Rickkyy isimli üyenin son içerikleri

1. R

Phılıps Evnıa Monitörler 1000-2000-4000-10000 ₺ Aralığı

Elimde satılık 3 adet köprü var boğaz manzaralı konumu istanbul ilgileniyorsan bir mesaj at detayları konuşalım kelepir bırakacağım.
  2. R

❌İndirim Bitti! 2x16 GB Lexar Ram 7600mhz 11389tl, 6000mhz 6349tl

Merak etme örnek vermek gerekirse ülkede ne kadar suç işleyen varsa herkesten daha rahat içleri, hapisten çıkıncada tekrar tekrar yapıyorlar. Senin içinin rahat olması yaptığının doğru olduğunu göstermiyor. Nefsin konuşuyor. İşim gereği ram'de bende fazlasıyla var onuda peşinen yazayımda :D...
  3. R

❌İndirim Bitti! 2x16 GB Lexar Ram 7600mhz 11389tl, 6000mhz 6349tl

Umarım ne kadar satmak için böyle toplu alan varsa hepsine iptal gelir. İhtiyacı olupta kullanmak için alanları kastetmiyorum. Tüketici elektroniğindeki indirimleri kovalayarak al sat yapan insanlara haçlığını çıkarmaya çalışan öğrenciler dışında hiç saygım yok. Bu ülkede kriz yok, bu ülkede...
  4. R

Ana Konu Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar

😄 Kralı kızdırmışlar artık... Ama gerçekten durum kesinlikle böyle. Bi bizim eski mekan olan depo konusuna gireyim dedimde şu grup muhabbeti ile bot muhabbeti bi kapanmadı resmen döngüde. Bi salında şu muhabbetleri güzel ürünler dönsün, ihtiyacı olanlar faydalansın. İndirim kaçırma hırsınızı...
  5. R

❌İndirim Bitti! 47700 TL Asus Rog Strix G16 RTX 5060 8940hx

Laptop lazımdı kaçırdığıma üzüldüm 😄 Teknosa çok iptal çakıyor bakalım bunun durumu ne olacak merak ettim sonucu.
  6. R

❌İndirim Bitti! 4799 TL Thonet & Vander Kurbis Bluetooth 5.0

Aklıma yazını okuyunca profilindeki dizideki sahne geldi, pp'nin hakkını veriyorsun 😄
  7. R

4300 E Rog Pelta Alınır mı

Bunlarda dalga geçiyor galiba, gaming gecesine koydukları fiyatı şimdide normal fiyat olarak koymuşlar. Kafalarına göre 😄
  8. R

250’Lik Motor Almak İstiyorum Yardım

Motorda dönen hile hurda çok az üründe dönüyor ikinci elde. Yani çok iyi anlamıyorsanız veya çok iyi anlayan gerçekten güvendiğiniz birisi yoksa sıfır daha mantıklı.
  9. R

❌İndirim Bitti! Lian Li Lancool 217 Beyaz E-Atx Mid-Tower Kasa - 4499 TL

INF modeli kronikli, fanları yüksek sesli uğultu yapıyor. Çok curve ayarı yapmak lazım. Bence görünüşü çok iyi model, sadece uğultu ve 170mm fan temin sorunu göz korkutuyor. Fanları 3 yıl garantili banko 3 yıl kullanırsınız kasayı. Bu kasanın siyahı hiç düşmedi, sürekli beyazı düşüyor alacağım...
  10. R

ARGB garip bir şey. Olmayanını alırsan ARGB'li alsaydım diyorsun. ARGB'li alınca bi süre sonra rahatsız ediyor kapalı kullanıyorsun. Ama arada insan açıyor güzel oluyor 😄 Devamlı olan her şey normalleşip büyüsü kayboluyor. Kasa on numara, ama siyahını indirime sokmadıkları sürece bana gelmez.
  11. R

Düşmeyin, beyaz diye düşürüyolar. Sonra ekran kartında acımıyolar 😄 Siyah nedense hiç indirime girmiyor ne işse...
  12. R

🔥İndirim Ikea Yaz Indırımı 1 Haziran- 12 Temmuz

Aşırı pahalı olmasa güzel mağaza. Da malzemeleri çok dandik fiyatına göre. Mobilya bazında konuşuyorum masa, dolap vs. ahşap bazlı şeyler.
  13. R

İncehesap Gaming Gecesi 5060 İndirimi

Ne aradığına ve ihtiyacına bağlı.
  14. R

İncehesap Gaming Gecesi 5060 İndirimi

17'ye zaten sıfırı var +1500 oradan eklediler desek 1500 indirim yapsalar hamdi beyin son teklifi 15.500 diyorum. Düz hesap yapmazsak 15.699 derdim.
  15. R

25-30k Arası Televizyon Önerisi

İffalcon 50U95A. O bütçedeki en kaliteli ürün bu. Kalite düşerse next'lere bakılabilir.
Geri