🔥İndirim İphone 16e 128GB 🔥 39.349₺

kendinle çelişmen garip 4 yıldır mobil sektöründeymişsin s25 ultra çıkalı 5 sene olmadı
İnanılmaz, ne biçim insanlar bunlar işfalasan da utanacaklarını sanmıyorum. Dün yazdığını bugün unutan yarın ne yapar kimbilir.

Bu kadar nesnel konuştuğuna göre ya Allahsın ya da en son çıkan tüm amirelleri eskitmiş olman lazım? pixel? s25 ultra? 17 pro max? xiaomi cart curt? reels izliyim de telefon övücülüğü yapayım yersen biraderim yersen :D ama işte sen ikna olmazsın biraderim sen fenerbahçe taraftarı gibisin. apple leş her şey leş samsung en iyisi apple en iyisi olsa bile ya yapı vardır yada f*toüdür falan mıdır hocam senin donanımla alaka seviyesi bağırttı.
saydıklarım arasından birtanesinde samsung daha iyi olduğunu bana kanıtla tamam kardeşim bu diyim diğerlerini nasıl kanıtlayacaksın üçlü arabelleklemeyi kendi ortamında yapmayan kendi yazılımı bile olmayan çöpü övme bana. Lütfen sana karşı toxic tutum sergileyecek değilim güzelce anlatmaya çalışıyorum emin ol.
Çöp mü? Dostum ne yaşadın sen s25 ultradada gelip bir anda çöp diyorsun Allah Aşkına?

Duyurulmamış ve çıkmamış telefon daha placeholder olarak veri girmişler bu tablo doğru bir şey göstermiyor henüz.
Şimdiye kadar duyurulmamış ama beklenen özelliklerin çoğunlukla yanlış çıktığı bir cihaza rastladınız mı?

ekosistem + yazılım + güvenlik + güncelleme desteği + üçlü arabellekleme hem çevrimdışı hem çevrimiçi ortamda. işlemcilerinin nanometrik oranına göre transistör güç dağılımı buhar odası daha sayayım mı? samsung'da ne var? ai? google? 10k'lık samsung ile 100k'lık samsungu ayıran şey ne? tasarım aynı. kasa aynı donanım aynı yazılım aynı makyajlanmış boş paket clio ve dolu paket clio gibi. dediğim gibi ben kullanıcı deneyimlerim ve bu işi yakından takip edip aynı zamanda yazılımcı olduğumdan ve mobil tarafta son 4 yıldır çalıştığımdan fikrim kanaatim bu yönde. ama noname anime pp'li 3700 mesajlı bir asosyal zinanın ne dediği umrumda değil. her iki firmaya da döktüğüm ve zarar ettiğim parayla belki emektar pederinin altındaki arabayı alırdım o kadar çarçur ettim o benim eşekliğim gerçi bir şey diyemem de emin ol her şey gördüğün gibi değil. günün sonunda kullanıcı deneyimi öne çıkıyor bebişim benim :D
Şu kadar teknik başlayıp saçmalayan başka yorum görmedim bırakın kim ne istiyorsa onu alsın nanomterik oranına göre transistör güç dağılımı kötüyse ben samsung almam aga git yarın alacak birine söyle vazgeçsin. buhar odasını da ilk önce samsung kullanmaya başladı zaten

7 aydır 16e yi kullanıyorum.ciddi derecede memnunum. Başta işlemci çok yeterli ayrıca geniş açı gibi unsurlar önemli değilse kamerası abileriyle yarışır. Ben 7 ay önce 40k ya teknosa dan almıstım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,202
Üyeler
189,047
Son üye
Krieg
Geri