Arama sonuçları: *

1. Ryuuma21

Toplama 2. el hazır kasa alacağım fikirlerinizi bekliyorum

Kaç lira bu sistem. Parasına göre yorum yapabilirim. Alınır veya alınmaz diye
  2. Ryuuma21

Durup dururken bilgisayarım yavaşladı fps ler dipte

Stress testine sok sistemini hangi parça hatalı anlarsın belki
  3. Ryuuma21

Çözüldü✓ Havit h2040d vs Aula s608

Bütçem 500 civarı bir de n11 den olmasına özen gösteriyorum çünkü 150tl kuponum var. Bu ikisi arasında kaldım hangisi iyidir? Başka önerileriniz varsa açığım.
  4. Ryuuma21

Forza Horizon 5 - Nereden Satın Alınması Daha Doğru

Mc storedan al.
  5. Ryuuma21

Full hd monitör önerisi 3k

Ana monitör olarak kullanıcam. Monitorumü satmıştım paraya sıkışık zamanlarımda. Valorant falanda oynuyorum 5ms üzermi bilemiyorum. Yani şimdi gamebooster 1ms ama kalitesi biraz şüpheli samsung da 5ms ama yorumlarında panelini övmüşler. Napacağımı bilmiyorum
  6. Ryuuma21

PlayStation 5 almalı mıyım?

Yani hepsi eninde sonunda pc'ye çıkıyor bana kalırsa gerek yok. Zaten ps5in perforrmansi da pc nizden daha kötü olur yani. Gerçi ps5 kendi oyunlarını iyi kalitede ve optimizeli çıkarıyor ona bir şey diyemem.
  7. Ryuuma21

Full hd monitör önerisi 3k

Tam 3k fiyata monitör bulmam lazım. Şu iki model arasında kaldım varsa daha iyi bir monitör 3500 zorlayabilirim. Hoparlör, mousepad alıcağım için bütçem az maalesef. Benim için ms çok önemli değil zaten 100hz lik monitörde "1ms" olması benim için aman aman fark oluşturmayacaktır panele önem...
  8. Ryuuma21

30 33k sistem önerisi

Sinerji ve imcehesaptan baktım en ucuzlarını bıraktım aşağıya https://www.incehesap.com/daemon-oem-paket-fiyati-58355/ https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-hasaki-gigabyte-geforce-rtx5060-windforce-max-oc-8gb-ryzen-5-5600-16gb-ddr4-500gb-nvme-m2-ssd-oem-paket-p-56159 Düzenleme: alttaki sistmem...
  9. Ryuuma21

30 33k sistem önerisi

Bence sistemi sıfır ram ve ekran kartını 2.elden alsın. Sıkıntı olmaz diye düşünüyorum
  10. Ryuuma21

30 33k sistem önerisi

5060 5600 sistemler var sıfır bu bantlarda. Aslında
  11. Ryuuma21

Çözüldü✓ Sizce hangi am5 ryzen işlemciyi tercih etmeliyin

7700 daha iyi 9600xten oyun için akarr...
  12. Ryuuma21

Beyler yeni sistemmi almakmantıklı yoksa parçaları değiştirmekmi?

2k icin daha götürür bu sistem yukarıdaki hocama katıilıyorum
  13. Ryuuma21

Kablolama nasıl olmuş?

Temudan anime figürü alabilirsin ekran kartının üstüne koyarsın şık durur.
  14. Ryuuma21

OpenAI, 2029a kadar DRAMlerin %40ını satın aldı!!

Peki bu AI' ın bize faydası olacak mı kullanıcı olarak?
  15. Ryuuma21

Yardım Oyuncu koltugu onerisi

Kullanıyor musunuz ürünü? Peki xdrive 15li plus kumas alınır mı? sizce
  16. Ryuuma21

Freesync monitor alınır mı?

Msi mag 244f modeliymiş ekran kartım nvidia gt 740 4gb 1766351369 Zaten ileride güncel nvidia kart alırsam dp ile kullanırım sorun yaşamam. Şimdi bu kartın dp çıkışı yok mecbur hdmi ile kullanıcam g-sync destekler mi dersin? Hdmi ile
  17. Ryuuma21

Freesync premium alacağım model. Biraz araştırdım displayport ile gsync destekliyor dediler doğrumudur?
  18. Ryuuma21

İleride örneğin nvidia ekran kartı alırsam bu freesync'dan yararlanabilir miyim? Nasıl oluyor o anlatabilecek varmı bağlantılarını vs...
  19. Ryuuma21

Yardım 3-4k bandında monitör önerisi

Aklımda herhangi bir şey yok ama bakıyorum çok kararsız kaldım bu fiyata aralığında çok monitör var. Şu alinirmı: https://www.amazon.com.tr/dp/B0FVFX2TCP?tag=akakceprime-21&psc=1 Kriterlerim ips olsun paneli kaliteli olsun ve dp çıkışı olsun. Ne önerirsiniz?
  20. Ryuuma21

Steam Dayz veya Vein Oynayacak Adam aranıyo

Ben ADAMIM
Geri