müşteri hizmetlerine hem ulaşmak zor hem de ulaşınca bilgisayar ile bilgili birisi çıkmıyor telefona. Sonra düşük puan verince de tekrar tekrar arayıp ''bi...
Hocam geçmiş olsun bende Gaming gecesinden kasa almıştım yamuk gelmişti ilk kargo şirketine gidin dediler kargo şirketi suçu üstlenmek istemedi sonra ince...
incehesap iade konusunda sıkıntı. bu firmadan ürün alırken garanti kullanacağın bi ürün alın.
ben bi parça almıştım. kargodayken iptal etmeme rağmen. servis...
https://www.ikea.com.tr/urun/mittzon-beyaz-160x80-cm-calisma-masasi-09529087
aynı paraya ikea 160x80 masa satıyor.
1775232666
adam komiklik olsun diye mi...
İlbaşta gülmüştüm ama şimdi böyle oldum 😡😡
1775232102
Merhaba konuyu açalı 3 ay oldu. Monitör Kolu almıştım sorun bi nebze çözüldü. Şuan benim için yeterli.
Ben Vodafone kullanıyorum. Telefonum S23 Ultra. Daha önce IMEI attığım telefon 5G desteklemiyordu (LG G3’tü).
Uygulamadan kontrol ettiğimde “telefonunuz 5G...
Merhaba arkadaşlar bende yüksekliği ayarlanılabilen couger estar var ölçüleri 120x60 cm. Küçük geldiği için tablayı değiştirebilirmiyim ? İkea sitesinde...
Merhaba var. AUTO modunda dediğiniz gibi hava partiküllerini tarıyor ne kadar kirliyse o hızda çalışıyor.
1762656473
Mobil uygulamadan da ayarlanabiliyor...
Vitesi almak saçma ama ürünün kendisi güzel, 2. Elini alabilirsin çünkü bu ürünler 3 ay kullanılır 6-12 ay kullanırız diye elde tutulur, sonra satsak mı...