https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-aoc-u27g4xm-27-1-ms-4k-pivot-160-hz-oyuncu-u-fiyati,1418477959.html
biraz bakarken bu karşıma çıktı buna bi bakalım...
Aslında almak istediğim monitör MSI 27" MAG 274UPDF E16M dı fakat birden bire hiç bir yerde stoğu kalmadı ilginç bir şekilde. Bunun 2k versiyonu olan var...
keşke...
1782143829
senin monitörü iş için gözden çıkarman gerekiyor sanırım en iyisi olarak
3-4 yıl kullanıp atabilecek gibi düşünüp ona göre bütçe verip...
Bundan tam 1 ay önce MSI 31.5" MAG 321UP QD-OLED X24 modelini 46.000tl ye 5 taksit olarak almıştım fakat tasarımla uğraştığım için forumdaki arkadaşlar oled...
Merhaba arkadaşlar İntel ultra 7 270k plus işlemcim için ASUS ROG RYUJIN III 360 ARGB EXTREME sıvı soğutucu aldım.
Bu modelde hali hazırda termal macun...
Mpg ile aynı monitörler. Ufak tefek farklar var sadece. MPG ve mag demek farklı monitörler olacağı anlamına gelmiyor. Mpg274urdfw e16m ve mag274updf e16m...
Teşekkür ederim, siparişimi iptal ediyorum. Tekrardan miniled e yöneliyorum onunda 4k olanını tercih etmen daha mantıklı olur diye düşünmüştüm aklımda bu...
Dediğim gibi tasarımcı olduğum için çoğu zaman tasarımla uğraşıyorum pc de. Biraz önce siparişimi oluşturmuştum iptal mi ediyim siparişimi. Miniled almamı...