Ryuuma21 isimli üyenin son içerikleri

1. R

5800x3d 10. Yıl Özel İşlemci Satılmaya Başlandı

am5 her türlü mantıklı aga birde o sitelerde stok bitmiş gözüküyor tekrar gelirmi, bende am4 anakart kullanıyorum almak pek mantıklı gelmedi bana
  2. R

🔥İndirim Thermalright Peerless Assassin 120 Vision ARGB - 3.699 TL

çok mantıklı her kararın hocam sana saygı duyuyorum
  3. R

hee anladim hocam. yaptığın mantıklı bu arada merak ettim gpu olarak ne düşünüyorsun ve işlemci ne birde kasa fanların ne kusura bakma çok sordum😊 ama attığın resime bakınca sistemin merak uyandırdı bende
  4. R

hocam senın egzoz fan içeri hava alıyor gibi ama ? reverse mi yoksa ?
  5. R

80mm Egzoz Fanı Önerisi

ohoo 3 tane egzoz zaten varsa fazla bile olur. benimkinde 3 intake var 2 egzoz var tam yeterli oluyor gıbı
  6. R

80mm Egzoz Fanı Önerisi

bence yukardaki arkadasın dediği gibi 8cm'lik islemci soğutucu alıp fanlarını sökebilirsin ama daha ucuza gelirmi bilemem. birde sana da 2 egzoz almani öneririm benım 1 egzoz vardı, 1 tane daha taktım ekran kartı 10 derece daha serin... yani sıcak havanın dışarı atılması önem taşıyor
  7. R

🔥İndirim Hawk 3 Lü Fan Seti + Kontrolcü 600 TL

hocam bişi sorucam 3 pini fan içinse, nasıl pwm olarak çalısıyor bu fanlar onu anlamadimm
  8. R

Ps5 2.El Alınır mı? Yoksa Xbox S mi

tamir görmemis içi açılmamış alırsın sorun olmaz ps5 al kesınlikle arada çok performans farkı var. oyun fiyatı konusunda da xbox'ta daha çok oyun ucuz. ps tarafında ise plus haricinde xbox'a göre oyunlar 2x pahali diye biliyorum ben. tabi bu söylediklerim genelleme olarak. ama yine de ps5...
  9. R

Mükkemmel İşlemci-Ekrankartı Uyumu

5060dan rx570e çağ atlar la
  10. R

🔥İndirim Hawk 3 Lü Fan Seti + Kontrolcü 600 TL

kral 6 pinli fan yok ? Düzenleme: haa tamam anladım yukarıda bi arkadaş açıklamış. galiba sadece bu hawk fanları 6 pinli
  11. R

🔥İndirim Deepcool Fd12-ARGB-3ın1 Fd12-ARGB-3ın1 Fan Soğutma 1370₺ 🔥

şu fanlara kıyasla hangısı daha iyi?? 1782055132 ama kargo da var sitede. yani kargoyla beraber konudaki fanların fiyatına eşdeğer oluyo nerdeyse
  12. R

Ryzen 5 5500 Kaç TL Ye Satılır

kardesim sen bi işine bak bos bos konusuyorsun
  13. R

Ryzen 5 5500 Kaç TL Ye Satılır

sen millete bakma kanka. sanki kendileri alacak da ölücülük huylarını burda da sürdürüyorlar. 3'e ilana koy sen. min 2800 yap
  14. R

Deepcool Ak620 Digital Pro Alınır mı?

hocam r5 5600 ile stok fan kullanıyordum önceden 93 dereceydi valorantta şimdi işlemciyi bendeki en ağır oyunlarda denedim 60'ı geçmiyor. ama 2 egzoz fan var onun da etkisi olabilir mi
  15. R

Deepcool Ak620 Digital Pro Alınır mı?

thermalright iyi mi? kanka sen bu konuları bilen birine benzıyorsun ben de konu açmıstım soğutucu ile ilgili yazmıştın. thermalright assasin x120 refined se aldim sence mantıklı mıydı ?
Geri