep olduğunu zannetmiyorum 1736685475 P*K ve otel yaptıranlar yakıyor 1736685546 Şuan ki zarar 60 milyar dolar değil mi o kadar...
  12. Mehmet Ali Aladağ

Hayda ateist vs müslüman kavgası başlattım yanlışkıkla. Arkadaşlar benim öyle bir iddiam yok zaten "Bazıları Allah Gazzenin intikamını alıyor diyor" dedim benim hiçbir iddiam yok hiçbir sorumluluk kabul etmiyorum
  13. Mehmet Ali Aladağ

Arkadaşlar internette ve özellikle instagramda çok fazla yapay zeka vasıtasıyla hazırlanmış yalan içerikler var. Bu Los Angeles yangınları ne kadar ciddi? Ne kadar maddi ya da can kayıbı var? Tüm Los Angeles yandı mı bilenler bilmiyenlerı aydınlatırsa hoş bir konu olabilir. Bazıları Allah...
  14. Mehmet Ali Aladağ

Bu forumda niye cevap alamıyorum

Aynı durum bende de çok oluyor. Son zamanlarda forumu o kadar sık kullanmadığımdan ve ilgi çeken sorunlar hakkında konular açtığımdan fazla yaşamıyorum bu durumu
  15. Mehmet Ali Aladağ

Battlefield benzeri mobil oyun önerisi

mobil oyun işte ne bekliyorsun. sonuçta yapımcısı koca bir şirket değil bir kişidir herhalde. 1736432291 hem o kadar da benzemiyor
  16. Mehmet Ali Aladağ

Tahminim doğru çıktı. grafik kötü geliyor ancak mobil için ortalama. zaten mobilde savaş oyunu için fazla seçenek yok
  17. Mehmet Ali Aladağ

TRENDYOL üzerinden 15-20k arası LAPTOP

ne için kullanacaksınız laptopu ona göre laptop bulacağım
  18. Mehmet Ali Aladağ

Hangi ülkeler var (kesin mihverler ile müttefiklerdir)
  19. Mehmet Ali Aladağ

Cs 1.6 nereden güvenlice indirebilirim

yani kaçak indirirsem raporlanır mıyım
  20. Mehmet Ali Aladağ

Cs 1.6 nereden güvenlice indirebilirim

yani 25 yıllık oyuna da pek para vermek istemiyorum. çevremdeki herkes bu oyunu korsan oynuyor ben steamden alırsam bana aylarca aklen engelli muamelesi yaparlar
Top Bottom