Bende bekliyordum gelmeyince 2 3 hafta önce thrustmaster th8s almıştım. Bunda alıyım dedim zam getirdiler düşerse belki alırım hocam şuan sadece gaming sitesinde var galiba
Ben dün alacaktım pxn sfu 6 bin tl di. Bugün sipariş verecektim 7 bin tl olmuş bu kadarda fırsatçılık olmaz ama vazgeçtim almaktan. İlk stoklara geldiği zamanda 5 bin tl den koymuşlar
İlbaşta gülmüştüm ama şimdi böyle oldum 😡😡
1775232102
Merhaba konuyu açalı 3 ay oldu. Monitör Kolu almıştım sorun bi nebze çözüldü. Şuan benim için yeterli.
Ben Vodafone kullanıyorum. Telefonum S23 Ultra. Daha önce IMEI attığım telefon 5G desteklemiyordu (LG G3’tü).
Uygulamadan kontrol ettiğimde “telefonunuz 5G desteklemiyor” uyarısı alıyorum ve hâlâ 5G kullanamıyorum.
Vodafone’da denediğiniz cihazın IMEI’si 5G desteklemeyen bir telefona mı ait?
Merhaba arkadaşlar bende yüksekliği ayarlanılabilen couger estar var ölçüleri 120x60 cm. Küçük geldiği için tablayı değiştirebilirmiyim ? İkea sitesinde 140x70 cm tabla buldum bunu alıp montelesem uyumlu olurmu acaba bilgisi olan varmı ? yada başka masa tablası öneriniz varmı.
Couger E-Star 120...
Merhaba arkadaşlar, İncehesap'tan Cougar E-Star 120 elektrikli oyuncu masası satın aldım. 09.01.2026 sipariş verdim, 13.01.2026 tarihinde kurulumunu yaptım. Ancak 120 cm ölçü bana küçük geldi. Bunun üzerine 14 gün içinde cayma hakkımı kullanmak istedim. Satıcıya iade talebi açtım fakat bana şu...
Geri iade yapılmıyor elimde kaldı bu masa
"Merhaba, Koltuk / mobilya sınıfına girdiğinden iade alınamamaktadır. Mesafeli Sözleşmeler Yönetmeliği'nin 15. maddesi uyarınca cayma hakkı kapsamında değildir."