Arama sonuçları: *

1. S

Amd Ryzen 9 Vs Intel Ultra 7: Hangisini Seçmeli?

bu ay içinde toplama işini bitiricem hocam
  2. S

260 watt gibi değerlerden bahsediyorlar ve dediğim gibi türkiye piyasasında fiyatı çok fazla olduğu için hala tercih edilmeli mi? ryzen 9 9950xin tr fiyatı yurtdışı fiyatına çok daha yakın onun için hangisi gerçekten daha mantıklı kararsız kalıyorum
  3. S

son olarak 270 plus ın çok fazla güç tükettiğini gördüm bu uzun vadede problem değil midir? ve yurtdışı fiyatı 300 dolar ürün türkiyede 20binlerden başlıyor fakat 9950x yurtdışı fiyatlarına daha yakın ülkemizde 24 bine bulunabiliyor bunları da kattığımızda hangisini almak daha mantıklı sizce?
  4. S

270k plus almak daha mantıklı geliyor oralara çıkmışken daha iyisi uzun ömürlü olsun diyorum size şöyle bir sorum var 20.300 tray olarak mı alıyım yoksa kutulu şekilde 21.700 e mi hangisini tercih etmeliyim?
  5. S

şu anda 20-21 bandında alınır mı yoksa beklemeli miyim?
  6. S

compare yaptığımda 270 plus daha iyi çıkıyor ama yanlışlıkmı var
  7. S

RTX 5080 alıcam, Photoshop, Blender, Premiere Pro gibi edit programları kullanıyorum. AMD Ryzen 9 9950x alma planım vardı ama arkadaşlar İntel Ultra 7 270K Plus işlemci daha iyi olduğunu söylüyorlar. Sizce hangisini tercih etmeliyim veya bunlardan daha iyi olur dediğiniz cpu var mıdır?
  8. S

Rtx 5080 Ekran Kartı Önerisi Yardım Sistem

innonun zotacın alt markası olduğuna emin misiniz? ikisi de farklı şirketlere ait benim gördüğüm 1778582170 Teşekkür ederim hocam
  9. S

aralarında 2k fark var eğer oc daha iyise o kadar para ödüyorum 2k fark daha öderim fakat anlamadığım nokta indirimsiz halleri oc li versiyonlarının fiyatları daha uygun, indirimde de oc lilere daha az indirim uygulanıyor bü yüzden bir tık daha pahalı kalıyor 1778581056 tamamdır, takip edicem...
  10. S

INNO3D Nvidia Geforce RTX5080 X3 65.800 6 ay vade farksız taksit seçeneği var, Zotac 5080 daha iyise paraf kart çıkartabilirim ama vatanda tekrar öyle mi indirime girer mi beklemeye değer mi?
  11. S

Merhaba arkadaşlar sistem toplamaya niyetlendim. 5080 Ekran kartı almak istiyorum 3 model arasında kaldım; -INNO3D Nvidia Geforce RTX5080 X3 Oc -INNO3D Nvidia Geforce RTX5080 X3 -GALAX GeForce RTX 5080 EX Gamer 1-Click OC anlamadığım bir konuda çoğu yerde inno3d nin oc olan modeli daha uygun...
Geri