Arama sonuçları: *

1. E

Couger E-Star 120 Masa Tablası Değiştirme

Merhaba arkadaşlar bende yüksekliği ayarlanılabilen couger estar var ölçüleri 120x60 cm. Küçük geldiği için tablayı değiştirebilirmiyim ? İkea sitesinde 140x70 cm tabla buldum bunu alıp montelesem uyumlu olurmu acaba bilgisi olan varmı ? yada başka masa tablası öneriniz varmı. Couger E-Star 120...
  2. E

Thrustmaster T30ORS ve Thrustmaster TH8A Vites 2. El alınır mı?

Sağolun hocam çakması felan varsa sıfır ürünlere bakıyım herkes teşekkür ederim
  3. E

Thrustmaster T30ORS ve Thrustmaster TH8A Vites 2. El alınır mı?

Merhaba arkadaşlar, bu seti almak istiyorumda 4 sene kullanılmış herhangi bir sorun olmadığını belirtiyor kullanıcı. Fiyatı 25k bu fiyata alınır mı?
  4. E

83k ya aldığım sistem nasıl?

İade hemen iptal olur 2 gün içinde felan paran yatar
  5. E

İncehesap gaming masa iade sorunu Cougar E-Star 120

Merhaba arkadaşlar, İncehesap'tan Cougar E-Star 120 elektrikli oyuncu masası satın aldım. 09.01.2026 sipariş verdim, 13.01.2026 tarihinde kurulumunu yaptım. Ancak 120 cm ölçü bana küçük geldi. Bunun üzerine 14 gün içinde cayma hakkımı kullanmak istedim. Satıcıya iade talebi açtım fakat bana şu...
  6. E

Cougar E-Star 120 masayı kurdum, sizce çok mu küçük kalmış?

Anladım hocam teşekkür ederim
  7. E

Hocam, bu işlerden anlıyorsunuz gibi üst tablayı büyütsem marangozda vs yaptırsam olurmu acaba
  8. E

Geri iade yapılmıyor elimde kaldı bu masa "Merhaba, Koltuk / mobilya sınıfına girdiğinden iade alınamamaktadır. Mesafeli Sözleşmeler Yönetmeliği'nin 15. maddesi uyarınca cayma hakkı kapsamında değildir."
  9. E

Hocam şansımı denerim kargoda hasarlı gelmişti kutusu biraz yırtılmıştı. Bide masayı kurarkende vidalama felan yaptım iz felan hertürlü bırakmıştır geri söküncede dahada gider. İade almazlarsa sıkıntı gidip gelmesi vs...
  10. E

Hocam araştırmadan, aceleci davrandım 9500 aldım bu masayı. Yükseklik ayarıda pek kullandığım bişey değil aslında.
  11. E

Selamlar arkadaşlar, geçen cuma İncehesap üzerinden aldığım çalışma masasının dün kurulumunu yaptım. Masayı odaya yerleştirip ekipmanlarımı üzerine dizince gözüme biraz küçük geldi. Masanın kurulumunu yaptım, yani vidalama işlemleri bitti. Parçalarda haliyle vida izleri oluştu. Bu durumda ürünü...
  12. E

Cougar E-STAR 120 Oyuncu Masası alınır mı?

Hayırlı olsun hocam bende aldım araştırdım biraz. fiyatı iyi geldi bana bi altındaki siyah koltuğuda aldım 1767993690 Hawk Nova Siyah Oyuncu Koltuğu 1767993714 Fiyat 10k
  13. E

Cougar E-STAR 120 Oyuncu Masası alınır mı?

Merhaba arkadaşlar, bu masa alınır mı? bilgisi olan yada kullanan varmı ? Cougar E-STAR 120
  14. E

Rdr2 Unknown error FFFFFFFF hatası

Merhaba arkadaşlar rdr2 oynarken ffff hatası alıyorum 30 dakika yada 1 saat arayla geliyor. Görevin ortasında gelince görevi tekrardan yapmak zorunda kalıyorum. Oyunu epic gamesden satın almıştım. Bazı yöntemleri denedim ama işe yaramadı. Directx12, ekran kartı driver silip yeniden yükledim...
  15. E

Vatan hazır sitem parça iade mümkün mü ?

Piyano, ssd, ram aldığım siteyede yazmıştım ürünü almak istemiyorum diye dahada uygun olanlarını bulmuştum. Kargocu geldiğinde almadım 4-5 gün içinde göndericiye iade gitti. Vatanlada konuşursun istersen almaktan vazgeçtim diye yada başka bişeyler söylersin. 1767428150 Kargocu gelirse alma geri...
  16. E

Vatandan toplama sistem 120k

Harbiden neden böyle hatalı olsaydı şuana kadar düzeltirlerdi 1767389332 Stok yetersiz diyor 😀
  17. E

Vatan hazır sitem parça iade mümkün mü ?

Kargoyu almadan iade edebilirsin. Ben bu şekilde çok iade ettim
  18. E

Yeni Aldığım OEM Sistem Nasıl Olmuş?

Evet hocam zor denk getirdik 🙂 şuan 90k bandına çıkmış 1767176086 Samsung Odyssey G65B LS27BG652EUXUF 27" Qhd 240Hz 1ms Kavisli Va Gaming Monitör
  19. E

Sağolun hocam, Teşekkür ederim sistemden memnunum. Oyun için almıştım
  20. E

Sistemi alalı 1 ay oldu Sistem: 75k Monitör: 13k Monitör: Samsung Odyssey G65B LS27BG652EUXUF 27" Qhd 240Hz 1ms Kavisli Va Gaming Monitör Anakart: GIGABYTE B850M FORCE 9600MHz(OC) DDR5 Soket AM5 M.2 HDMI DP mATX İşlemci: AMD Ryzen 77800X3D 4.2GHz 96MB Önbellek 8 Çekirdek AM5 5nm Ekran...
Geri