Dershanedeki çoğu hoca, hoca bile değil ya. Atanamamış, onun bunun tanıdığı olan boş tipler. Bu arada gidin yönetime şikayet edin. Burası devlet okulu, lise...
Sikayet etsekte cok bisey degismez gibi geliyor tek o hoca var inanin.
Dershaneninde olanaklari kotu ayriyeten.
Dershanede ders valisanilirsiniz diyorlardı...
Kpss için dershaneye yazildim bütün ders anlatimlari çok iyi kverdikleri kitaplarda guzel ama türkce anlatan kişi gercekten sinava girse yapamayacak...
dediğim gibi özellikleri bilirsen en en kötü ihtimalle kalem oynatırsın sorularda ve çoğunu da yaparsın çünkü attığın soruların seviyesi gerçekten çok...
Tesekkurler mert hocayi diblemeyi dusunmustum bende zamaninda tyt yi onunla calisiyordum.
Bu arada bu sorularida anlayamayanlar var kimisi calistigi halde 6...
Meslek cikisliyim ondab dolayo matematik berbat ama gecen yil tyt hazirlanirken vazi sorulari cozebiliyordum ortaogretimdeki matematiğin ilk 12-15 sorusu...
Duz paragraf sorularinda yanlis cok cikmiyor ama diger cesitlerinde cikiyor ve baktigimda dikkatsizlikten yanlis yapmis oluyor ve diger testlerdede aynisi...
Kpss calisiyorum her gun paragraf cozmeme ragmen sinavda hep 9 doğru 11 yanliş civari cikariyorum. 2 ay once 15 dogru 9 yqnlis cikarmistim o zaman hic...
Kpss dershane denemelerinde türkcede 30 sorudan max yaptigim su ana kadar
15 dogru 6 yanlış bu ilk denemede cikardigim net digerkinlerde 13 yanlis 11...