🔥İndirim İPHONE 16E DİP FİYAT 37899TL

16e zaten 37899 a aldıgın cihazı anca 38500 e satarsın çünkü sıfırları genelde 42-41 iken ara ara 39 a çok düşüyor bizim bekledigimiz indirim 39 ve altı yoksa hep düşüyor bu rakamlara ve benim avantajım eldeki eski telefonu hb 7k ya sayması bana cidden kelepire gelmiş olucak ama nakit alacak ve kar etmek isteyen için çok karlı yatırım olmaz mesela iphone 15 daha iyi yatırım olur
Geçen günlerde de bir tane 15 aldım zaten onun satılacağından eminim o yüzden rahat rahat harcama yapabiliyorum. 16e denemiş olurum çok kârlı olmazsa birdaha almam. Takas konusu çok sıkıntı, sarı siteden satsak hb verdiği değerin 1.5 2 kat bile üstünü alabiliyoruz.

Visa kampanyası kullanıcı kotası dolduğu için bitmiş btw

İşlemci ve pili acayip iyi f/p cihazı yapmış bu sefer olmuş harbiden. Kamera takıntısı olmayan kaçırmasın

klasik türk tek kameralı telefon çöp muamelesi gördügü için içindeki doanım eski her iphone u neredeyse eziyor sadece kamera üstüne 60hz oled ekran 2025 için yetersiz deniyor o yüzden çok önerilmedigi için iyi fiyatlara düşüyor
Mevzu sadece tek kamera olması masaya koyunca premium iPhone gibi durmaması, yani alanların hava atamayacak olması. İnsanlarda bir algı var 13 gibi çapraz çift kamera olunca “iyi telefon” oluyor Pro modellerin 3 kamerasını görünce “çok iyi telefon” oluyor kalan detaylara bakan yok. Zaten baksalar 16e den daha pahalıya 14 almazlar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İşlemci ve pili acayip iyi f/p cihazı yapmış bu sefer olmuş harbiden. Kamera takıntısı olmayan kaçırmasın
Kamera da iyi bu arada, sadece geniş açı yok işte onu çok kullanan varsa.

Ben bunu babama almaya düşünüyorum ne diyorsunuz? Adamın telefonun bütün ayarlarını kurcalayıp telefonu saçma sapan bir hale sokma huyu var. Çok kurcalayamayacağı bir telefon almam lazım o yüzden en mantıklı seçenek iphone gibi geliyor. Önerir misiniz bu profildeki bir kullanıcı için?

kamera takıntısı olmayanlar alsın demişsiniz de kamerası kötü mü çekiyor ne demek istiyorsunuz tam olarak

İphone 14 var satıp çok az ekleyip bu telefona geçmeyi düşünüyordum. Şarj süresi için iyi olurdu. Görmemişim indirimi

alınır mı?

kamera takıntısı olmayanlar alsın demişsiniz de kamerası kötü mü çekiyor ne demek istiyorsunuz tam olarak
Günlük kullanıcıyı tatmin eder ama birazcık bile ilgin varsa fotoğraf çekmeye asla seni tatmin etmez.

kaç taksit yapılıyor ve sürekli fotoğraf çeken birisi için iyi mi ,kardeşime alacağım şu an iphone xr kullanıyor ama kamerasını çok beğenmiyor sanırım

Geri