Neler Yeni

🔥İndirim Apple iPhone 13 32.749 TL

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,983
İsim
Oğuz
Hayatında bir tane iphone kullansan iphoneun boşta pili neredeyse hiç harcamadığını bilirdin. Kullanmadığın için bilmemen doğal.
iPhone 13 kullandım dostum boş yapıp durma. Apple Ceosu bile iPhone sarjlarının az gittiğini biliyordur sen neyi savunuyorsun burada? Bu kadar da savunmak olmaz sanki babanın markası hönkürtme. İyi olan yanını söyler geçersin bu nasıl bir fanboyluktur bilader. Okula 100 doldurup gidiyordum dönene sarj bitiyordu.

Yasinn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,364
İsim
.
iPhone 13 kullandım dostum boş yapıp durma. Apple Ceosu bile iPhone sarjlarının az gittiğini biliyordur sen neyi savunuyorsun burada? Bu kadar da savunmak olmaz sanki babanın markası hönkürtme. İyi olan yanını söyler geçersin bu nasıl bir fanboyluktur bilader. Okula 100 doldurup gidiyordum dönene sarj bitiyordu.
Hocam şuan kullanıyorum ama androide göre gayet daha fazla gidiyor. Boşta pil yemiyor. Belki ben çok kötü bir androiidden geçtim ama 3000mah'a göre optimizasyonun iyi olduğu bir gerçek bence.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,983
İsim
Oğuz
Hocam şuan kullanıyorum ama androide göre gayet daha fazla gidiyor. Boşta pil yemiyor. Belki ben çok kötü bir androiidden geçtim ama 3000mah'a göre optimizasyonun iyi olduğu bir gerçek bence.
Valla hiç öyle düşünmüyorum. Oyun oynarken alev alacak gibi ısınıyordu 13. Oyunlarda da sarjı çok fazla yiyordu. 3000mah olayını zaten Android ile kıyaslamıyorum. Asıl olay böyle optimize edebilirken düşük mah koymaları. Yoksa Android kadar koysalar daha da fazla gidecektir belki.

Yasinn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,364
İsim
.
Valla hiç öyle düşünmüyorum. Oyun oynarken alev alacak gibi ısınıyordu 13. Oyunlarda da sarjı çok fazla yiyordu. 3000mah olayını zaten Android ile kıyaslamıyorum. Asıl olay böyle optimize edebilirken düşük mah koymaları. Yoksa Android kadar koysalar daha da fazla gidecektir belki.
Evet o konuda haklısın hocam, kapasitesi daha yüksek batarya koyabilirlerdi. Oyunlarda şarjı gidiyor ama çok hızlı değil bence. Dediğim gibi ben boktan bir telefondan geçtim belki ondandır :D

Checkmate

80+ Silver
Android Fanboyu olan sensin “hönküren herif” daha okuman anlaman yok.Ben iphoneun pili mükemmel gider falan demiyorum hiç bir yerde de savunmadım, sadece iosun boştaki tüketimi androidden az diyorum. Boş yapmışsın. 3200mahlık telefon kullanıyorsun 1 günde bitiyor diyorsun, biter tabi ne bekliyorsun 10 gün gitmesini mi? Komik acınası vallaha. Aynı pili aynı işlemci kapasitesindeki aynı işlemci gücündeki android telefona koy yarım gün zor gider. ios pil olarak androidden az tüketiyor demek iphone’un pili mükemmel gidiyor demek değildir.

Ayriyeten ios boşta androidden daha az şarj tüketiyor bunu görmemek için görme engelli olmak lazım.
android ve ios telefonu 100e şarj et bir ay beklet bakalım hangisinin pili daha çok bitiyor?
Biraz objektif ol. Önceki mesajımda 60hzye kötü diyorum fanboy olan kötü mü der birader? Birader de l ile yazılmaz.

Son düzenleme:

