4 yıl kullanıcam bu sistemi tahmınen sonra upgrade ederim komple. sence 4 yıl dayanır mı kart? undervolt macun bakımıyla düzen tutar mı dersin?
1776112803...
ama sağ üstteki fan gereksiz geldi bana o yüzden oraya takmadım çünkü öndeki fanın aldığı havayı direkt dışarı veriyor diye düsündüm.
1776112281
bakımı...
Bende bilmiyorum hocam bilsem acmazdım zaten baktım da çok zor sıfırdan hesab açsam yan hesabımı geçerim kurtarana kadar ondan 2 tane sıfır hesab açtım (...
gamepower ama tam modelini bilmiyorum üst panel de 2 tane 12cm fan destekliyor ne almalıyım soğutucu olarak? veya elimde 12cm yatay bir soğutucu var (stok...
işlemci 85 90 derece ama stok soğutucu ile. Bazen oyunlarda sıcaklıktan ötürü throttle yiyorum 5600 işlemci. Sizce sıvı soğutma mı almalıyım
Psu fanının...
Arkadaşlar kasa fan düzenim şu şekilde: resimdeki sağ üstteki fan yok sadece bende, gerisi aynı ve fanlarımın hepsi 12cm sizce eklemem veya çıkarmam...
Aslında Sapphire ve XFX modellerinde PTM kullanılıyor diye biliyorum onlarda yıllarca değiştirmese bile problem olmayabilirde Aorus modelinde macun varmış...
gerekebilir dedim hocam şart demedim. Kullanan kişinin kullanımına göre 6 aydada değiştirilmesi gerekebilir 3 sene de 5 senede rahat gidebilir. Ne kadar...
belirli bir süre bir cihazdan gir sadece. sürekli farklı cihazlardan oyuna girince supercell hesabı güvenli olarak görmüyor ve sen bu eylemi bu yüzden...