Hocam sevgili meselesinde çoğu kişi birbirlerini sevdiği için sevgili olmuyorlar.
''Herkes'' gibi olmak için veyahut film ve dizilerdeki o romantik anları...
Verdiğim örnekler yüzünden sadece dış görünüşünü demişim gibi anlaşılmış her alanda kendini geliştireceksin. Zekanı da dış görünüşünü de karakterini de...
Hocam doğru diyorsunuzda kusursuz bir vucut=kadın demek değilki yani sadece dis gorunuse kasa bakanlarin geneli afedersiniz hayat kadinindan farki olmuyor...
Hocam kız arkadaş sevgili yapmak falan bir zorunluluk değil. Sırf elime kız eli değsin diye bir eyleme kalkarsan pişman olursun. Daha yaşın genç illaki...
Ya bulamaz evet ama bugüne kadar böyle gelmiş bulsada en iyisini bulmalı çünkü bugüne kadar en iyisi olmuş kimse ulaşamamış
Hocam @ahmetkoklu kendini...
Eywallah hocam dedikleriniz beni mutlu etti ve mantiklı doğruda, su an sinav donemindeyim o yuzden kafa gidiyor bazen aslinda dedigimin biraz sacma oldugunu...
evet arkadaş gözünde çok büyütmüş eskiden bende öyleydim kzılarla konuştukça açıldım ama hala ilişki yapamadım taabi
1785440463
oturduğu yerden kızı...
Hocam şöyle benim bildiğim bi kaç kişi var ilk kız arkadaşı 22-23 yaşında olmuş vs. Vs.
Benimde olmadı boşver geç hocam birgün tanışırsın birisiyle sorar...
sana kızların çoğunlukta olduğu ortam lazım o ortamı bulursan gerisi gelir bu kadar takıntı yapmaya gerek yok niyetini belli et yoksa friendzone yersin...
Sosyal çevrem çok genis değil hocam, arkadas cevrem var ama kız konusunda eksigim en fazla internetten konustugum oldu onlarda çok uzak yerlerde yasiyordu...
19 yasindayim elime kız eli değmedi diyebilirim ve çok kafaya takıyorum bu sorunu sevgilisi olanlar öpusenler benden daha üst bir statüde insanlarmis gibi...
Hocam inan memur olursam dunya benim olur ekstradan freelancer video animasyon isleri ile ugrasicam yillardir ugrastigim isler iki yerden para gelicek...
Valla garanti olmasi için 80 85 almak gerekiyor ama 70 üstünde bile atama olur eğer çok alim yapilirsa ama en az bi 75 puan almak gerek. Seçim olduğundan...
19 yasindayim ortaogretimdeb gireceğim 5 6 aydır calisiyorum ve dershaneye gidiyorum ve betlerim 40-50 arası her deneme aynı bütün konuları bitireim...