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,983
İsim
Oğuz
1 günde bitiyor diyorsun, biter tabi ne bekliyorsun 10 gün gitmesini mi? Komik acınası vallaha.
1 günde biter dediğim cümleyi göstersene Allah için göster bekliyorum. 1 gün götürse çok iyi zaten. 1 gün değil çünkü bir kaç saat falan götürüyor. Demediğim şeyi demiş gibi nasıl yanıtlayabiliyorsun kafan mı iyi önce okumayı öğrensen çok daha iyi olacak.
Android Fanboyu olan sensin “hönküren herif” daha okuman anlaman yok.Ben iphoneun pili mükemmel gider falan demiyorum hiç bir yerde de savunmadım, sadece
Hiç bir telefonun Fanboyu değilim hiçbiri de umurumda değil dostum. O dönem param neye yeterse alır geçirim her türlü markayı da kullandım boş yapma. Madem bir yerde savunmuyorsun sarjı kötü deyince niye laf atıyorsun kardeş kafan yerinde mi senin? Evet sarjı kötü deyip geçmek bu kadar zor olmamalı.
Aynı pili aynı işlemci kapasitesindeki aynı işlemci gücündeki android telefona koy yarım gün zor gider. ios pil olarak androidden az tüketiyor demek iphone’un pili mükemmel gidiyor demek değildir.
Ulan asıl olay zaten az mah koymaları harbiden hönkürtme adamı. Optimizasyona en ufak laf atan kimse yok zaten.
Birader de l ile yazılmaz.
Kutsal bilgilerini YKS sınavında gösterebilirsin. Bilader daha çok hoşuma gidiyor bilader.

iPhone sarj ve ısınma konusunda berbattır. NOKTA
Aksini iddia eden gelip bir şey tartışmasın.

Checkmate

80+ Silver
Okula 100 doldurup gidiyordum dönene sarj bitiyordu.
1 günde biter dediğim cümleyi göstersene Allah için göster bekliyorum.
Okula gidip gelene kadar 1 gün bitirmiş olmuyor musun?
1 gün gitmesi gerek zaten gitmiyorsa senin cihazda problem var.

Madem bir yerde savunmuyorsun sarjı kötü deyince niye laf atıyorsun kardeş kafan yerinde mi senin? Evet sarjı kötü deyip geçmek bu kadar zor olmamalı.
Şarjı kötü diyen birine veya kimseye laf atmadım kendi kendine kurulan sensin. Yok fanboymuş bilmem neymiş, ilk alıntılayan kim aç bak.

Şunu da söyleyeyim şarjı kötü demek ile bataryası az demek farklı güzel kardeşim 3200 MAH ANDROİD TELEFONLARDAN DAHA VERİMLİ ŞARJ KULLANIYOR, aradaki farkı anlayamadın hâlâ. Ben iOS'un şarjı verimli kullandığını söyledim, iPhone'un bataryasının mahını SAVUNMADIM.

Ulan asıl olay zaten az mah koymaları harbiden hönkürtme adamı. Optimizasyona en ufak laf atan kimse yok zaten.
Bravo kardeşim devlet sırrını çözmüşsün. Cihazın olayı zaten o. Ram az, batarya 3200mah ama performans olarak 12gb ramli android cihazlarla kıyaslanıyor, optimizasyon ile arayı kapatıyor. Olay bu. Bende çok mah koyuyorlar demedim, çok koysalar daha iyi olur tabi.
3000mah batarya az ama ios android kadar pili hor kullanmıyor, 3000mahlık androidden fazla gider pil.
evet dediğimde yanlışlık yok
60hz olması kötü
evet kötü fanboyluk durum yok.

Son düzenleme:

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,983
İsim
Oğuz
Okula gidip gelene kadar 1 gün bitirmiş olmuyor musun?
1 gün gitmesi gerek zaten gitmiyorsa senin cihazda problem var.
Liseli değilim, üni derslerim bir kaç saat sürüyor.
Bravo kardeşim devlet sırrını çözmüşsün. Cihazın olayı zaten o. Ram az, batarya 3200mah ama performans olarak 12gb ramli android cihazlarla kıyaslanıyor, optimizasyon ile arayı kapatıyor. Olay bu. Bende çok mah koyuyorlar demedim, çok koysalar daha iyi olur tabi.
Çok telefon kullandım ben ama hiçbirinde de wow diyip etkilenmedim. İphone 6,8,11,13 bunları kullandım. 14 Pro Max abimde var bir kaç saat baktım sadece. O da öyle çok farklıymış hissi vermedi. Şu ana kadar en iyi hissi veren S24 Ultra oldu. Yakında da geçmeyi düşünüyorum.
Telefon x marka bile olsa günlük ihtiyaçları karşıladığı sürece fanboy değilim. Eksikleri de çok umurumda olmaz insanların niye bu kadar mükemmeliyetçi olduğunu anlamıyorum zaten. Tek hoşuma giden sarj olayı. Şu an 13T pro kullanıyorum 15-20 dakika içinde sarj ettiği için başka telefonlar garip hissettirebilir.
iPhone kullanıyorum bir daha Android geçmem falan filan öyle triplere giren insanları anlamıyorum. Huawei, hadi onu geçtim Lenovo bile kullandım. Elinize ne geçiyorsa kullanın geçin işte.

Top Bottom