ahmetkoklu isimli üyenin son içerikleri

1. A

3 Ayda 14 Bin TL Harcamışım Fazlamı Azmi Sizce?

Hocam bana gore fazla ayriyeten kendi param 6 ay iste calistim ailemden para almiyorum kutuphanede derw calisiyorum kendi sahsi harcamalarim, ayriyeten dershane ucreti vb de kendim karsiliyorum tabi o fiyat dahilinde degil eklemedim ama normalde disari cikan birisi degilim yani en fazla 1 ayda...
  2. A

3 Ayda 14 Bin TL Harcamışım Fazlamı Azmi Sizce?

Genelde disarda yemek yedim ondan dolayi bu kadar fazla tuttu bence bi waffle yedim 150 200 tl durumde 200 250 tl civari keske yemeseudim diyorum bazen o paraya altin alirdim :D
  3. A

Dershanede Ki Hocanın Anlatım Şekli

Sikayet etsekte cok bisey degismez gibi geliyor tek o hoca var inanin. Dershaneninde olanaklari kotu ayriyeten. Dershanede ders valisanilirsiniz diyorlardı gittim tek kisilik kucuk odalar var icerisi tozdan befes alinmaz pencere cam yok hapishane hucresi gibi siralar tozlu kirik burda...
  4. A

Dershanede Ki Hocanın Anlatım Şekli

Kpss için dershaneye yazildim bütün ders anlatimlari çok iyi kverdikleri kitaplarda guzel ama türkce anlatan kişi gercekten sinava girse yapamayacak seviyede, ciddiyim. Ubiversite hocasi gibi slayttan okuyor bu internette ders videolari ceken hocalarin slaytlarindan ders anlatiyor tahtada...
  5. A

Kpss Ortaögretim Matematikte Nasıl 15 Net Yaparim

Tesekkurler mert hocayi diblemeyi dusunmustum bende zamaninda tyt yi onunla calisiyordum. Bu arada bu sorularida anlayamayanlar var kimisi calistigi halde 6 soru civarinda yapiyor, bilmiyorum insallah yapabilirim geri kalan sorularda problem sorulari :)
  6. A

Kpss Ortaögretim Matematikte Nasıl 15 Net Yaparim

Meslek cikisliyim ondab dolayo matematik berbat ama gecen yil tyt hazirlanirken vazi sorulari cozebiliyordum ortaogretimdeki matematiğin ilk 12-15 sorusu çok kolay ciddi anlamda yani beleş net diyim bu deneme ancak cıkmış sorularida bu şekilde yani az biraz calisip belki 20 beti bulurum...
  7. A

Türkçe Netlerimi Nasil Duzeltebilirim?

Hocam son yaptigim denemede turkcedeb 17 dogru 6 yanlis yapmisim bi oncekinde 9 dogru 12 yablis yapmistim allah razi olsun :D
  8. A

Duz paragraf sorularinda yanlis cok cikmiyor ama diger cesitlerinde cikiyor ve baktigimda dikkatsizlikten yanlis yapmis oluyor ve diger testlerdede aynisi oluyor. Yagiz hocam dedigin mantikli buarada yatin kutuphanede denemek istiyorum inan su durumdab kurtulmak istiyorum türkceyi ekime kadar...
  9. A

Denemeden sonra aktif paragraf cozmeye basladim bakalim son deneme aciklansin ona gore yol izleyeceğim
  10. A

Hocam inan haklisin yani gun icinde duygu durumun cok degisken ayriyeten ilac kullaniyorum kafami dinlendiriyor ama yinede engellemiyor yillar once yasadigim olaylar kafamda donuyor gece yatarken ders calisirken aklima geliyor instagramda gordugum bir video icerigi bile kafama takinti olabiliyor...
  11. A

Kpss calisiyorum her gun paragraf cozmeme ragmen sinavda hep 9 doğru 11 yanliş civari cikariyorum. 2 ay once 15 dogru 9 yqnlis cikarmistim o zaman hic paragraf cozmuyordum simdi cozmeme ragmen ayni sorulardan 8 9 dogru yapiyorum okadar ayrintili sekilde okumama ragmen yanlis yapiyorum kpss...
  12. A

Kpss Türkçe İçin Ne Yapabilirim?

Kpss dershane denemelerinde türkcede 30 sorudan max yaptigim su ana kadar 15 dogru 6 yanlış bu ilk denemede cikardigim net digerkinlerde 13 yanlis 11 dogruya dustum. Normal düz paragraflari cozuyorum ama bu kelime yerlestirme ve cumle sirasi duzeltme araya cumle sokma sorularini yapamiyorum...
  13. A

Ders Çalışmaktan Zevk Alıyorum

:(
  14. A

Ders Çalışmaktan Zevk Alıyorum

Sosyal çevrem yok buluşcak kimsem yok (2 3 kisi haric onlarlada badir konusuyoruz) Sabah 7.30 8.00 civarı kalkıyorum akşam 22:50 de evde oluyorum, Yemek yiyorum 12.00 01.00 civari yatıyorum sonra yine ayni döngü..... Duzenli olarak kutuphanede çalışınca bi süreden sonra eve geldigimde...
  15. A

Memurlar neyden sikayetci oluyor?

Ornan bakanlığı 8 saat reels kaydırma egea 1.3 multijet
Geri