Çalışmaya motivasyon işi olarak bakmak yerine zorunluluk olarak bakarsanız sorun çözülür. Şöyle düşün: sevdiğin bir oyun var ve bunda geçemediğin bir bölüm...
Kanka valla su an 5 6 bin takipcili yapay zeka kanalim var instada ona her gun video atiyorum sabahlari onun disinda yaptigim birsey yok inan su reels...
Kpss calisiyorum 5 6 aydir ve sinava son 2 ay kaldi 75 78 puan arasi geliyor ortaogretim kpss den 64 puandan cikardim ama ilk calismaya basladigimdaki...
Hpcam bi kere normal konuştum onlarla 6 7 ay konuşmadık sonra bana gelip whatsaptan kendi yazdi napiyosun vb. Diye sohbet muhabbet geri kazanmaya çalıştı...
19 yasindayim sosyal çevreye alışık değilim ailemde cocuklugumdan bu yana beni çok onemsemezdi dediklerime çok kale almazlardı ve okulda surekli zorbalık...
ilk basta boyle olma her kadina evet diyormussun gibi kisisel olarak kadinlari insan olarak gor elde edilecek birisi olarak degil saf sevgi olsun icinde...
Konuyu ben açtım sandım al benden de o kadar mat 0 o kadar temel kitabı çözdüm yok abi 8-9 net anca o da problemlere gelmeden önce iste. Ben de lisansa...
Ya valla yaparim aslinda kardesim anlatiyor matematigi o acidan avantajim var (2018 19 ayt mat 40 ta 40 yapmis biri) yardim ediyor ortaogretim kpss mat...