https://ty.gl/233rg0uznh434
3 yildir kullaniyorum hic sikintisi olmadi cokme fln da olmadi sadece kurması biraz ugrastiriyor birde odada biraz alaninin...
Bu sorunun cevabı sende bizde değil. Kendini en iyi sen bilirsin tanırsın. Sence yapabilir misin? Denemelere giren nerde neyin eksik en iyi bilen sensin...
Ortaogretim kpss hazirlaniyorum daha yeni 2025 ayt tarih cografya sorularina baktim cogunu cozdum dogru ciktı ve ustune paragraf ve felsefe sorularini...
Meslek cıkışliyim adalet bolumunden mezunum.
Bizim bölümden alim yapilcak diyorlar ayriyeten düz lise cikisli birine gore atamada daha ön planda oluyoruz...
Yillardir yqpiyorum internette belli basli programlar var (adobenin) youtubede progrmalarin kullanim egitimleri videolari var after effect, photoshop...
Bizim burda 1 tl ye karton bardakta cay satiyorlar belediye yardimi ile yapildi dayilar gelip iciyor.
3 yil oldu acilali alip duruyorum bende yanibasindaki...
Hocam bana gore fazla ayriyeten kendi param 6 ay iste calistim ailemden para almiyorum kutuphanede derw calisiyorum kendi sahsi harcamalarim, ayriyeten...
Genelde disarda yemek yedim ondan dolayi bu kadar fazla tuttu bence bi waffle yedim 150 200 tl durumde 200 250 tl civari keske yemeseudim diyorum bazen o...
Dershanedeki çoğu hoca, hoca bile değil ya. Atanamamış, onun bunun tanıdığı olan boş tipler. Bu arada gidin yönetime şikayet edin. Burası devlet okulu, lise...
Sikayet etsekte cok bisey degismez gibi geliyor tek o hoca var inanin.
Dershaneninde olanaklari kotu ayriyeten.
Dershanede ders valisanilirsiniz diyorlardı...
Kpss için dershaneye yazildim bütün ders anlatimlari çok iyi kverdikleri kitaplarda guzel ama türkce anlatan kişi gercekten sinava girse yapamayacak...