Rickkyy isimli üyenin son içerikleri

1. R

250’Lik Motor Almak İstiyorum Yardım

Motorda dönen hile hurda çok az üründe dönüyor ikinci elde. Yani çok iyi anlamıyorsanız veya çok iyi anlayan gerçekten güvendiğiniz birisi yoksa sıfır daha mantıklı.
  2. R

🔥İndirim Lian Li Lancool 217 Beyaz E-Atx Mid-Tower Kasa - 4499 TL

INF modeli kronikli, fanları yüksek sesli uğultu yapıyor. Çok curve ayarı yapmak lazım. Bence görünüşü çok iyi model, sadece uğultu ve 170mm fan temin sorunu göz korkutuyor. Fanları 3 yıl garantili banko 3 yıl kullanırsınız kasayı. Bu kasanın siyahı hiç düşmedi, sürekli beyazı düşüyor alacağım...
  3. R

ARGB garip bir şey. Olmayanını alırsan ARGB'li alsaydım diyorsun. ARGB'li alınca bi süre sonra rahatsız ediyor kapalı kullanıyorsun. Ama arada insan açıyor güzel oluyor 😄 Devamlı olan her şey normalleşip büyüsü kayboluyor. Kasa on numara, ama siyahını indirime sokmadıkları sürece bana gelmez.
  4. R

Düşmeyin, beyaz diye düşürüyolar. Sonra ekran kartında acımıyolar 😄 Siyah nedense hiç indirime girmiyor ne işse...
  5. R

🔥İndirim Ikea Yaz Indırımı 1 Haziran- 12 Temmuz

Aşırı pahalı olmasa güzel mağaza. Da malzemeleri çok dandik fiyatına göre. Mobilya bazında konuşuyorum masa, dolap vs. ahşap bazlı şeyler.
  6. R

İncehesap Gaming Gecesi 5060 İndirimi

Ne aradığına ve ihtiyacına bağlı.
  7. R

İncehesap Gaming Gecesi 5060 İndirimi

17'ye zaten sıfırı var +1500 oradan eklediler desek 1500 indirim yapsalar hamdi beyin son teklifi 15.500 diyorum. Düz hesap yapmazsak 15.699 derdim.
  8. R

25-30k Arası Televizyon Önerisi

İffalcon 50U95A. O bütçedeki en kaliteli ürün bu. Kalite düşerse next'lere bakılabilir.
  9. R

9700x 10.999 TL İtopya

Render almayan için her türlü x3d daha mantıklı. Render alanda zaten amd almasın. 1780666484 Kavgalık bir durum yok her türlü 7800x3d daha mantıklı. Yani forumdaki bilgili hiçkimse x3d ile 9700x arasında 2k fark varken 9700x önermez X3D önerir. Render farkı var sadece fakat render yapan adamda...
  10. R

🔥İndirim Ktc H25t7 200hz Monitör 🔥3.849₺

Bizim bilgisayarcımızda var toptancıdan çektiğim monitör sayısının faturasını atayım istersen, yani böyle şeyleri üşenmeden atman zaten nasıl bir hırsla boş beleş yazdığını belli ediyor. Tüketici ürünlerindeki indirimi kovalayıp onun al satını yapan insan haçlığını çıkaran öğrenci haricinde...
  11. R

9700x 10.999 TL İtopya

Bence fazla 13'e x3d alın.
  12. R

Bu sıcak fırsat değil. Senden fazla KTC monitör kullanmışımdır. "Senin yaşın kadar" diyen bir insan, çok büyük değildir diye tahmin ediyorum. Tahminende yaşım senden büyüktür ama yaş benim için önemli değil ben akıl yaşına bakarım öyle insanlara boş boş yaşın kadar falan yazmam. İşimde referans...
  13. R

Merhaba Kasamı Acil Olarak Satmak İstiyorum

27'den koy ilana, 25'e kadar ver gitsin.
  14. R

:D Sen buna sıcak fırsat diyorsan, neyse. Burası öneri kategorisi değil, monitör değerlendirme kategoriside değil, " Sıcak" fırsat kategorisi. Burada konu açınca insanlara mail gider. Kendince her az fiyatı düşen ürünü buraya atamazsın. Öneri istiyorsan konusunu açarsın, fiyat aralığını verirsin...
  15. R

Sıfır monitör bilginizle yorum yapıyorsunuz. Bu monitör zaten 4K'lık monitör. Sıradan bir IPS monitör. Sıcak fırsat değil. Olmayan monitör bilginizle, size güvenip alım yapacak kişileri yanlış yönlendirmeyin. Sıcak fırsatlar sekmesi 200, 300TL'lik indirimlerin yeri değil. Fiyatını 10k yapınca...
Geri