Arama sonuçları: *

1. A

Ders Calisma Motivasyonum Düştü Ne Yapabilirim

Mantıklı ama thomas shelby edit daha entelektüel geliyoronu izlicem 😎
  2. A

Kanka valla su an 5 6 bin takipcili yapay zeka kanalim var instada ona her gun video atiyorum sabahlari onun disinda yaptigim birsey yok inan su reels kaydirma isini vb. Birakmam lazimda iste bazen hakim oluyorum bazen olamiyorum (İnstagram hesabindaki videolar 100 ila 400 k arasi izleniyor...
  3. A

Kpss calisiyorum 5 6 aydir ve sinava son 2 ay kaldi 75 78 puan arasi geliyor ortaogretim kpss den 64 puandan cikardim ama ilk calismaya basladigimdaki motivasyon su an yok. O zaman kutuphaneye sabah 9 da gider aksam 11 de eve gelir yatar yarin ne calisacagimi dusunurdum simdi kafam daliyor...
  4. A

İnsanlara Karşı Sınır Koyamıyorum

Kanka sevgili ciftleri gorunce onlarin mutlulugunu gorunce aglayasim geliyor. Kpss calisiyorum su an inan calismayo birakip kizlara yogunlasasim var son 2 ay daha dayanmaya calsiiyorum universitede kendimi asicam diye tahmin ediyorum 1787083707 Kanka valla dogru diyorsun kimini dovdum ama...
  5. A

Hpcam bi kere normal konuştum onlarla 6 7 ay konuşmadık sonra bana gelip whatsaptan kendi yazdi napiyosun vb. Diye sohbet muhabbet geri kazanmaya çalıştı işe yariyor gercekten bende malesef kabul etmek zorunda kaldım şu an sikintimiz yok ama eskiden çok sikintiliydi yani kabul ettigimede pisman...
  6. A

19 yasindayim sosyal çevreye alışık değilim ailemde cocuklugumdan bu yana beni çok onemsemezdi dediklerime çok kale almazlardı ve okulda surekli zorbalık çekerdim ve kendimi sözlü olarak savunadığım için herkesi doverdim. Bu yuzdende arkadaş çevrem çok olmadı, olan arkadaşlarımda çok adam akıllı...
  7. A

Kendimi Geliştirirsem Bir Kızın Bana Bakma Olasılığı Artarmı

Vallahi güzel yazı yazmissin hocam, eywallah tavsiyen için
  8. A

Kendimi Geliştirirsem Bir Kızın Bana Bakma Olasılığı Artarmı

19 yasindayım a2 b1 başlangıcı ingilizce biliyorum ama b1-b2 seviyesine cikartmak istiyorum ayroyeten video animasyon isleriyle ugrasiyorum zamaninda iyi para kazandigim oldu yurt disindanda calistigim 1 kisi olmustu. Ayroyeten 5 6 k takipçili iyi etkileşim alan bir instagram hesabım var :D...
  9. A

Kpss Çalışma Sistemim İyi mi?

Yargı yediklim
  10. A

Ya valla yaparim aslinda kardesim anlatiyor matematigi o acidan avantajim var (2018 19 ayt mat 40 ta 40 yapmis biri) yardim ediyor ortaogretim kpss mat sorulari kolay oldugu icin rahat 10 soru yaparim ugrassip ustune gitsem 1786621955 Valla benim hocaminki iyidir bilmiyorum ben dershaneye...
  11. A

İşte 0 im uaparsam 3 4 soru yqpabiliyorum onun disi yok 1786619605 Turkce 15 18 dogru arasi yapiyorum
  12. A

80 - 82 civari
  13. A

Konular bitti vatandaşlık hariç sistem bu sekilde günlük 5 6 saatte bitirmeyi dusunuyorum bu programı Ekstrada yapabilirim zaman kalirsa
  14. A

Neden Bu Kadar Takıntılıyım

Hocam doğru diyorsunuzda kusursuz bir vucut=kadın demek değilki yani sadece dis gorunuse kasa bakanlarin geneli afedersiniz hayat kadinindan farki olmuyor. Tamam önemli ama bu kadar degil cevremde cok tanik oldum cunku tipi yok vucudu iyi degil agzi laf yapiyordu
  15. A

Eywallah hocam dedikleriniz beni mutlu etti ve mantiklı doğruda, su an sinav donemindeyim o yuzden kafa gidiyor bazen aslinda dedigimin biraz sacma oldugunu biliyorum ama kafa birsey bulamayınca bu konulara yöneliyor. Bi açıdan doğru şu ana kadar adam akilli bir kız ile konusmadım dediginiz...
  16. A

Sosyal çevrem çok genis değil hocam, arkadas cevrem var ama kız konusunda eksigim en fazla internetten konustugum oldu onlarda çok uzak yerlerde yasiyordu sadece kütüphaneye gittiğimde kiz gordummu konusuyorum kendimi aşmak için işe yarıyor ama ilerletemedim tam olarak. Ve lisede asiri sessiz...
  17. A

19 yasindayim elime kız eli değmedi diyebilirim ve çok kafaya takıyorum bu sorunu sevgilisi olanlar öpusenler benden daha üst bir statüde insanlarmis gibi görüyorum, ornegin daha yeni instagramda sadece 1 saniyeligine biribiri ile opusen bir cift gordum ve yorumlarda birinin yorumunu takinti...
  18. A

Kpss Den 80 Puan Alabilirmiyim?

Hocam inan memur olursam dunya benim olur ekstradan freelancer video animasyon isleri ile ugrasicam yillardir ugrastigim isler iki yerden para gelicek hayatı yasicam dedigin gibi matı haletmem lazim
  19. A

Valla garanti olmasi için 80 85 almak gerekiyor ama 70 üstünde bile atama olur eğer çok alim yapilirsa ama en az bi 75 puan almak gerek. Seçim olduğundan dolayı bu yıl güzel alim yapilacak çogu bolumden ozellikle bizden alim yapilacagina dair haber geldi zaten. Ama tabi hicbirsey garanti değil
  20. A

Adalet bolumunden mezunum zabit katibi olarak basvurucam avantajim var o açıdan 1785059371 Meslek lisesi yani kendi bolumunden basvurucam
Geri