Zamaninda spor yapmistim ama yemege dikkat etmedigim icin etkisi olmamisti daha cok yeme duzenimde sikinti var gunde 2 butun ekmek yiyorum ortalama ondab dolayo sikinti oluyor. Baslamayi dusunuyorum 95 kilo fln olsam cok iyi olur
1783697943
İnsallah valla istiyorum bende sportif kizlar ile...
Butun konularım bitti 2008 kpss genel kültürü çözdüm 60 sorudan 45 doğru 15 yanlış yaptim normalde 25-30 dogru civari yapiyorum denemelerde genel kültür için konusursam.
https://ty.gl/233rg0uznh434
3 yildir kullaniyorum hic sikintisi olmadi cokme fln da olmadi sadece kurması biraz ugrastiriyor birde odada biraz alaninin olmasi gerek alti full demir al bunu hocam baya genis hersey sigiyor
Ortaogretim kpss hazirlaniyorum daha yeni 2025 ayt tarih cografya sorularina baktim cogunu cozdum dogru ciktı ve ustune paragraf ve felsefe sorularini cozsem 40 45 bet civariba cikabilirmiyim sizce
amacım 4 yillik bolum kazanip askerligi uzatmak :)
Meslek cıkışliyim adalet bolumunden mezunum.
Bizim bölümden alim yapilcak diyorlar ayriyeten düz lise cikisli birine gore atamada daha ön planda oluyoruz (eğer atama yapılırsa)
Hocam ramin yuksek olmasi lazim malesef yani sikinti cikar kendim program kasar vb.
Benim 32 gb ram rtx 4060 var ondab dolayi sikinti olmuyor ama windowsun kendi ekran karti ve 4 gb ile malesef cok kapsamli isler yapamazsin bende dusuk bir bilgisayarda islere baslamistim ama sadece photoshop...
Yillardir yqpiyorum internette belli basli programlar var (adobenin) youtubede progrmalarin kullanim egitimleri videolari var after effect, photoshop, premier pro nun ama ilk once photoshopu ogrenmen lazim daha iyi olur cunku after effecti yada premieri direkt kullanmaya basalrsan cok zor...
Bizim burda 1 tl ye karton bardakta cay satiyorlar belediye yardimi ile yapildi dayilar gelip iciyor.
3 yil oldu acilali alip duruyorum bende yanibasindaki caycida 20 tl :)