Arama sonuçları: *

1. Matt Murdock

🔥İndirim Migros Bisküvi, Kek, Gofretlerde 2 Öde 1'i Money Hediye!

2 al 1 öde kısmında Lindt var kaçırmayın fındıklı ve sade, ikisi de güzel. 2 tanesi 86.5 dan tanesi 43 TL neredeyse beleş fiyat. Normalde tanesini 100 civarı satarlar.
  2. Matt Murdock

Kahve dünyası ürünlerine bak çikolatadan 2 al 1 öde uyguna geliyor
  3. Matt Murdock

Aynen iyi fiyata geliyor bazıları bakın derim
  4. Matt Murdock

Öneri 2 Bin TL Gamepad önerisi - 8BitDo Ultimate 2C Wukong?

Hocam sitede test ettim. Bazı tuşlar bastığında full siyah yanarken bazıları siyah beyaz siyah beyaz gidip geliyor.
  5. Matt Murdock

Genellikle Fifa oynuyorum ara sıra da Elden Ring vs. gibi oyunlar. Attığınız kablolu galiba kablolu düşünmüyorum ama 3200 fiyatı olan sarj istasyonluda kaldı aklım. Fark varsa bir ay bekleyip onu alabilirim. Veya bilmiyorum 2-3 bin arasına başka ne vardır bakmak gerekli pek anlamıyorum. F710 var...
  6. Matt Murdock

Onu da Temu'dan alamayınca bir koymuyor değil 1800 TL ama o da aklımda 1740079377 2C ile X15 arasında hangisi iyidir acaba
  7. Matt Murdock

Allah Allah kullanan çoğu kişi övüyor. Bir Youtuber Tier List yapıp en üst sıralara koymuştu. 1740078996 Şunlardan hangisi iyidir acaba https://shop.connectgame.com.tr/search?q=gamepad&options%5Bprefix%5D=last
  8. Matt Murdock

Bu daha iyi diye düşünüyorum Hall Effect var.
  9. Matt Murdock

Baktım bu civarlara en mantıklı bu geldi. https://www.amazon.com.tr/Ultimate-Wireless-Controller-Joysticks-Remappable/dp/B0DB4LXDP7?th=1 Bununla arasında değecek fark var mıdır? Sarj istasyonu çok da gerekli gibi durmuyor...
  10. Matt Murdock

🔥İndirim RTX 5070 Tİ SATIŞTA!! 🚬47.999TL

Olması gereken fiyattan satsalar neyse de bu fiyat nedir yav neredeyse 2 kat fazlasına satacaklar. Ölümüne AMD bundan sonra.
  11. Matt Murdock

🔥İndirim RTX 5070 Tİ SATIŞTA!! 🚬47.999TL

Şikayet edemiyor muyuz bu satıcıları bu ne bilader dalga mı geçiyor bunlar? 48 bir de ön satış özelmiş. Giderim şerefimle 7900 XT alırım yemişim DLSS ini de bilmem neyini de.
  12. Matt Murdock

🔥İndirim Apple iPhone 13 32.749 TL

Liseli değilim, üni derslerim bir kaç saat sürüyor. Çok telefon kullandım ben ama hiçbirinde de wow diyip etkilenmedim. İphone 6,8,11,13 bunları kullandım. 14 Pro Max abimde var bir kaç saat baktım sadece. O da öyle çok farklıymış hissi vermedi. Şu ana kadar en iyi hissi veren S24 Ultra oldu...
  13. Matt Murdock

1 günde biter dediğim cümleyi göstersene Allah için göster bekliyorum. 1 gün götürse çok iyi zaten. 1 gün değil çünkü bir kaç saat falan götürüyor. Demediğim şeyi demiş gibi nasıl yanıtlayabiliyorsun kafan mı iyi önce okumayı öğrensen çok daha iyi olacak. Hiç bir telefonun Fanboyu değilim...
  14. Matt Murdock

Valla hiç öyle düşünmüyorum. Oyun oynarken alev alacak gibi ısınıyordu 13. Oyunlarda da sarjı çok fazla yiyordu. 3000mah olayını zaten Android ile kıyaslamıyorum. Asıl olay böyle optimize edebilirken düşük mah koymaları. Yoksa Android kadar koysalar daha da fazla gidecektir belki.
  15. Matt Murdock

iPhone 13 kullandım dostum boş yapıp durma. Apple Ceosu bile iPhone sarjlarının az gittiğini biliyordur sen neyi savunuyorsun burada? Bu kadar da savunmak olmaz sanki babanın markası hönkürtme. İyi olan yanını söyler geçersin bu nasıl bir fanboyluktur bilader. Okula 100 doldurup gidiyordum...
  16. Matt Murdock

Aynen haklısın hor kullanmıyor direkt sarjı içtiği için hor kullanmasına gerek kalınmıyor
  17. Matt Murdock

Yardım 6-7 bin tl oyuncu koltuğu önerisi

Daha dün akşam aldım hocam 1740046976 75 fazla değil
  18. Matt Murdock

Öneri M-L Mouse Pad Önerir Misiniz?

Bütçe varsa Wraith'den bak
  19. Matt Murdock

Temu 2700 kupon gerçek mi?

Boş şey bu bakma. Atıyorum 700'e 100 tl indirim veriyor falan o 100 TL'leri topluyor toplam 2700 lük farklı farklı kuponlar.
  20. Matt Murdock

Cloud 3 valorant ses farklı

Her kulaklıkta yaratır illaki. Tabi bazı berbat kulaklıkarda o bile kurtarmıyor ama v2x de yaraması gerekli.
Top Bottom