Ryuuma21 isimli üyenin son içerikleri

1. Ryuuma21

RX 6700den hangi ekran kartına geçilmeli?

Hocam ama yeni yılda nvidia zamma fena koyacak gibi duruyor. Ne alınacaksa şu 1 ay icinde alınsa güzel olur sıfır ekran kartı olarak
  2. Ryuuma21

İşlemci Soğutucu Tercihi

Sen çok hayallere dalıyorsun okuduğunu doğru anlamıyorsun. Neyse senle daha fazla uzatmicam buyur "son cevabı" sen yaz seversin🤣
  3. Ryuuma21

Çözüldü✓ Montech xr black kasayla mATX anakart sorunu

Rica ederim hocam burası yardımlaşma forumu yardım etmekten ve yardım almaktan mutlu olduğum bir forum. Sistemin de hayırlı olsun
  4. Ryuuma21

Çözüldü✓ Montech xr black kasayla mATX anakart sorunu

atx kasalar matx anakartlar ile uyumlu benim bildiğim. 4vida oturuyorsa zaten başka vida kalmamış ve uyumlu olmus demektir
  5. Ryuuma21

İşlemci Soğutucu Tercihi

Okumadım bile bak paragraf çıkartmana gerek yok cevap vermene de gerek yok çünkü ben öyle düşünüyorum. Ha cevap vereceksen de şu şundan daha mantıklı diyebilirsin. Illa "cahil" yok bilmem ne demen yüzünden paragraf çıkarıyorsun. Gerek yok iki kelimeyle de anlatabilirsin kendini. Illa kendi...
  6. Ryuuma21

İşlemci Soğutucu Tercihi

Anladık en mantıklı yorum seninki. Bana göre hala sıvı soğutma veya iyu bir hava soğutma alması tataftarıyım ben. Iki lafında bir beni gömeceğine ve "Benim egom tetiklenmedi" diyip kendinle çelişeceğine. Başkalarının fikirlerine de saygı göstermelisin. En azından seviyeli bir şekilde...
  7. Ryuuma21

İşlemci Soğutucu Tercihi

Bak bide paragraf çıkartmış. La adam belki uzun süreli kullanacak ve bahsetmemiş olabilir. Bunu demem niye egonu tetikledi anlamış değilim. Iyi misin dayı sen?
  8. Ryuuma21

Kingston uyardı: NAND fiyatları %246 arttı, son 60 günde rekor artış yaşandı.

Ramler ekran kartı fiyatına doğru uçuşta bakalım daha ne kadar zamlanacak. Seneye yaza 32gb ddr5 ler 5070 fiyatına çıkmasın da Ram alana harbi o zaman çerezlik anakart vs de verebilirler hic saçma gelmiyor böyle düşününce :)
  9. Ryuuma21

İşlemci Soğutucu Tercihi

Ne diyon dayı ne atarlandın kendi kendine tersinden mi kalktın ne dedik aww. Olay şu adam 2k bütçesi varmıs ileri yönelik olması icin sıvı soğutma alabilir dedim. Nerenden cikardın o ryujini de atar gider yaptın sen durduk yere hele? Herşeye bi sinir stres azcık okuduğunuzu anlayınn yaw şu...
  10. Ryuuma21

256gb sata3 aldım iyi mi?? Sata ssdler de değerlenecek mi?
  11. Ryuuma21

2026da pc dizmeye kalksak naneyi yiyecez yani desene artık🙃 Eyvah eyvah 1766005769 Senin sistem baya baya yeterli bana göre. 32gb ram de nerden baksan bi 3-5 yıl daha götürür
  12. Ryuuma21

İşlemci Soğutucu Tercihi

Belitmemiş ama belirtmesine gerek de yok ben sadece mantıklı bir öneride bulundum. Gerek olmayabilir de dediğin gibi kendi bilir konu sahibinin
  13. Ryuuma21

İşlemci Soğutucu Tercihi

Yakın bir zamanda sistem yükseltmeyi düşünüyorsa şimdiden sıvı soğutma alsa mantıklı olur. Ileride yeni bişeyler almaya gerek kalmaz.
  14. Ryuuma21

İşlemci Soğutucu Tercihi

Fiyatına göre en iyisi cidden. Ama sıvı soğutmaya yönelebilir bence
  15. Ryuuma21

Profil Fotoğraflarına Noel Şapkası Ekleme Etkinliği / 2025 - 2026

Rdr2 yi aldığım için kendimi enayi gibi hissediyorum.
Geri