ayranli_tuz
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,479
yok gelmicek dinamik ada varya 120 gelirse
bence de gelmez 60ta kalır dinamik ada koyarlar tek kameralı iphone 16 olur
yok gelmicek dinamik ada varya 120 gelirse
bence de gelmez 60ta kalır dinamik ada koyarlar tek kameralı iphone 16 olur
tanıtımın 1 saati havadan sudan goygoyda geçince.ya 120 gelirse
apple fitness pro max plus izleriz 1 saat
samsungun tanıtımlarda öyle mi tanıtım başladıktan ne kadar süre sonra telefonlarını satışa çıkarıyorlarapple fitness pro max plus izleriz 1 saat
hic izlemedim yav samsung tanıtımı, ne desem yalan olursamsungun tanıtımlarda öyle mi tanıtım başladıktan ne kadar süre sonra telefonlarını satışa çıkarıyorlar
tanitimdaki fitness hareketlerine ozenip yapmaya baslamadan 3 saniye onceki anlıklar.apple fitness pro max plus izleriz 1 saat
inanır mısın suan aynı böyle oturuyom, ekrana böyle uzandım mc oynuyodum sağdaki ekranda da forum acıktanitimdaki fitness hareketlerine ozenip yapmaya baslamadan 3 saniye onceki anlıklar.
Alıntıyı görüntüle
alınır ama dynamic island yok 60 hz ekran 11in işlemcisi pili iyi hali gibi yaniBu fiyata alınır mı sizce? İphone 11 128 GB kullanıyorum. Pil sağlığım %82.
11in ekranı lcd ve 1080p bile değil, bunun ekran oled ve 2kalınır ama dynamic island yok 60 hz ekran 11in işlemcisi pili iyi hali gibi yani
evet bana da öyle geliyor, sanki hiç telefonu değiştirmemiş gibi olacağım. ama 11inde yavaş yavaş dönemi bitiyor hatta bitti.alınır ama dynamic island yok 60 hz ekran 11in işlemcisi pili iyi hali gibi yani
arada baya fark var telefon değişmemiş gibi olmaz ama bence 17e bekle, dolar olarak aynı fiyatta çıkar ama türkiyede fiyatlar ne derece olur kestirmek zorevet bana da öyle geliyor, sanki hiç telefonu değiştirmemiş gibi olacağım. ama 11inde yavaş yavaş dönemi bitiyor hatta bitti.
o zaman biraz daha bekleyeyim 17e çok uçuk bi fiyata çıkmazsa yada 16e nin fiyatı düşerse ona göre alırım.arada baya fark var telefon değişmemiş gibi olmaz ama bence 17e bekle, dolar olarak aynı fiyatta çıkar ama türkiyede fiyatlar ne derece olur kestirmek zor