Ryuuma21 isimli üyenin son içerikleri

1. R

Bu ayar bilgisayarıma zarar verir mi?

Sana göre...
  2. R

Bu ayar bilgisayarıma zarar verir mi?

Her teknik bileşenin bir sağlığı vardır. Bunların sıcaklıkla veya yazılımsal sebeplerle ömrü düşebilir. Ama bu dediğim çok az miktarda olur %5 civarı olur benim tahminim. Yani mesela sen bu işlemciyi 5yıl bu şekilde kullandın, 5 yıl öncesinde eskiden cinebencte aldığın skoru alamazsın. Bu arada...
  3. R

Ekran Kartı değişimi

11-12k civarına satabilirsin. Elden de 9-10k okey fiyattır bu ekran kartı için bence.. ekran kartı için bütçen ne? Şu anda f/p olarak 9060xt 16g var mesela 21k civarına. Güzel bir yükseltme olur. İkinci elden alacaksan durum değişir. Ben bilmiyorum hocam
  4. R

Bofigo firması güvenilir mi

Ben almıştım ama sana tavsiye etmem 90x40cm olanını almıştım masa biraz sallanıyordu. Hele düz bir zeminin yoksa daha sıkıntı...
  5. R

Sesler garip geliyor

https://www.nvidia.com/tr-tr/geforce/drivers/ Şurdan kendi işletim sistemini ve ekran kartını seçip yükleyebilirsin. 1774031038 Hocam ben anakart sürücülerini yuklemiyorum ama bir zararı olur mu? Size sormak istedim
  6. R

RTX 4070 Super için işlemci yükseltme önerisi

Curve ayarı nedir kıymetli hocam 1774029022 9800x3d'yi oyunlarda soğutur ancak çok yoğun işlemci kullanan uygulama, oyunlarda sıkıntı olabilir. 7800x3d için ise yeterli gelir diye düşünüyorum assasin 120se
  7. R

İnternete bağlanabiliyorum ancak internet erişimi yok gözüküyor

Valla kesin bilemiyorum hocam ama müşteri temsilcisini arardım ben sonra da modeme gelen kabloları, fiber internetse eğer binadaki internet kutusunu kontrol ederdim yani
  8. R

Yardım Corsair hs80 max alternatifi ne alınabilir?

Bu sisteme kıyamazdım ben yaa🥺 sistem on numara gözüküyor
  9. R

Sesler garip geliyor

Windows update ve ekran kartının driverını yükledin değil mi? Ekran kartının driverı ses sürücüsünü de yüklüyor.
  10. R

İnternete bağlanabiliyorum ancak internet erişimi yok gözüküyor

Bulunduğunuz bölgede interneti kesmiş olabilirler. (Bi çalışma vesaire vardır internetle alakalı). Bizim de o sebeple kesiliyordu bazenleri. Müşteri temsilcisinden net bilgi alabilirsin. Modemin de kablo bağlantıları tam ve ışıkları yanıyordu değil mi?
  11. R

Arc a750 için işlemci ve anakart önerisi

Rica ederiz hocam umarım güzel alışverişleriniz olur🙌🏻
  12. R

Arc a750 için işlemci ve anakart önerisi

Kanka yerinde olsam ikinci elden 5600 düşürmeye çalışırdım ancak biraz zor yaa
  13. R

Sistemim ne kadar eder?

Yok hocam bence 22,23 iyi gibi zaten komisyon da alacak uygulama ondan. Yani eline 20 civarı kalacak o da tam hakkı diyebiliriz.
  14. R

Csgoda kasma yaşıyorum işlemci secimi

5600, 5700den daha iyi. 5700de 16mb L3 önbellek bulunuyor. 5600 alın.
  15. R

Sistemim ne kadar eder?

Ssd fiyatları, ram fiyatları vesaire arttı. Ben @Styx hocama katılıyorum.
Geri