sasuruto isimli üyenin son içerikleri

1. S

Yardım Asus Rog Ryujın Iıı 360 Extreme Hazır Termal Macunu İyi mi? Termal Macun Önerisi

Kesin bilgi midir? nerede yazıyor ben bulamadım.
  2. S

Yardım Asus Rog Ryujın Iıı 360 Extreme Hazır Termal Macunu İyi mi? Termal Macun Önerisi

Merhaba arkadaşlar İntel ultra 7 270k plus işlemcim için ASUS ROG RYUJIN III 360 ARGB EXTREME sıvı soğutucu aldım. Bu modelde hali hazırda termal macun sürülü bir şekilde geliyormuş. Sizce bu termal macun iş görür mü? Yoksa silip farklı termal macun mu kullanmalıyım? ve Termal macun...
  3. S

🔥İndirim Penta Tandem 4k 240hz Msı Mag 321up X24 44.134 Tl

Miniled olarak sanırım alınabilecek şu an en iyi model bu mudur? başka bundan iyidir dediğiniz öneriniz var mı?
  4. S

Bu modele ne dersiniz peki - MAG 274UPDF E16M https://tr.msi.com/Monitor/MAG-274UPDF-E16M?_gl=1*af3j92*_up*MQ..*_ga*MzY3NDk3OTAxLjE3NzkyOTQ3NDk.*_ga_EKWJM5N6ZY*czE3NzkzOTQ1MTkkbzMkZzEkdDE3NzkzOTQ1NDYkajMzJGwwJGgxNjgzOTA5NTUx
  5. S

Teşekkür ederim, siparişimi iptal ediyorum. Tekrardan miniled e yöneliyorum onunda 4k olanını tercih etmen daha mantıklı olur diye düşünmüştüm aklımda bu tarz bişe vardı...
  6. S

Dediğim gibi tasarımcı olduğum için çoğu zaman tasarımla uğraşıyorum pc de. Biraz önce siparişimi oluşturmuştum iptal mi ediyim siparişimi. Miniled almamı mı önerirsiniz ve hangi model almamı önerirsiniz tavsiye verirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler
  7. S

Hocam öneriniz sayesinde biraz önce siparişimi verdim umarım memnun kalacağımı düşünüyorum, dünkü fiyatın biraz üstüne 44.619,03 TL idefixten Tekramarket üzerinden alımımı yaptım. Tasarımcıyım umarım yanma gibi problemlerde karşılaşmam ilk oled monitörüm olacak kendileri. Siz bu konuyu...
  8. S

Hocam ben tasarımcıyım, photoshop, blender, premiere gibi uygulamalarla tüm günümü geçiriyorum. Deneyiminiz ve bilginizi çok öven olmuş bu forumda yeni olduğum için ilk defa konunuzu gördüm ve monitör arayışındaydım. Bu "Penta Tandem 4k 240hz Msı Mag 321up X24" bu modelin şu anda fiyatı iyi...
  9. S

Cpu Paketleme Sorunu

Maalesef bende kafaya takmak istemiyorum fakat Türkiye de kolay erişemiyoruz her şeye ve yetkili satıcı tercih edip amd nin plastik koruyucu ile gönderim yapılınca ve plastik koruyucu küçük geldiği için işlemciye hasar verebilme potansiyeli olunca insanın morali bozuluyor kafaya takıyor. Heves...
  10. S

Cpu Paketleme Sorunu

İncehesap üzerinden Intel 270K Plus işlemci satın aldım. Özellikle özenli paketleme yapılmasını rica etmeme rağmen yine garip bir paketleme ile gönderilmiş. Daha önceki siparişimde de Intel işlemciyi AMD’nin plastik işlemci koruyucusuna koyup göndermişlerdi. Bu sefer aynı durum yaşanmasın diye...
  11. S

Yardım Asus Anakart Son Harfleri Ne Anlama Geliyor?

Hocam çok teşekkür ederim bu güzel detaylı bilgilendirme için. F modelde kalıyoruz o zaman :) Çok sağolun tekrardan.
  12. S

Yardım Asus Anakart Son Harfleri Ne Anlama Geliyor?

İntel ultra 7 plus işlemcim için ASUS ROG STRIX Z890-F anakart aldım fakat sonra H modeli olduğunu da gördüm ve aklım karıştı. Türkiye de ve global de F daha pahalı ama özelliklerde H daha mı iyi anlayamadım. Asuslar da Sonlara gelen H, F ekleri ne anlama geliyor. E nin daha üst segment...
  13. S

Asus Rog Strıx Z890 H mi F mi?

Az önce intel ultra 7 plus işlemcim için ASUS ROG STRIX Z890-F anakart aldım fakat sonra H modeli olduğunu da gördüm ve aklım karıştı. Türkiye de ve global de F daha pahalı duruyor ama özelliklerde H daha mı iyi anlamadım. Bu Asuslar da Sonlara gelen H, F ekleri ne anlama geliyor. E nin daha...
  14. S

3D Artiste Göre Sistem toplama

Merhaba, Bende aynı şekilde tasarımcıyım ve pc topluyorum ekran kartı ve psu aynı aldım sizinle, cpu için ryzen 9950x ile intel 270 plus arasında takılı kaldım çok kararsızım. Siz nasıl topladınız ve ne yapmamı önerirsiniz, anakart için dediğiniz modeli aldınız mı memnun musunuz yoksa başka bir...
Geri