ahmetkoklu isimli üyenin son içerikleri

1. A

Neden Bu Kadar Takıntılıyım

Hocam doğru diyorsunuzda kusursuz bir vucut=kadın demek değilki yani sadece dis gorunuse kasa bakanlarin geneli afedersiniz hayat kadinindan farki olmuyor. Tamam önemli ama bu kadar degil cevremde cok tanik oldum cunku tipi yok vucudu iyi degil agzi laf yapiyordu
  2. A

Eywallah hocam dedikleriniz beni mutlu etti ve mantiklı doğruda, su an sinav donemindeyim o yuzden kafa gidiyor bazen aslinda dedigimin biraz sacma oldugunu biliyorum ama kafa birsey bulamayınca bu konulara yöneliyor. Bi açıdan doğru şu ana kadar adam akilli bir kız ile konusmadım dediginiz...
  3. A

Sosyal çevrem çok genis değil hocam, arkadas cevrem var ama kız konusunda eksigim en fazla internetten konustugum oldu onlarda çok uzak yerlerde yasiyordu sadece kütüphaneye gittiğimde kiz gordummu konusuyorum kendimi aşmak için işe yarıyor ama ilerletemedim tam olarak. Ve lisede asiri sessiz...
  4. A

19 yasindayim elime kız eli değmedi diyebilirim ve çok kafaya takıyorum bu sorunu sevgilisi olanlar öpusenler benden daha üst bir statüde insanlarmis gibi görüyorum, ornegin daha yeni instagramda sadece 1 saniyeligine biribiri ile opusen bir cift gordum ve yorumlarda birinin yorumunu takinti...
  5. A

Kpss Den 80 Puan Alabilirmiyim?

Hocam inan memur olursam dunya benim olur ekstradan freelancer video animasyon isleri ile ugrasicam yillardir ugrastigim isler iki yerden para gelicek hayatı yasicam dedigin gibi matı haletmem lazim
  6. A

Valla garanti olmasi için 80 85 almak gerekiyor ama 70 üstünde bile atama olur eğer çok alim yapilirsa ama en az bi 75 puan almak gerek. Seçim olduğundan dolayı bu yıl güzel alim yapilacak çogu bolumden ozellikle bizden alim yapilacagina dair haber geldi zaten. Ama tabi hicbirsey garanti değil
  7. A

Adalet bolumunden mezunum zabit katibi olarak basvurucam avantajim var o açıdan 1785059371 Meslek lisesi yani kendi bolumunden basvurucam
  8. A

19 yasindayim ortaogretimdeb gireceğim 5 6 aydır calisiyorum ve dershaneye gidiyorum ve betlerim 40-50 arası her deneme aynı bütün konuları bitireim ayriyeten dershanede ustunden geciyorlar, her denemeden ortalama 70 75 puan alıyorum. Amacım 80 almak sinava 3 ay kaldı matematik yapamıyorum o...
  9. A

Sizce Gerçekten Sosyal Hayatım Varmı?

Soylemeyeyim ama cok kucuk bi sehir 390 bin nüfüsü var tek eğlence mekanı carsida yurumek avm ye gitmek bowling bilardo vb. Oynamak birde sinirsiz pizzaci vb. Var 1784804371 Hocam valla kimisini goruyorum erkekli kizli inan gecesinde hepsi grup olarak işi pisiricek hayatini yasiyorlar vallahi...
  10. A

Sizce Gerçekten Sosyal Hayatım Varmı?

19 yasindayım lisedeyken 2 3 arkadasim oldu onlarla disari hic cikmazdik ama internette discordda hep iletisimde olurduk guler eglenirdik ama hic disari cikipta gezmedik mezun olduktan sonra gezdik oda 1 2 ayda bir disari cikiyoruz beraber ve cikincada gece cıkıyoruz tenha biryerde cips kola...
  11. A

Kpss Türkcede 18 Betten 10 Nete Düstüm Ne Yapabilirim

Kpss calisoyurm 4 aydir ve 20 nin ustune hic cikamadim paragraflardan ble yanlis geliyor daha yeni deneme yaptim 30 sorudan 10 dogru 15 yanlis geldi. Kafami yuzumu çizdim sinirden full genel kulturmu kassam diyorum 60 gene kulturun 50 sini dogru yapsam matematik 10 soru turkce 10 15 yapsam yeter...
  12. A

19 Yaşında 190 Boyunda 120 Kilo Olmak

Hmm
  13. A

Neden 1783710605 Daha mantikli ekmek bizde kultur oldugundan birakmasida zor
  14. A

Zamaninda spor yapmistim ama yemege dikkat etmedigim icin etkisi olmamisti daha cok yeme duzenimde sikinti var gunde 2 butun ekmek yiyorum ortalama ondab dolayo sikinti oluyor. Baslamayi dusunuyorum 95 kilo fln olsam cok iyi olur 1783697943 İnsallah valla istiyorum bende sportif kizlar ile...
  15. A

Eywallah hocamda inan pantolon falan sigmuyor rahat hissetmiyorum kendimi iste o sikinti
Geri