Ryuuma21 isimli üyenin son içerikleri

1. R

Yardım Fifine Ampligame H9 Alınır mı

valo cs2 ağırlıklıysa önermem. h9 almadan önce hyperx cloud2 ile oynamıştım ben çok daha iyi ses kasılıyor. ama normal kullanımda müzik dinlemede tatmin ediyor. amacına göre alınabilir👍👌
  2. R

RTX 5070 Yerine RTX 5060 Ti 16 GB Almak Mantıklı'mı

kral olay mfg daha iyi olacaği veya olması değil. daha güçlü bi kart almak varken neden 5060ti sırf 16gb olacak diye para versin ki. zaten 2k da 12gb vram pasa pasa yeter. 16gb 5060ti alıp ultra grafik 4xmfg açarsan zaten ''high'' denilecek grafik seviyesine düşüyor görüntü. hiç gerek yok...
  3. R

RTX 5070 Yerine RTX 5060 Ti 16 GB Almak Mantıklı'mı

12gb vram yeterli hâlâ bence de 5070 güçlü alinir
  4. R

Yardım Dolap'ın Dürüst Olmaması

o iş 10k üstü ürünlerde olmuyo diye biliyorum knk 1784016632 dolap desteğe yazarak bilgi alabilirsin bende ordan öğrenmiştim
  5. R

Kule Tipi Soğutucu Önerisi

ıı öhm öhm öncelikle oray beyin kardesi koray bey bu fiyata daha iyilerini bulursunuz
  6. R

Öneri 15-20 Bin TL Arası Ekran Kartı Önerisi

2. elden b580var gordüğum 10k'ya alabiliyorum alsammi mantıklı olurmu kendi kartımı da 6-7k civarı satsam 3k farkla geçmiş olacağım fiyat farkına değecek performans artışı olurmu acaba ucuza bu sekilde halletsemmi diye düsündüm
  7. R

tesekkürler
  8. R

mevcutta a750 (3060 dengi) bir ekran kartı var. 1080p hedef çözünürlük ne alırsam güzel bi upgrade olur ? bütçeme uygun 5060 veya 9060xt var ama 8gb vram yeterli olmayacaktır diye düsünüyorum not: işlemci r5 5600 besler mi ? oc yapmadan kullanıyorum
  9. R

RTX 5060 Pny Alınır mı?

hocam mesela bi ekran kartın farklı modelleri soğutma ve sesi etkiliyor mu çok? örneğin atıyorum, x marka 1500 rpm daha sessiz çalısıyor y marka 1800rpm çalısıyor falan oluyor mu
  10. R

Yardım 1 Ölü Piksel Var Diye Garantiye Almıyolae

1 tane ölü piksel varsa o monitör düzen tutmaz, zamanla ölü pikseller çoğalır
  11. R

Yeni PC Aldık Nasıl İnternet Baglayabiliriz

2 seçenek vardı, dedikleriniz onlardan birini deneyin. olmazsa 5g wifi adaptör alın derim veya uzun kablo alın ama onu nasıl geçireceksiniz kapıya engel olmazmi
  12. R

Mortal Kombat 11 Alacağım Hangisi Mantıklı?

mk11 ultimate edition mc store'da bazen 40 liraya düşüyor onu takip et derim
  13. R

Yardım 1 Ölü Piksel Var Diye Garantiye Almıyolae

tüketici hakem heyetine basvur bence
  14. R

🔥İndirim MSI Mag A750bn Pcıe5 Iı 750w 80 Plus Bronze 3.452 TL

normalde ne kadar oluyorki garantiler
Geri