Ryuuma21 isimli üyenin son içerikleri

1. R

Yardım Dolap'ın Dürüst Olmaması

o iş 10k üstü ürünlerde olmuyo diye biliyorum knk 1784016632 dolap desteğe yazarak bilgi alabilirsin bende ordan öğrenmiştim
  2. R

Kule Tipi Soğutucu Önerisi

ıı öhm öhm öncelikle oray beyin kardesi koray bey bu fiyata daha iyilerini bulursunuz
  3. R

Öneri 15-20 Bin TL Arası Ekran Kartı Önerisi

2. elden b580var gordüğum 10k'ya alabiliyorum alsammi mantıklı olurmu kendi kartımı da 6-7k civarı satsam 3k farkla geçmiş olacağım fiyat farkına değecek performans artışı olurmu acaba ucuza bu sekilde halletsemmi diye düsündüm
  4. R

tesekkürler
  5. R

mevcutta a750 (3060 dengi) bir ekran kartı var. 1080p hedef çözünürlük ne alırsam güzel bi upgrade olur ? bütçeme uygun 5060 veya 9060xt var ama 8gb vram yeterli olmayacaktır diye düsünüyorum not: işlemci r5 5600 besler mi ? oc yapmadan kullanıyorum
  6. R

RTX 5060 Pny Alınır mı?

hocam mesela bi ekran kartın farklı modelleri soğutma ve sesi etkiliyor mu çok? örneğin atıyorum, x marka 1500 rpm daha sessiz çalısıyor y marka 1800rpm çalısıyor falan oluyor mu
  7. R

Yardım 1 Ölü Piksel Var Diye Garantiye Almıyolae

1 tane ölü piksel varsa o monitör düzen tutmaz, zamanla ölü pikseller çoğalır
  8. R

Yeni PC Aldık Nasıl İnternet Baglayabiliriz

2 seçenek vardı, dedikleriniz onlardan birini deneyin. olmazsa 5g wifi adaptör alın derim veya uzun kablo alın ama onu nasıl geçireceksiniz kapıya engel olmazmi
  9. R

Mortal Kombat 11 Alacağım Hangisi Mantıklı?

mk11 ultimate edition mc store'da bazen 40 liraya düşüyor onu takip et derim
  10. R

Yardım 1 Ölü Piksel Var Diye Garantiye Almıyolae

tüketici hakem heyetine basvur bence
  11. R

🔥İndirim MSI Mag A750bn Pcıe5 Iı 750w 80 Plus Bronze 3.452 TL

normalde ne kadar oluyorki garantiler
  12. R

2-2.5k Bütçe ile Gamepad Önerisi

bütçem 2-2.5k civarı eskiden 8bitdo ultimate 2c kullanıyordum paraya sıkışıp satmıştım. şimdi tekrar gamepad almak istiyorum. kullandığım gamepadde deneyimlerim ise hemen tepki veriyordu 2.4g dongle ile bağlıyordum ve ölü noktası yoktu hatırladığım kadarıyla sizce tekrar alsam mı onu şuan...
  13. R

5800x3d 10. Yıl Özel İşlemci Satılmaya Başlandı

am5 her türlü mantıklı aga birde o sitelerde stok bitmiş gözüküyor tekrar gelirmi, bende am4 anakart kullanıyorum almak pek mantıklı gelmedi bana
  14. R

🔥İndirim Thermalright Peerless Assassin 120 Vision ARGB - 3.699 TL

çok mantıklı her kararın hocam sana saygı duyuyorum
Geri