Neler Yeni

Yasim 13 aileme yuk olmadan nasil para kazanirim

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Eymen
13 yasindayim pc im yok tellefonum da cok iyi degil ailemede yuk olmak istemiyorum en hizli sekilde nasil para kazanirim

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Eymen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
harçlığın var mı
Bazen
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam basit sosyal medya içerikleri veya e-ticaret dışında aklıma çok bir şey gelmedi.

hocam basit sosyal medya içerikleri veya e-ticaret dışında aklıma çok bir şey gelmedi.

Ne gibi

Moech

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Tuğra Yıldız
13 yasindayim pc im yok tellefonum da cok iyi degil ailemede yuk olmak istemiyorum en hizli sekilde nasil para kazanirim
pek birsey yapamazsin gibi duruyor yasindan dolayi degil bilgisayarin yok ve telefonun iyi degil o yaslarda oyun icinde item al-sat yaparak para kazanabilirsin veya normal hayatta calisarak.

bahtsızkarakter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
273
İsim
Alperen Yılmaz
Bazen

Ne gibi
Harçlık almayı bırakıp kendin yazın basit bi işe gir garsonluk çıraklık vs bizim arkadaşın oğlu geçen yaz 25k kazandı sanayiden

Dahası  
Reaksiyon skoru
218
İsim
Mehmet Ali Aladağ
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı, ekran kartı, işlemci, vb.
Steam
Mehmetali20100
Discord
mehmetali2407
bu yaşta yapabileceğin çek şey parayı har vurup harman savurmamak. eğer okumayı düşünüyorsan derslerine sıkı çalış ama yok ben baba mesleği yapacam diyorsan hafta sonu, kar tatilleri, resmi tatillerde ve yaz tatilinde babanın yanında çalış. belki benimkinin aksine sana para da verirler :) kısaca özet geçecek olursam şuan kasmaya gerek yok. ne yapacaksan da işini düzgün yap. her okuyanın başarılı olmadığı gibi her okumayanın da dükkanları evi arabası olmuyor.

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Çay ocağına gir hocam günlük yevmiye alırsın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,761
Üyeler
168,350
Son üye
DOBRA
Top Bottom