Okumadım bile bak paragraf çıkartmana gerek yok cevap vermene de gerek yok çünkü ben öyle düşünüyorum.
Ha cevap vereceksen de şu şundan daha mantıklı diyebilirsin. Illa "cahil" yok bilmem ne demen yüzünden paragraf çıkarıyorsun. Gerek yok iki kelimeyle de anlatabilirsin kendini. Illa kendi...
Anladık en mantıklı yorum seninki. Bana göre hala sıvı soğutma veya iyu bir hava soğutma alması tataftarıyım ben.
Iki lafında bir beni gömeceğine ve "Benim egom tetiklenmedi" diyip kendinle çelişeceğine. Başkalarının fikirlerine de saygı göstermelisin.
En azından seviyeli bir şekilde...
Bak bide paragraf çıkartmış. La adam belki uzun süreli kullanacak ve bahsetmemiş olabilir. Bunu demem niye egonu tetikledi anlamış değilim. Iyi misin dayı sen?
Ramler ekran kartı fiyatına doğru uçuşta bakalım daha ne kadar zamlanacak. Seneye yaza 32gb ddr5 ler 5070 fiyatına çıkmasın da
Ram alana harbi o zaman çerezlik anakart vs de verebilirler hic saçma gelmiyor böyle düşününce :)
Ne diyon dayı ne atarlandın kendi kendine tersinden mi kalktın ne dedik aww.
Olay şu adam 2k bütçesi varmıs ileri yönelik olması icin sıvı soğutma alabilir dedim.
Nerenden cikardın o ryujini de atar gider yaptın sen durduk yere hele?
Herşeye bi sinir stres azcık okuduğunuzu anlayınn yaw şu...
2026da pc dizmeye kalksak naneyi yiyecez yani desene artık🙃
Eyvah eyvah
1766005769
Senin sistem baya baya yeterli bana göre. 32gb ram de nerden baksan bi 3-5 yıl daha götürür