Rickkyy isimli üyenin son içerikleri

1. R

50 bine laptop mu toplama PC mi

34'te tanidikta laptop vardıda yeni sıfır aldı uyguna veriyordu nakit ihtiyacı olmuş Ryzen 9 HX 5060 li ona yonlendiricektim ondan sordum. Sana uymaz yani şehrini ondan sordum.
  2. R

50 bine laptop mu toplama PC mi

Şehir neresi?
  3. R

Öneri LianLi Vector V150 INF modeli TANITILDI !!

Bomboş kasa. Bu boyutta olucak ve atx olmayacak komedi. O11'de bile atx desteği var. Üstüne 217 inf'nin kronik fan probleminide koysunlarda incehesap gaming gecesinde ölü fiyatlara görelim.
  4. R

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Rog Strix 27 4K UCS olan versiyonu iade edeceğim. Depodan 13'e almıştım. İhtiyacı olan varsa takip etsin. Oled'den sonra IPS sarmadı diye ediyorum :D
  5. R

🔥İndirim Asus Rog Pelta Siyah kulaklık (Nakit iade ile 4863TL) Kampanya Siteleri Eklendi

Ben geçmezdim ek masrafa değmez. Void elite güzel kulaklık. Corsairin kötü ergonomi kulakliklarindan biri olsa geç derdimde ondan bence geçme. 1777740222 Casbhackleri 4 ay tutuyor hepsi galiba. 1 ay onay için bekletip 3 ayda ödeme bekletiyorlar. Gigabyte öyle yaptı.
  6. R

🔥İndirim Asus Rog Pelta Siyah kulaklık (Nakit iade ile 4863TL) Kampanya Siteleri Eklendi

Yani kulakligin çok eskimediyse bence gerek yok, eskidiyse geçilir.
  7. R

Arkadaş eklemiş hepsini linke eğer fatura tarihi yetişmiyorsa kargodaki teslim tarihini kontrol et. Oradan belki yetişir. Teslim tarihini kabul ettirirsin kampanyaya. 1777739903 Valla sadece film ve muzik için anker mi dönsem yoksa bunumu çeksem kararsiz kaldım :D Film ve muzikte güzelmi ? 309...
  8. R

Evet 1000tl cashback vardi, bu muhabbet yenide çok ugrasina degmez kaça almistin trendyoldakini ?
  9. R

Memnunmusun peki ben bu kafa bantsız kulaklık kullanamıyorum. Ondan buna bayağı sıcak bakıyorum. SS kulaklıkları seviyorum bi normalde :D Ben müzik, film icin falan alacağım bunu. FPS oynamiyorum sadece arada hikayeli.
  10. R

Ne zaman aldınız ? Faturayı gaming gen kesiyor uygundur. Ben incehesap ürününü amazondan alıp incehesap cashbacki almıştım. Tarihte sorun yoksa alirsiniz sorun olmaz. 1777739102 Valla güzel indirim ya kulakustu alasim yoktu bana masraf cikardin :D Bu siralar guzel indirimler denk geliyor.
  11. R

Valla çok uyuz bir şey aynısını trendyolda yapıyor. Normal fiyatı öyle girseler alıcı hiç umursamazda böyle olunca insan bir soğuyor :D Bu arada gaming gen tr kupon kodu falan varsa youtuber vs. öyle fiyat dahada aşşağı çekilebilir.
  12. R

150TL kargo çıkarıyor ödemede gaming gen konuya eklersin :D Şubeden teslim alana ücretsiz. Düz hesap 5'e geliyor kulaklık.
  13. R

Dur bakim öyleyse bende alayım birtane :D 1777738390 Gaming gen profiline koyduysa birleşiyordur bence.
  14. R

Bizde 4 ay bekledik gigabyte'da konu falan bile açmıştım ben, konuya Abdullah gelip gigabyte'ı ufaktan dürtünce ödeyesi geldi gigabyte'nin :D 1777738286 Gaming gen mi yazmış ?
  15. R

Böyle 2 kampanyalar birleşmez normalde kesinleşene kadar almayın bence, süresi bol zaten.
Geri