Dagiterkedenokcu
80+
- Reaksiyon skoru
- 16
13 yasindayim pc im yok tellefonum da cok iyi degil ailemede yuk olmak istemiyorum en hizli sekilde nasil para kazanirim
hocam basit sosyal medya içerikleri veya e-ticaret dışında aklıma çok bir şey gelmedi.13 yasindayim pc im yok tellefonum da cok iyi degil ailemede yuk olmak istemiyorum en hizli sekilde nasil para kazanirim
Bazenharçlığın var mı
hocam basit sosyal medya içerikleri veya e-ticaret dışında aklıma çok bir şey gelmedi.
hocam basit sosyal medya içerikleri veya e-ticaret dışında aklıma çok bir şey gelmedi.
pek birsey yapamazsin gibi duruyor yasindan dolayi degil bilgisayarin yok ve telefonun iyi degil o yaslarda oyun icinde item al-sat yaparak para kazanabilirsin veya normal hayatta calisarak.13 yasindayim pc im yok tellefonum da cok iyi degil ailemede yuk olmak istemiyorum en hizli sekilde nasil para kazanirim
Harçlık almayı bırakıp kendin yazın basit bi işe gir garsonluk çıraklık vs bizim arkadaşın oğlu geçen yaz 25k kazandı sanayidenBazen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ne gibi
İzin vermiyorlarkiHarçlık almayı bırakıp kendin yazın basit bi işe gir garsonluk çıraklık vs bizim arkadaşın oğlu geçen yaz 25k kazandı sanayiden
Senin anan baban gayet iyi insanlarmış ama izin vermiyorlarsa bir şey yapamazsın bi bildikleri vardırİzin vermiyorlarki
İnternet uzerinden falan yapamazmiyim hic biseySenin anan baban gayet iyi insanlarmış ama izin vermiyorlarsa bir şey yapamazsın bi bildikleri vardır
Yaparsın dropshipping değil de e-ticaret falanİnternet uzerinden falan yapamazmiyim hic bisey