Hocam biraz geç oldu ama şimdi deneyebildim monitörü, şükür hiç bir ölü piksel yok gayet fiyat performans ürünü mutluyum.
1787853483
Şans sanırım biraz...
Bu konularda genelde sorun yaşamayanlar sessizce oyunlarına veya işlerine baktıklarından sorun yaşayan azınlığın sesi daha fazla çıkıyor. Sorunlu olma...
Dün TCL 27G64 Mini LED modelini ikinci monitör olarak sipariş ettim. Yorumlarda ölü piksel sorunu yaşayan birkaç kişiyi görmüştüm ama “şanssızlık olabilir...
Yani inşallah garantilik bir durum olmaz ama moralinizide daha fazla bozmak istemiyorum evet ssd kolay arızalanmaz ama benim 2 defa başıma geldi şahsi...
Ulaş kendisine, SSD'lerin etiketi söküldüğü için garanti dışı kalmış de. İçinize sinmeyen bir bağlantı varsa, işinin ehli başka bir bilgisayarcıya tekrar...
Gerçekten çok üzücü :'/
1786312949
İlginiz için çok teşekkür ederim, Yalova dayım ve bu işlerle kim iyidir hiç bir bilgim yok. Önceden elektrik işlerimizi...
Maalesef öyle, 1. SSD yuvasını bilmeden ilk yanlış yere takıp "aaa burda yer varmış buraya takılacak." dedi. asus rog ryujin iii extreme sıvı soğutucumu...
Geçen gün Bilgisayarımı toplattım. Toplayan kişi SSD leri anakarta takartan etiketlerini çıkartırsam anakartın termal pedleri daha iyi temas eder ve daha...
Merhaba arkadaşlar, 55 metre kare ofise 24k btu luk Klima alıcam. 80.000tl ye kadar Klima bakıyorum. Hem Soğutma ve Isıtma olacak iyi bir Klima önerileriniz...
https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-aoc-u27g4xm-27-1-ms-4k-pivot-160-hz-oyuncu-u-fiyati,1418477959.html
biraz bakarken bu karşıma çıktı buna bi bakalım...
Aslında almak istediğim monitör MSI 27" MAG 274UPDF E16M dı fakat birden bire hiç bir yerde stoğu kalmadı ilginç bir şekilde. Bunun 2k versiyonu olan var...