Merhaba arkadaşlar İntel ultra 7 270k plus işlemcim için ASUS ROG RYUJIN III 360 ARGB EXTREME sıvı soğutucu aldım.
Bu modelde hali hazırda termal macun...
Mpg ile aynı monitörler. Ufak tefek farklar var sadece. MPG ve mag demek farklı monitörler olacağı anlamına gelmiyor. Mpg274urdfw e16m ve mag274updf e16m...
Teşekkür ederim, siparişimi iptal ediyorum. Tekrardan miniled e yöneliyorum onunda 4k olanını tercih etmen daha mantıklı olur diye düşünmüştüm aklımda bu...
Dediğim gibi tasarımcı olduğum için çoğu zaman tasarımla uğraşıyorum pc de. Biraz önce siparişimi oluşturmuştum iptal mi ediyim siparişimi. Miniled almamı...
Hocam öneriniz sayesinde biraz önce siparişimi verdim umarım memnun kalacağımı düşünüyorum, dünkü fiyatın biraz üstüne 44.619,03 TL idefixten Tekramarket...
Hocam ben tasarımcıyım, photoshop, blender, premiere gibi uygulamalarla tüm günümü geçiriyorum. Deneyiminiz ve bilginizi çok öven olmuş bu forumda yeni...
Maalesef bende kafaya takmak istemiyorum fakat Türkiye de kolay erişemiyoruz her şeye ve yetkili satıcı tercih edip amd nin plastik koruyucu ile gönderim...
İncehesap üzerinden Intel 270K Plus işlemci satın aldım. Özellikle özenli paketleme yapılmasını rica etmeme rağmen yine garip bir paketleme ile gönderilmiş...
ASUS ROG Strix anakart modellerindeki "F" ve "H" gibi harfler, anakartın özellik seviyesini, malzeme kalitesini ve hitap ettiği bütçe segmentini belirten...