Yasim 13 aileme yuk olmadan nasil para kazanirim

Reaksiyon skoru
16
13 yasindayim pc im yok tellefonum da cok iyi degil ailemede yuk olmak istemiyorum en hizli sekilde nasil para kazanirim

harçlığın var mı
Bazen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam basit sosyal medya içerikleri veya e-ticaret dışında aklıma çok bir şey gelmedi.

hocam basit sosyal medya içerikleri veya e-ticaret dışında aklıma çok bir şey gelmedi.

Ne gibi

13 yasindayim pc im yok tellefonum da cok iyi degil ailemede yuk olmak istemiyorum en hizli sekilde nasil para kazanirim
pek birsey yapamazsin gibi duruyor yasindan dolayi degil bilgisayarin yok ve telefonun iyi degil o yaslarda oyun icinde item al-sat yaparak para kazanabilirsin veya normal hayatta calisarak.

Bazen

Ne gibi
Harçlık almayı bırakıp kendin yazın basit bi işe gir garsonluk çıraklık vs bizim arkadaşın oğlu geçen yaz 25k kazandı sanayiden

bu yaşta yapabileceğin çek şey parayı har vurup harman savurmamak. eğer okumayı düşünüyorsan derslerine sıkı çalış ama yok ben baba mesleği yapacam diyorsan hafta sonu, kar tatilleri, resmi tatillerde ve yaz tatilinde babanın yanında çalış. belki benimkinin aksine sana para da verirler :) kısaca özet geçecek olursam şuan kasmaya gerek yok. ne yapacaksan da işini düzgün yap. her okuyanın başarılı olmadığı gibi her okumayanın da dükkanları evi arabası olmuyor.

Çay ocağına gir hocam günlük yevmiye alırsın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,244
Üyeler
174,841
Son üye
Elune
Geri