Yani bu kadarmı olur üşengeçliğinden mesajları yarım yamalak 2 cümle okumışsun,üstüne hırsızlığa kılıf bulup meşrulaştırmışsın, bu yazdığından sonra 1000...
UzmanlarPC'den ben bir şey almazdım, tabii ki herkesin kendi kararı. THH falan uğraşmayı seviyorsanız girin. Benim kendim için indirimli olsa bile alma...
O sıcaklık anormal. Ben i7 14700hx ile ryzen 9 8940hx ile o dereceyi görmüyorum. Kaldıki HS serisi. Bendekiler HX serisi full performans işlemcileri...
Macunu nasıl ve ne şekil sürdüğünü, bakımı nasıl yaptığını bilmiyoruz. MX-4'ün piyasada yarısı sahte nereden aldın vb. O yüzden kimse bir şey diyemez. 95...
Herkesin nasibi farklı ben piyasayı biliyorum 17. Hızlı satarı 16. Az bekler fiyatı 17. 18.500'e kadar zorlanabilir, Ama 20'ye satılırmı dersen senin...
400 nit olmasına dikkat et monitörün. Minimum 350 olsun. Renk canlılığı için ise düz 8 bit yerine 8 bit + FRC'li alırsan iyi olur. Tüm monitörleride 24...
Doğru tektir, eğilip bükülmez. İnsanın nefsi tehlikelidir, sen gidipte bir şeylerdeki kusuru en ufak ayrıntısına kadar ararsan, dolandırıcılığada kılıf...
Marketten aldığınız ürünle o bir değil. Teknik olarak oyun senin oluyor. Napsın adam sana fiziksel olarak oyun karakteri ilemi gelsin. O oyunuda insanlar...
Bence maddi durumu elvermeyen kişiler için crack bir mecburiyet. Günümüz Türkiyesinde seçenek değil.
Kişinin çok parası varsa ve gidip crack yapıyorsa o...
Amazon değişim konusunda destek sağlamaz, satıcı sağlar. Amazon iadeni kolaylaştırır. Satıcı ile görüşün. Oda satıcının insiyatifinde biraz. Hukuki yollarla...