eşofman giyin hocam kilo vrilir boyunuz var dert etmeyin benimde boy 170 ama 175 olsun isterdim istekle olan bir şey değill benimki ama sizin elinizde koz...
Zamaninda spor yapmistim ama yemege dikkat etmedigim icin etkisi olmamisti daha cok yeme duzenimde sikinti var gunde 2 butun ekmek yiyorum ortalama ondab...
Selamlar kardeşim. Spor yapamayacaksanız verebileceğim en iyi tavsiye, sınav sonuna kadar, yani spora başlayana kadar uyku düzeninize dikkat etmeniz...
19 yasindayım kpss calisiyorum 4 aydır ve sınavada 4 ay kaldı hic spora girmiyorum normalde 100 105 koloydum o zaman vucudum fit gorunuyordu yuzum tombul...
Butun konularım bitti 2008 kpss genel kültürü çözdüm 60 sorudan 45 doğru 15 yanlış yaptim normalde 25-30 dogru civari yapiyorum denemelerde genel kültür...
https://ty.gl/233rg0uznh434
3 yildir kullaniyorum hic sikintisi olmadi cokme fln da olmadi sadece kurması biraz ugrastiriyor birde odada biraz alaninin...
Bu sorunun cevabı sende bizde değil. Kendini en iyi sen bilirsin tanırsın. Sence yapabilir misin? Denemelere giren nerde neyin eksik en iyi bilen sensin...
Ortaogretim kpss hazirlaniyorum daha yeni 2025 ayt tarih cografya sorularina baktim cogunu cozdum dogru ciktı ve ustune paragraf ve felsefe sorularini...