sen söylemeden ben söyliyim sakın samsung çöpünü apple ile aynı kefeye koyma birader. s25 ultra ve son model saat son model kulaklığını ekosistemini kullanan biri olarak söylüyorum. sıfır fanboyluk.samsungun tanıtımlarda öyle mi tanıtım başladıktan ne kadar süre sonra telefonlarını satışa çıkarıyorlar
sen tuşlu telefon kullan amca dokunmatikler sana göre değilsen söylemeden ben söyliyim sakın samsung çöpünü apple ile aynı kefeye koyma birader. s25 ultra ve son model saat son model kulaklığını ekosistemini kullanan biri olarak söylüyorum. sıfır fanboyluk.
Birader yazılımcı olmasam yıllardır sektörde çalışıyor olmasam haklısın diyeceğim de hiç konuşma istersen. anime profil resimli 3700 mesajlı bir zinadan dinlemicem emin ol hiç bir fikrine ve fanboyluğuna değer vermiyorum inan kisen tuşlu telefon kullan amca dokunmatikler sana göre değil
iphone 17 baz model ve s25 ultra trde aynı fiyatBirader yazılımcı olmasam yıllardır sektörde çalışıyor olmasam haklısın diyeceğim de hiç konuşma istersen. anime profil resimli 3700 mesajlı bir zinadan dinlemicem emin ol hiç bir fikrine ve fanboyluğuna değer vermiyorum inan ki![]()
ekosistem + yazılım + güvenlik + güncelleme desteği + üçlü arabellekleme hem çevrimdışı hem çevrimiçi ortamda. işlemcilerinin nanometrik oranına göre transistör güç dağılımı buhar odası daha sayayım mı? samsung'da ne var? ai? google? 10k'lık samsung ile 100k'lık samsungu ayıran şey ne? tasarım aynı. kasa aynı donanım aynı yazılım aynı makyajlanmış boş paket clio ve dolu paket clio gibi. dediğim gibi ben kullanıcı deneyimlerim ve bu işi yakından takip edip aynı zamanda yazılımcı olduğumdan ve mobil tarafta son 4 yıldır çalıştığımdan fikrim kanaatim bu yönde. ama noname anime pp'li 3700 mesajlı bir asosyal zinanın ne dediği umrumda değil. her iki firmaya da döktüğüm ve zarar ettiğim parayla belki emektar pederinin altındaki arabayı alırdım o kadar çarçur ettim o benim eşekliğim gerçi bir şey diyemem de emin ol her şey gördüğün gibi değil. günün sonunda kullanıcı deneyimi öne çıkıyor bebişim benimiphone 17 baz model ve s25 ultra trde aynı fiyat
iphone hangi özellikte daha iyi
samsungun kullanım deneyimi daha iyiekosistem + yazılım + güvenlik + güncelleme desteği + üçlü arabellekleme hem çevrimdışı hem çevrimiçi ortamda. işlemcilerinin nanometrik oranına göre transistör güç dağılımı buhar odası daha sayayım mı? samsung'da ne var? ai? google? 10k'lık samsung ile 100k'lık samsungu ayıran şey ne? tasarım aynı. kasa aynı donanım aynı yazılım aynı makyajlanmış boş paket clio ve dolu paket clio gibi. dediğim gibi ben kullanıcı deneyimlerim ve bu işi yakından takip edip aynı zamanda yazılımcı olduğumdan ve mobil tarafta son 4 yıldır çalıştığımdan fikrim kanaatim bu yönde. ama noname anime pp'li 3700 mesajlı bir asosyal zinanın ne dediği umrumda değil. her iki firmaya da döktüğüm ve zarar ettiğim parayla belki emektar pederinin altındaki arabayı alırdım o kadar çarçur ettim o benim eşekliğim gerçi bir şey diyemem de emin ol her şey gördüğün gibi değil. günün sonunda kullanıcı deneyimi öne çıkıyor bebişim benim![]()
Bu kadar nesnel konuştuğuna göre ya Allahsın ya da en son çıkan tüm amirelleri eskitmiş olman lazım? pixel? s25 ultra? 17 pro max? xiaomi cart curt? reels izliyim de telefon övücülüğü yapayım yersen biraderim yersensamsungun kullanım deneyimi daha iyi
Bu kadar nesnel konuştuğuna göre ya Allahsın ya da en son çıkan tüm amirelleri eskitmiş olman lazım? pixel? s25 ultra? 17 pro max? xiaomi cart curt? reels izliyim de telefon övücülüğü yapayım yersen biraderim yersenama işte sen ikna olmazsın biraderim sen fenerbahçe taraftarı gibisin. apple leş her şey leş samsung en iyisi apple en iyisi olsa bile ya yapı vardır yada f*toüdür falan mıdır hocam senin donanımla alaka seviyesi bağırttı.
saydıklarım arasından birtanesinde samsung daha iyi olduğunu bana kanıtla tamam kardeşim bu diyim diğerlerini nasıl kanıtlayacaksın üçlü arabelleklemeyi kendi ortamında yapmayan kendi yazılımı bile olmayan çöpü övme bana. Lütfen sana karşı toxic tutum sergileyecek değilim güzelce anlatmaya çalışıyorum emin ol.
hoca daha gecen ay samsung ovuyodun ne kafa açtın beBu kadar nesnel konuştuğuna göre ya Allahsın ya da en son çıkan tüm amirelleri eskitmiş olman lazım? pixel? s25 ultra? 17 pro max? xiaomi cart curt? reels izliyim de telefon övücülüğü yapayım yersen biraderim yersenama işte sen ikna olmazsın biraderim sen fenerbahçe taraftarı gibisin. apple leş her şey leş samsung en iyisi apple en iyisi olsa bile ya yapı vardır yada f*toüdür falan mıdır hocam senin donanımla alaka seviyesi bağırttı.
saydıklarım arasından birtanesinde samsung daha iyi olduğunu bana kanıtla tamam kardeşim bu diyim diğerlerini nasıl kanıtlayacaksın üçlü arabelleklemeyi kendi ortamında yapmayan kendi yazılımı bile olmayan çöpü övme bana. Lütfen sana karşı toxic tutum sergileyecek değilim güzelce anlatmaya çalışıyorum emin ol.
ben de nerden tanıdık geliyo diyodum bi baktım bu mesajı buldum aaaaaaaaaaaaaaahoca daha gecen ay samsung ovuyodun ne kafa açtın be